- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Yavrum karbonhidrat bile yemiyorum arada küçük yemeklerin içinde patates pilav ne zaman oldu bulgur bakliyat geceki ayran detoksunda işte yoksa iki kaşık nohutlu salata yapıyorum mercimekli salata yapıyorum bilmiyorum bend3 onları yapıyor ekmek zaten bitti artık hiç yemiyorum et bendede yapmıyor ekmeksiz yağsız olincaDün 83.8 idim bugün böyle geldi tuzsuz mesela bana karbonhidrat hiç yaramıyor hemen artı çıkıyorum herkesin bir noktası var vücuduna etki eden et türevi hiç kilo yapmaz bende ne kadar yersem yiyeyim domates salatalık türü sebzelerde ama bulgur bakliyat ekmek hemen şişiriyor beni
Ahahahajah çok belli coookkkeveetttttttttttt
kural var ama o günün sporu ertesi gün öğleye kadar listeye eklencek. Eklenmezse saymıyoruz.
yoksa ne alaka o yüzden
hahahaha tamamen duygusalım görüyorsun
Allah yardimcin olsun canım yaSorma canım 2 yal ergenliği var kızımda :)
Ben 1 yk bulgur yedim ondan :)kız ben dee dün 53.7 idim bu sabah 54.0.. ama tartıldığım saatler farklı o yüzden oldu
Yok şimdi haksızlık olmasın kimseye canım kural ihlali yapacak bişi yoklisteye ekle bebişim bundan sonra yoksa miu o puanları yer
Yok kuzum tuz dışındA ne etki ediyor sana onu bul diyorum vücudun içinYavrum karbonhidrat bile yemiyorum arada küçük yemeklerin içinde patates pilav ne zaman oldu bulgur bakliyat geceki ayran detoksunda işte yoksa iki kaşık nohutlu salata yapıyorum mercimekli salata yapıyorum bilmiyorum bend3 onları yapıyor ekmek zaten bitti artık hiç yemiyorum et bendede yapmıyor ekmeksiz yağsız olinca
İşte bende ona kafa yoruyorum bakalım bulcaz insallahYok kuzum tuz dışındA ne etki ediyor sana onu bul diyorum vücudun için
oo aç karna spor fazladn kalori yaktırırben saat 7 den beri ac karnina yani 3 saattir acim ve yuruyorum
beni de böyle hemen etkiliyor karbonhidratBen 1 yk bulgur yedim ondan :)
Yok şimdi haksızlık olmasın kimseye canım kural ihlali yapacak bişi yok
dusup bayolcam nerdyse :/oo aç karna spor fazladn kalori yaktırır
beni de böyle hemen etkiliyor karbonhidrat
ben bi de bugün wc çıkammıştım şimdi hatırladım
Tuzsuz yiyemiyorum ki ben ama dünden beri siskinlikten nefes alamiyorum birakicam olmucak boyle yoksaKizz tuzlama anacım bırakmaya çalış o tuzu ben bıraktım bak hala odem var heryerimde
ama kimbilir ne kadar çok yağ yaktındusup bayolcam nerdyse :/
bidaha ac yurumem galiba
Ahahahah kendimi gördüm sanki inan yapılıyor hayatta domatese tuz etmeden yiyemezdim bak dikkat dim diyorum şuan çayı şekersiz herşeyi tuzsuz sadece yemeğin içine koyduğumda yetiniyorum ekmeğine bıraktım sıfır suanTuzsuz yiyemiyorum ki ben ama dünden beri siskinlikten nefes alamiyorum birakicam olmucak boyle yoksa
Ayy ne güzel bırakmissin sen bende birakabilirim insallah..bu arada adinin anlamini simdi anladim tuzsuz ruh iyiymisAhahahah kendimi gördüm sanki inan yapılıyor hayatta domatese tuz etmeden yiyemezdim bak dikkat dim diyorum şuan çayı şekersiz herşeyi tuzsuz sadece yemeğin içine koyduğumda yetiniyorum ekmeğine bıraktım sıfır suan
Benimde tansiyonum düşük tuzu biraktigimdan biride hala aynı aşırı düşme olmadiAyy ne güzel bırakmissin sen bende birakabilirim insallah..bu arada adinin anlamini simdi anladim tuzsuz ruh iyiymisbenim tansiyonum düşük tam kesemem o yüzden diyetteyken direncim de düşüyor tansiyonumu etkiliyor napcam bende bilmiyorum azalticam ama kesin
Bende yemedim kiii...Bu saat olmuş hala yemek yememiş bir tuzsuz var karsinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?