Kız inci neler oluyo böyle?? Biraz daha aktif olsan gidicek kilolar...****11 EYLÜL PAZARTESİ TARTI KONTROL****
MiuLego (54.9/54.0/0.9)
tevafuk55 (62.4/
hippotalamus (78.5/79.4)
Sily (60.9/
eylul7158eylul (
Gulbe seker (84.3/84/0.3)
inciakis (67.5/67.7
My SouL (53.5/52.5/1)
Zms kaya (69.2/68.9/0.3)
tuzsuz_ruh (80/79.5/0.5)
Esra_4378 (78.3/78.0/0.3)
marlin18 (63/
Bhr_89 (80.6/80.3/ 0.3)
hepsi-bu-kadar (59/
Uykulu limon (83.6/
Yeni katılanlar
Jaspeado (82.6/83.5/+0.9)(Başlangıç Tarihi: 9 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:82.6 Hedef Kilo: 60 Boy:1.68)
Hosgeldin bebemmmmKızlar merhaba kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede diyecek hiç bir sözüm yokartık haftaya telafi edersiniz
Kahvaltımı yazivereyim
1yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
1kk peynir
Bir avuç karışık kuruyemiş
Şekersiz çay
Öğlen de muhtamlennde yoğurt ve kabak yemeği yiyeceğim
Hala yemedimBende yemedim kiii...
Hadi ya ay cok sevindim seni dinledim öglen salatama hic tuz katmadim alisabilirim sanirim ☺Benimde tansiyonum düşük tuzu biraktigimdan biride hala aynı aşırı düşme olmadi
haklısın Hippocum dikkat edemiyorum fazla o yüzden de yazmak istemiyorum kötü menüleri ama cumaya 66 ya inicemKız inci neler oluyo böyle?? Biraz daha aktif olsan gidicek kilolar...
Yeme yeme bak odemle uğraşıyorum suanHadi ya ay cok sevindim seni dinledim öglen salatama hic tuz katmadim alisabilirim sanirim ☺
Yaz kız inci öyle öyle göre göre gaza geliyor insanhaklısın Hippocum dikkat edemiyorum fazla o yüzden de yazmak istemiyorum kötü menüleri ama cumaya 66 ya inicem
kuzum gelmişKızlar merhaba kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede diyecek hiç bir sözüm yokartık haftaya telafi edersiniz
Kahvaltımı yazivereyim
1yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
1kk peynir
Bir avuç karışık kuruyemiş
Şekersiz çay
Öğlen de muhtamlennde yoğurt ve kabak yemeği yiyeceğim
kız tabi ki hem de nasıl en az 300-400 eksi getiriyorSabah 84 geldim kahvaltı yaptım wc ye çıktım 83.9 demekki wc çok önemliymiş
kız neden yemiyorsun tuzum ruhum olur mu öyle uyanınca 1-2 saat içinde yemek gerekiyor metabolizma hızlanması içinHala yemedim
haklısın Hippocum dikkat edemiyorum fazla o yüzden de yazmak istemiyorum kötü menüleri ama cumaya 66 ya inicem
Hiç canım istemiyorkuzum gelmiş
harika kahvaltı eylülüm senin kahvaltıların hep güzeldir zaten
kız tabi ki hem de nasıl en az 300-400 eksi getiriyor
kız neden yemiyorsun tuzum ruhum olur mu öyle uyanınca 1-2 saat içinde yemek gerekiyor metabolizma hızlanması için
Ahahahjajajaja ohhh çatlayın patlayın deOfis arkadaşım dedi ki:
Miu arkadaşlarım diyor ki sizin odadaki miu var ya artık zayıflıktan kopacak yuh oha çüş.
bendeki yüz ifadesi şöyleydi aynen:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?