ye dedimHiç canım istemiyor
Offf tamam menemen yapıyım bariye dedim
kuzum olmaz yemelisin..
hadi az bir şey de olsa ye yoğurt meyve mesela.. sonra bir anda acıkıp saldırırsın ve vücudun yağ tutacak bu sefer açlık moduna alıp kendini. Yapma öyle balım lokumum minnoşum hadi birşeyler ye
içimden dedim kiAhahahjajajaja ohhh çatlayın patlayın de
ohh bol proteinli yanına da zeytin peynir işte bu kadar afiyet olsunOfff tamam menemen yapıyım bari
Ahahahah helal kizzzz yeme valla evde de bir kutu baklava var ama ben napiyorum yemiyorum akşam dondurma vardı üstü çikolatalı fındıklı fıstıklı ama naptim yemedimmmiçimden dedim ki
siz napiyorumrı pilavları baklavaları gömerken ben yemiyodum olsun o kadar dedim.. daha bugün bile yemekhanede baklava vardı yemedim
onlar yicek=şişko
miu yemicek=manken
Süpersin canım masallahhiçimden dedim ki
siz makarnaları pilavları baklavaları gömerken ben yemiyodum olsun o kadar dedim.. daha bugün bile yemekhanede baklava vardı yemedim
onlar yicek=şişko
miu yemicek=manken
64-66 arası birşeydi öyle kalmış aramda miu nun kilosuSüpersin canım masallahhbirsey sorucam baslangic kilon kacti? Daha onceden ulastigin en yuksek kilo kacti merak ettm
Kaynatmana gerek yok ki, normal bir suyun içine maydanoz ve limon koyman yeterli...Maydonoz kaynatip icmeyi düsünüyorum.ödem atayim biraz
Hamilelikte içiliyor mu ki bende içsemKaynatmana gerek yok ki, normal bir suyun içine maydanoz ve limon koyman yeterli...
İç tabiki sağlıklı bişi cunku...Hamilelikte içiliyor mu ki bende içsem
aynen aynennnn eksi kadar beni hiçbir şey mutlu etmiyor harikasın kızzzzzzzzAhahahah helal kizzzz yeme valla evde de bir kutu baklava var ama ben napiyorum yemiyorum akşam dondurma vardı üstü çikolatalı fındıklı fıstıklı ama naptim yemedimmmbak tartıya şimdi-500 bu görüntü paha biçilemez pilav 10 gündür ağzıma sürmedim dün patates kızartması yaptım dedim kendime yemedim
marlin tam diyecektim ki artılar çoğalıyor hadi artık gel..Kizlar herkese merhaba
Yarlm kilo almisim ama bugün regl oldum @MiuLego ...
Dr. gidecektim ögleden sonra gerek kalmadi.cok mutluyum.insaallah bugünden itibaren bende aranizdayim.
kesinlikle canım ödemler gitsinMaydonoz kaynatip icmeyi düsünüyorum.ödem atayim biraz
65.9 du canım :)Süpersin canım masallahhbirsey sorucam baslangic kilon kacti? Daha onceden ulastigin en yuksek kilo kacti merak ettm
heheheh aynen öyle hatırlıyor da64-66 arası birşeydi öyle kalmış aramda miu nun kilosu
Menü güzel afiyet olsun oh mis spor listesi de başlat da ekle kendini bari güme gitmesin hihihihiBugün ki Menüm
Sabah,
Yarım sandviç ekmek (çavdar ekmeği)
İçinde peynir salam ve kıvırcık vardı
Öğlen;
Ispanak çorbası
Salata
Kavun
Akşam;
Kırmızı bşber dolması (1 adet)
Salata
Yoğurt
Akşam mekik çekeceğim 3 set 30 adett
2 Lt su içtim şu ana kadarr
Ben spor listesi nasıl hazırlıcam onu unuttumaynen aynennnn eksi kadar beni hiçbir şey mutlu etmiyor harikasın kızzzzzzzz
marlin tam diyecektim ki artılar çoğalıyor hadi artık gel..
Bu haber iyi oldu hadi bakalım seni en çok burda görmek istiyorum:)
kesinlikle canım ödemler gitsin
65.9 du canım :)
heheheh aynen öyle hatırlıyor da
Menü güzel afiyet olsun oh mis spor listesi de başlat da ekle kendini bari güme gitmesin hihihihi
bi de biraz daha su iç
akşam yemeği saati geldi sen kahvaltı yaptın hahahah afiyet olsun akşamı geç saate bırakmaAn itibariyle kahvaltım bitti menemen iki dilim peynir üç kaşık yoğurt yedim
sen beni öldürücen öldürücennnnnnnnnnnBen spor listesi nasıl hazırlıcam onu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?