Sensin ŞİŞKO

Çok sevindim

tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)
tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)

Merhaba,

Katılmayı çok isterim.
İnşallah sizlerinde desteği ile hedef kiloma ulaşırım.

Boy: 1,58
Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
38 yaşındayım hatta 39 girmek üzereyim

Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsun bugün menü paylaşarak başlayabilirsin :))

Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsun bugün menü paylaşarak başlayabilirsin :))

İnşallah kısa sürede görürüm 7'li rakamları

Menüm;
Sabah: Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Köfte, Salata, ince 1 dlm kavun
Yedim
Ve Akşam: Kıymalı patlıcan ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Akşam misafirimiz var, onlarla otururken meyve ve belki çok az çerez yerim :)

Canım akşam yemeği kaçta?? Yemekten sonra meyve ve çerez yeme artık bence.. direk yağ olur.. misafire ver.. ayıp olur dersen tabağına koy ama yeme

Canlar napıyorsun ?
yoğun bi hafta sonu idi ... şimdi bi kafam dingin size de bakayım dedim
Aus kaptanım hoş geldin benim için de çok yoğun bir gündü kızım 1.sinifa başladı onun telaşı üzerne birde 7 kilo undan tarhana hamuru nu hazırlayınca ben

Hoş geldin canım benim

Aus kaptanım hoş geldin benim için de çok yoğun bir gündü kızım 1.sinifa başladı onun telaşı üzerne birde 7 kilo undan tarhana hamuru nu hazırlayınca ben
Kolay gelsin kuzum Allah yedirmeyi nasip etsin mini mini birlerede kolay gelsin aman okula da baslarmis

Hosgeldin canım bende 83.5'um, kilomuz aynı sayılır insallah birlikte vericez kurtulcaz bu kilolardan

Kızlar dr a giderken biraz inçe giydim aynı kiloda gittim geçen seferki çok iyi gidiyorsun hedefinde doğuracaksın filan dedi içten güldüm tabi aynen hocam dedim halbu ki 1.5 kilo artıdayım daha ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…