- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
@MiuLego arkadaşı eskiden tanirim referans verebilirim gayet iradeli ve çabalayan arkadaşımızvilmacim boy kilo hedef yas ve kendi bilgileirni yaz is evlilik cocuk gibi...
Iyiyim kuzum bizim son topikten bu zamana benden 5 6 kilo gitti canım. Zaten çok kilom kalmadı artık
tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)
tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)
Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsunMerhaba,
Katılmayı çok isterim.
İnşallah sizlerinde desteği ile hedef kiloma ulaşırım.
Boy: 1,58
Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
38 yaşındayım hatta 39 girmek üzereyim
Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsunbugün menü paylaşarak başlayabilirsin :))
Canim hamilelikte maydonozu cok sık tüketmeyi önermiyorlar, su kaybi fazla olduğu için düşük veya erken doğuma sebep olabilir diye.. dr ile konusmadan deneme benceHamilelikte içiliyor mu ki bende içsem
Canım akşam yemeği kaçta?? Yemekten sonra meyve ve çerez yeme artık bence.. direk yağ olur.. misafire ver.. ayıp olur dersen tabağına koy ama yemeİnşallah kısa sürede görürüm 7'li rakamları
Menüm;
Sabah: Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Köfte, Salata, ince 1 dlm kavun
Yedim
Ve Akşam: Kıymalı patlıcan ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Akşam misafirimiz var, onlarla otururken meyve ve belki çok az çerez yerim :)
Hoşgeldin aus kaptan.. bende çok yoğunum yaa... telde bozuktu doğru düzgün giremedim..Canlar napıyorsun ?
yoğun bi hafta sonu idi ... şimdi bi kafam dingin size de bakayım dedim
Temizlik yapıyorsun galiba.. bende temizlik yaparken yemek yiyemem ama su içerim. .Ay hiç şu içmedim ben bugün gidip 3 bardak gömüp geliyorum bugün noldu bana sinir oldum kendime niye yapıyorum böyle
Aus kaptanım hoş geldinCanlar napıyorsun ?
Hoş geldin canım benimMerhaba,
Katılmayı çok isterim.
Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
Yooo gayette yatıyorum canım sıkkındı bugün biraz depresyonun kıyısından döndüm yemeğimi bile 3 gibi yedim Sonra yattım uyudum şimdi uyandimTemizlik yapıyorsun galiba.. bende temizlik yaparken yemek yiyemem ama su içerim. .
Kolay gelsin kuzum Allah yedirmeyi nasip etsin mini mini birlerede kolay gelsin aman okula da baslarmisAus kaptanım hoş geldinbenim için de çok yoğun bir gündü kızım 1.sinifa başladı onun telaşı üzerne birde 7 kilo undan tarhana hamuru nu hazırlayınca ben
Hosgeldin canım bende 83.5'um, kilomuz aynı sayılır insallah birlikte vericez kurtulcaz bu kilolardanMerhaba,
Katılmayı çok isterim.
Biz yuvarlanıyoruz miu bizi topluyor sağolsunCanlar napıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?