- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
@JustHoldMe benden bu konuda çok çekmiştir, sıra sende demek kisen beni öldürücen öldürücennnnnnnnnnn
sen benden çekiceksin sen@JustHoldMe benden bu konuda çok çekmiştir, sıra sende demek ki
sen benden çekiceksin sen@JustHoldMe benden bu konuda çok çekmiştir, sıra sende demek ki
Sakın içmeeeee.....Hamilelikte içiliyor mu ki bende içsem
Selam canım :)Tablolar falan çok güzelmiş gerçekten
@MiuLego miucanım saolsun :))Tablolar falan çok güzelmiş gerçekten
aynı ben mezun olduğumdan beri çabalayıp çabalayıp batıyorum geri topluyorum geri batıyorumÇiçeği burnunda bir mezun
Ama koruyamayan ve kilo almaya meyilli bir ara tip olarak size katılsam olur mu ?
Sorma ya bir dengelemeyi öğrenemedim bendeaynı ben mezun olduğumdan beri çabalayıp çabalayıp batıyorum geri topluyorum geri batıyorum
Gel tabi ki canım seve seve..
gl birbirimize destek oluruz yardım ederiz. Düşe kalka öğreneceğizSorma ya bir dengelemeyi öğrenemedim bende
Tamamdır o zamangl birbirimize destek oluruz yardım ederiz. Düşe kalka öğreneceğiz
Hadi inşallah aynı çıkarsın :)Tatile yanımda götürdüğüm tartım dayanamadı bozulduyarın çıkayım yeni bir tartı alayım ilk işim bu olsun ..zaten 57 lerdeydim mezun olurken şu an biraz daha fazla çıkarım gibi ..gerçi 5 gündür falan diyetteyim bellide aynı çıkarım yanı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?