Biz yuvarlanıyoruz miu bizi topluyor sağolsun
Yööö.. aus kaptan.. onun o sporlarla salacagini hiç sanmam.. en fazla iki kilo artiya çıktığında hemmen toparlayabiliyor.. masallah ona..kendini salmasın da sizi toplarken ... o yuvarlanırsa onu ben fena toplarım biliyor
Yok yok hemen topluyorkendini salmasın da sizi toplarken ... o yuvarlanırsa onu ben fena toplarım biliyor
Geldim geldim hahahah@MiuLego geliyoooooooooooo.....
Ay hiç kızamıyom da yaaaa gel öpcemBitanemmmm
Canım hoşgeldin hadi bakalım yarın hemen tartıl ve bildir başlangıç Kilon yapalım..Merhaba,
Katılmayı çok isterim.
İnşallah sizlerinde desteği ile hedef kiloma ulaşırım.
Boy: 1,58
Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
38 yaşındayım hatta 39 girmek üzereyim
Menün çok güzel saatleri de uygunsa tamamdır.İnşallah kısa sürede görürüm 7'li rakamları
Menüm;
Sabah: Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Köfte, Salata, ince 1 dlm kavun
Yedim
Ve Akşam: Kıymalı patlıcan ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Akşam misafirimiz var, onlarla otururken meyve ve belki çok az çerez yerim :)
Kuzum arada oluyor öyle insanın kolunu kıpırdatası gelmiyorAy hiç şu içmedim ben bugün gidip 3 bardak gömüp geliyorum bugün noldu bana sinir oldum kendime niye yapıyorum böyle
Miu kim ki...Hoş geldin canım benim
Noldu hayırdır? Çok kilo verdim diye mi üzülüyonYooo gayette yatıyorum canım sıkkındı bugün biraz depresyonun kıyısından döndüm yemeğimi bile 3 gibi yedim Sonra yattım uyudum şimdi uyandim
Güzel menü canım afiyet olsun. Yorgunum spor yok da ne demekBugünkü menüm:
Sabah: 1 kumru(domates, biber, peynirli), sade nescafe
Ara: 1 turk kahvesi
Ögle: tavuklu salata
Aksam: yogurt+chia+seftali
Ara: 2 salatalik
2 lt su
1 lt dukan birasi
Spor: bugün çok yorgunum yapamayacağım kızlarr
Anammmm yiyim seniBiz yuvarlanıyoruz miu bizi topluyor sağolsun
Hahaha sen sus doktordan iyi mi bilceksin senKızlar dr a giderken biraz inçe giydim aynı kiloda gittim geçen seferki çok iyi gidiyorsun hedefinde doğuracaksın filan dedi içten güldüm tabi aynen hocam dedim halbu ki 1.5 kilo artıdayım daha ben :)
Kız senin bal ağzını yesinlerYööö.. aus kaptan.. onun o sporlarla salacagini hiç sanmam.. en fazla iki kilo artiya çıktığında hemmen toparlayabiliyor.. masallah ona..
Yok yok hemen topluyor
Ha ri kaaaaaaaaaaaaSabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
Yarım şeftali
1 yumurtalı menemen
5 zeytin
Bir parça peynir
Ara 17:00 yarım elma
Akşam 18:30
Tavuk suyu çorba
İskender ama sadece etleri
2 çiğ köfte
1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor Leslie 3 fast mil
30 dk yürüyüş
Hoşgeldin aus kaptanımız kıymetlimizzzzzzzCanlar napıyorsun ?
yoğun bi hafta sonu idi ... şimdi bi kafam dingin size de bakayım dedim
Hain gelin tembel gelinhippotalamus @tevafuk55 aman yoğunluklar dertten kederden olmasın da
bende de aynı güne 2 düğün bir doğum günü vardı dün ...
hayırlı olsun ufaklığın eğitim öğretim hayatı tevafuk
tarhanaya bugün kv çağırdı da .. her sene olduğu gibi yine gitmedim
kendini salmasın da sizi toplarken ... o yuvarlanırsa onu ben fena toplarım biliyor
Hep sev beni...beni.. beni.. beni beni hipponu..Hoşgeldin aus kaptanımız kıymetlimizzzzzzz
Biz iyiyiz eksilerdeyiz şükür hihıhajaıah seni özlediydik
Hain gelin tembel gelin
Kim salıyor
Kim korkuyor ki
Sabitleyeceğim kiloya az kaldı yanına yapışmaya geliyorum az kaldııı
Kilo verirsen cımaya eksiye düşersen severimHep sev beni...beni.. beni.. beni beni hipponu..
O zmn bitek beni döv.. hem sev hem döv. . Gıymetlim di bana..Kilo verirsen cımaya eksiye düşersen severim
Yoksa döverim
Gıy met limmmmmmmmmmmO zmn bitek beni döv.. hem sev hem döv. . Gıymetlim di bana..
Ben kızımdan gelemiyorum 15 dk daha koştum yaEeeee Miu daha naber kimseler yoksenle iki laflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?