- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Hadi hadi yok öyle içilecek o su
Kolay gelsin canimHerkese günaydın kızlar
KahvaltıM bitti üstüne de bir Türk kahvesi güzel gider.
Sonra iş başına
Bende aynı kahvaltıyı domatessiz yaptımEki Görüntüle 2043398 Kahvaltımızı gelsin az yağlı iki yumurta eşliğinde yarım salatalık yarım domates iki dilim peynir şekersiz çay 3 zeytin afiyet olsun
Kız azcık tereyağ koy.. çok güzel oluyorAfiyet olsun kuzum az yağlı yumurtanın tadı da hiç yokmuş ahahahaha
Az koydum zaten ahahahahahahha kendime inanamadım önce bir kaşık koydum sonra birazını geri aldım sonra birazını daha birazını daha ahahahaha çeyrek kaşık kaldı en son oysaki ben bir kaşıktan fazla yağ koyardimKız azcık tereyağ koy.. çok güzel oluyor
Allah seni :))Az koydum zaten ahahahahahahha kendime inanamadım önce bir kaşık koydum sonra birazını geri aldım sonra birazını daha birazını daha ahahahaha çeyrek kaşık kaldı en son oysaki ben bir kaşıktan fazla yağ koyardim
Şişkinlik var bugün inmesi gerek yürüyüşe gidicem öğleden sonraAllah seni :))
Detoks suyu içsene..Şişkinlik var bugün inmesi gerek yürüyüşe gidicem öğleden sonra
HangisiDetoks suyu içsene..
Ayy bilmem ki :)) google amcaya sor bakalımHangisi
Afiyet olsun kuzum az yağlı yumurtanın tadı da hiç yokmuş ahahahaha[QUOTE="Gulbe seker, post: 52758436, member: 749130yokmusnde aynı kahvaltıyı domatessiz yaptım
Kız yağ kilo yapmaz sen tereyağlı yap[/QUOTE]Afiyet olsun kuzum az yağlı yumurtanın tadı da hiç yokmuş ahahahaha
aslında evden yemeden çıkmam ama çok geç kalmıştık. orada kafeterya olduğunu bildiğimden de çok gerek duymadım sanırim.Cnm aç kalmak çok tehlikeli. . Aç karna evden çıkma.. yanına atıştırmalık kuru yemiş al.. tekrar toparlamqlısın..
Soralım bakalimAyy bilmem ki :)) google amcaya sor bakalım
Ispanağı yoğurtlu yeme cnm.. en faydalı yumurtalı ıspanak. . Yoğurt ıspanağın vitaminini öldürüyoevett bugünden itibaren kontrolu ele alıp güzelce zayıflamaya başlıyoruum :) Ben daha kahvaltı yapmadım ne yesem diye düşünüyorum. evde peynir zeytin ve yumurta yok. tatilden geleli bi koşturmaca ancak pazar alışverişi yapabildim. sebze meyve ve et dısında dolapda birşey yok.
o yüzden
sabah
yarım salatalık yarım domates ve çok az kavurma (inegimiz çok yağsızdı kavurma da o yüzden yağlı değil)
öğle
turp salatası
akşam
bol yoğurtlu ıspanak
ekmek yok. tuz ve yağı da azaltmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?