- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm ben pek beğenmedim desem.. çok az. Gözün döner sonra.. bence bakkala gidip yumurta alsan.. kavurmalı yumurta yapsan..kahvaltıda kücük bir değişiklik oldu :)
Aaa ben daha iyi olur zannediyordum. yumuralı ıspanak hiç yemedim ben ama bi deneyim bakalım. Yumurtayla aram pek iyi değil de :)Ispanağı yoğurtlu yeme cnm.. en faydalı yumurtalı ıspanak. . Yoğurt ıspanağın vitaminini öldürüyo
Ben uykudn uyanına çok yiyemiyorum bir de geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeğini erken yerim 2 saat beni idare etse yeter diye düşünüyorum. zaten evdeyim bugün rahatsızlık hissedersem biraz atıştırırım.Cnm ben pek beğenmedim desem.. çok az. Gözün döner sonra.. bence bakkala gidip yumurta alsan.. kavurmalı yumurta yapsan..
Hadi tuzsuzum burayı da hareketlendirelim... ya okul başladı ya.. oryantasyon dönemi..Ayol bu millet nerdeeeeeeee
Yaaaa benimde yoğun baya ama ben markete giderken bile bakıyorum valla telefondan benimde misafir vardi akşam yemekli köfte patates yaptım ama sadece köfte yedim kaçırmadım tek kaçamak yemekten sonra fındık fıstık badem oldu onuda yemeseydin keşke diye vicdan yaptımHadi tuzsuzum burayı da hareketlendirelim... ya okul başladı ya.. oryantasyon dönemi..tevafuk55 ve Sily nin çocukları okula başladı.. ben temizlik derdine düştüm :)) kahve molası verdim. . Bi de buraya bakim dedim @MiuLego nun misafirleri var.. öle işte..
Kendi adıma 2 gündür bu taşınma temizlik telaşına düzgün beslenemedim.. haa çok mu yedim hayır ama düzenim bozuldu.. Bugün güzel gidiyor şükür. . Öğlene kabak pişirdim birazdan yerim.. ekmek yok kaçamak yok şükür. . İlk fırsatta spor da yapıcam inş..
Doğrudur canım. . Bende öleyim.. yemek yaparken bile bi göz atarım.. öle uzun uzadıya bakacak vaktim yok :))Yaaaa benimde yoğun baya ama ben markete giderken bile bakıyorum valla telefondan benimde misafir vardi akşam yemekli köfte patates yaptım ama sadece köfte yedim kaçırmadım tek kaçamak yemekten sonra fındık fıstık badem oldu onuda yemeseydin keşke diye vicdan yaptım
Eeeee sen temizlik yapıyorsun normaldir canımDoğrudur canım. . Bende öleyim.. yemek yaparken bile bi göz atarım.. öle uzun uzadıya bakacak vaktim yok :))
Hoşgeldin kimse yok bi ben bi hipom hayırdır insallahhSelam canlar, nasilsiniz
Hoşgeldin kimse yok bi ben bi hipom hayırdır insallahh
Yemiyorum yemiyorum kahvaltı masasında bir kutu çikolata bir kutu fıstık ezmesi bir bana baktı ki sorma bende ona ama aşkımız bakismaktan öteye geçemedi malesef buzdolabinda bir kutu baklavada kapağı açınca göz kirpiyorHosbuldum canim, evet bende geleyim dedim bir selak vereyim bakayim ben tatli yemiyorum onlar yiyor mu diye bi kontrol edeyim dedim haha
Yemiyorum yemiyorum kahvaltı masasında bir kutu çikolata bir kutu fıstık ezmesi bir bana baktı ki sorma bende ona ama aşkımız bakismaktan öteye geçemedi malesef buzdolabinda bir kutu baklavada kapağı açınca göz kirpiyor
Kız ne yapayım adam yicek atamam yaaa ahahahah yemiyorum tutuyorum kendimi birazdan meşhur komşuma gidicem ısrarcı bir komşum var ondan da galip döndüm mu tamamdirTatlinin oldugu yerden kac :)
Ben bu aralar misir gevreklerine sardim , hic iyi gitmiyorum bencebu gevreklerden kurtulmaliyim
Kız ne yapayım adam yicek atamam yaaa ahahahah yemiyorum tutuyorum kendimi birazdan meşhur komşuma gidicem ısrarcı bir komşum var ondan da galip döndüm mu tamamdir
Ahahahah aynı ben ama yaaa bende tuzlu çok severim tatlı pek yemem o yüzden zorlanmiyorum tatlı konusunda benimkide yemez pek tatlı misafire diye alırız arada yer ama bana hiç ısrar etmez çünkü ben akşam yemekten sonra pek bis3y yemem huyum değilAma dur demelisin valla ben kaciyorum.
Benimki tatli delisi.
Her yemek sonrasi serbetlisinden tut pastasina kadar yiyen biri.
Mubarek benden fit
Her yemek sonrasi, gel gel buraya gel kacmaaaa al sunu , bu kadarciktan bir sey olmaz diyerek elinde catalla mutfakta kose kapmaca oynuyoruz resmen..
Neyseki tatliya karsi ilgim yok pek.
Benim derdim tuzlularla
Ama bazen benimde deli gibi tatli krizlerim tutuyor..
Sutlu tatlilarla gecistiriyorun iyi mi ediyorum bende bilmiyorum
Neden kuzum hayirdirYarın kayınvalidemler geliyor çok stresliyim çok
Kız streslenme hamilesinYarın kayınvalidemler geliyor çok stresliyim çok
Ahahahah aynı ben ama yaaa bende tuzlu çok severim tatlı pek yemem o yüzden zorlanmiyorum tatlı konusunda benimkide yemez pek tatlı misafire diye alırız arada yer ama bana hiç ısrar etmez çünkü ben akşam yemekten sonra pek bis3y yemem huyum değil
Ay elimde değil ne kadar kalacakları belli değil onlar geldi mi ne düzen kalıyor ne aile hayatıKız streslenme hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?