Yapardım ama emziriyorum çok şükür kizcem için sağlıklı olmaz başka sefere sekerimHadi biriniz yarın benle muz süt detoksu yapın hadi hadiiiiiii
Ben de şok ben de iptalaferin kız ..... hakkında hep güzel şeyler yazdılar hemen ... o toplar hemen ... o salsa da verir ... oooo miu ya hangi artı dayanmışaferin aferin .... aynen devam
yanıma yamacıma her daim biliyorsun bu arada
Ooooo nasıl hafif güzel proteinli menü beğendim afiyet olsunSabah menemen peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen 1 salatalık ve peynir
Aksam 4 5yk kıyma yemeği
Salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara bir top dondurma
3 litre su
Kizin gazi var anca yazabildim
İvit emzirenleri detoksumuza almıyoruz bidahki sefere şansını denersinYapardım ama emziriyorum çok şükür kizcem için sağlıklı olmaz başka sefere sekerim
Sen de ve kaç. Biz peşinden gelir buluruz seniBaşlığı gördükçe şişko diyip kaçasım geliyor
Oysa asıl şişko harbiden benim
Kız bibi bdv ye devam mı sen :)Başlığı gördükçe şişko diyip kaçasım geliyor
Oysa asıl şişko harbiden benim
Tabi ki bensiz bdv düşünebiliyor musunKız bibi bdv ye devam mı sen :)
tatilden geldim ama cok yoğun ve bi o kadar kötü bir hafta geçiriyorum. açıkcası kafamı toparlayıp yazamadım. bir derdim var köşesine gidip gidip geliyorum şu sıralar. bugun sabah oğlumu cimnastiğe yazdırmak için sabahtan aç karına belediye ye gittim. yaklaşık 3 saat sıra bekledik. orada çeyrek tost yedim ve akşam yemeğine kadar yemek yeme fırsatım olmadı. aksam o açlıkla çok kaçırdım. biber kızartması, fırında kaşarlı patates ve kavurma yedim. 2 dilimde ekmek. bayram öncesi diyet harika gidiyordu. bayramdi tatildi afalladım@hepsi-bu-kadar tatilde miydi? Hiç yok. Hatırlamıyorum ben unuttum tatilde falansa.. değil de girmiyorsa kızıcam
Cnm aç kalmak çok tehlikeli. . Aç karna evden çıkma.. yanına atıştırmalık kuru yemiş al.. tekrar toparlamqlısın..tatilden geldim ama cok yoğun ve bi o kadar kötü bir hafta geçiriyorum. açıkcası kafamı toparlayıp yazamadım. bir derdim var köşesine gidip gidip geliyorum şu sıralar. bugun sabah oğlumu cimnastiğe yazdırmak için sabahtan aç karına belediye ye gittim. yaklaşık 3 saat sıra bekledik. orada çeyrek tost yedim ve akşam yemeğine kadar yemek yeme fırsatım olmadı. aksam o açlıkla çok kaçırdım. biber kızartması, fırında kaşarlı patates ve kavurma yedim. 2 dilimde ekmek. bayram öncesi diyet harika gidiyordu. bayramdi tatildi afalladım
Günaydın hipposs varız tabikiGüüüünaaaayyydıınnnnnn.....
Bugün kaçamaksız bi güne var mıyız??
O sislik bendede var gittim tartıltım aynı kilo ama sislik devamYa bende bi şişlik neden bilmiyom sinir oldum NAZARIM DEĞDİ KESİN
Bolca su içelimmO sislik bendede var gittim tartıltım aynı kilo ama sislik devam
Ben içerim ahahahah sen pek sevmiyorsun galibaBolca su içelimm
EwettBen içerim ahahahah sen pek sevmiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?