Allah seni. . Miu ya kaçamak hakkı verme bence. . Cozutuyooo...
Banane şike var. Sayılmaz bu ama
aynı ben de
offf marlinnn bulgur pilavı turşu ödem yapmaz inşallah.. Kız ne güzelmiş akşam yemeğin bulguru niye yedinnnnHerkese merhaba kizlar
Menümü yazayım
KahvaltıM:09:30
2 yumurta
Zeytin
Peynir
1domates
1 avuç ceviz badem
4 kaşık zeytinyağlı tazefasulye
Ara;sade Türk kahvesi
2kurabiye (dünkü tariften)
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Et haşlama 3 parça
Küçük bir kase bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata turşu
Su;yatana kadar 3 litre olur
@MiuLego
Sabah 6 da kalktımaynı ben de
Yersin kız iki saate acikirsin bence sen ahahahaha bebis varKızlar önce bir sürü şey yemek istiyorum
Çubuk kraker bir kare bitter yedim
sonra meyve yedim tıkandım yemek nasıl yiyeceğim
1 küçük yeşil elma
3 hünnap
1 salatalık
Ay Yök kız çok iştahım Yök benim eşim ben hamile olsam dünyaları yerim diyorYersin kız iki saate acikirsin bence sen ahahahaha bebis var
Ahahahah sen doğur o zaman buyur hayatım ben engel olmuyum deseydinAy Yök kız çok iştahım Yök benim eşim ben hamile olsam dünyaları yerim diyor
Hosbuldum tatlım: ) artık yavaşlar kilo verişim çok hızlı verdim çünkü. Ama kısmet bakalım tartim güzel şeyler söylüyor :)Hemde nasıl
Sabah okula gititm saat birde evdeydim. Ögle yemeği peşine 2 'de kızımın toplantısı vardı. Toplantı sonra si arkadaşımda kayfe ictim eve gedlim ve burdayiiimmmmmm
Hos geldin megibu hafta da birinci misin
Melegimmmmmmmm kinleri goruyorummmHosbuldum tatlım: ) artık yavaşlar kilo verişim çok hızlı verdim çünkü. Ama kısmet bakalım tartim güzel şeyler söylüyor :)
Menü süpper amaaaa kek cısssssssMenü vereyim yoksa artıların gideceği yok
Sabah iki ymurtali sebzeli az kasarli omlet
Ara sade kahve
Ogle: 1 kepçe çorba
Fırında kabak üzerine yoğurt
Ara türk.kahvesi 1 dilim bitter
Ara 1 dlm ananas yarim şeftali bir erik
Akşam 17.15: salata ve yoğurt
Ara türk kahvesi yanına 2 kakaolu top
Bitki çayları 2.5 litre su
Not: kakaolu topları 3 dilim bayat kekten yaptım 12 tane çıktı ben iki tane yiyecem
Beni çeken birileri var gibi geldim baktım anaaaaaMelegimmmmmmmm kinleri goruyorummm
Canimmm iyi yaptin vallaBeni çeken birileri var gibi geldim baktım anaaaaacan ruhum burada
Ohhh senin tartı yakında senfoni ler soyleyecekHosbuldum tatlım: ) artık yavaşlar kilo verişim çok hızlı verdim çünkü. Ama kısmet bakalım tartim güzel şeyler söylüyor :)
Ama ama ama yarim kek oluyorMenü süpper amaaaa kek cısssssss
Ben takimima gideyim yoksa cikamicam burdan
Turşu ev yapimi canım. Ödem tutmaz inşallah. Bulguru da çok severim valla dayanamadımofff marlinnn bulgur pilavı turşu ödem yapmaz inşallah.. Kız ne güzelmiş akşam yemeğin bulguru niye yedinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?