Tiroid ilacı insülin direnci için de bi ilaç kullanıyorum canımNe ilacı kullanıyorsun kuzum olabilir tabiki bol su iç sakın ihmal etme etkileri azalsin
Yaaa gece gece ne güldürdün beni ya çok tatlisin rabbim de seni güldürsunhahahahahaah tebrik ederim Miu cum
600. sayfaya ilk sen yazdığın için sınırsız kaçamak hakkın var
hadi bakalım
Canim ya kız hasta agliyamiyor bile üşütmüş öksürüyor ateşi var çok rahatsız tabi teli elime alamıyorum ama eksideyim sekerimEsra_4378 nerdesin??
Geçmiş olsun cnm..Canim ya kız hasta agliyamiyor bile üşütmüş öksürüyor ateşi var çok rahatsız tabi teli elime alamıyorum ama eksideyim sekerim
Tiroid zaten şişiriyor kuzum az mı çalışıyor seninki annemde kullanıyor hemde dikkat etmiyor kilo alıyor bende yoktu en son ama bir tahlil yaptırayım bende bariTiroid ilacı insülin direnci için de bi ilaç kullanıyorum canım
Vayyyyyy sabah sabah yürüyüş yapilmis****13 EYLÜL ÇARŞAMBA SPOR LİSTESİ****
My SouL 30 Dk yürüyüş 60 puan
Peynir zeytin domates, yeşillik. .günaydın :) sabah yürüyüşünden yeni geldim. komşumla her sabah 6 kilometre yürüyüşe karar verdik inşallah devamı gelir :) hamlıktan bacağımın biri çok ağrıdı bee :)
daha kahvaltı yapmadım ne yesem de bu yürüyüşü çöp etmesem diye düşünüyorum.
yumurta yiyemiyorum olmuyor içim almıyor malesef.
Yok kız sabah yürüyüş yapmadım. Dün yaptım onu da yazamadım.Vayyyyyy sabah sabah yürüyüş yapilmis
Bari su da iç hadiii
Ahahaha bende didim SouL zabanan galkmis yürüyüşünü yapmış ohhh ohhh afiyet olsun icccYok kız sabah yürüyüş yapmadım. Dün yaptım onu da yazamadım.
Su içmeye başladım valla :)
İşe gelirken yürüyorum ama cok değil...Ahahaha bende didim SouL zabanan galkmis yürüyüşünü yapmış ohhh ohhh afiyet olsun iccc
Olsun gelirken giderken hepsini say yaz ahahaİşe gelirken yürüyorum ama cok değil...
Boğazlarım ağırıyor ıhlamur içtim...
Ay inşallah çıkmaz sende. benim de kilom artıyor dikkat etsem de anlamadım canım ama senin ki adet sisligi gecerTiroid zaten şişiriyor kuzum az mı çalışıyor seninki annemde kullanıyor hemde dikkat etmiyor kilo alıyor bende yoktu en son ama bir tahlil yaptırayım bende bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?