Gevreği bırakıp tam buğday ekmeği falan yesen 1 dilimKizlarr bugünkü menüm:
Sabah: 1 gevrek, peynir, zeytin , salatalık
Ara: 1 turk kahvesi
ogle : ton balikli salata, ayran
Ara: yesil elma
Aksam: yogurt+chia+seftali+erik
2 lt su
Ay biz de Ankara da ev yapımı yufka ekmek üzerine bulgur pilavı yapılır yufkaya şerilir yufka 1-3 kat oluyo genelde ortaya turşu konur yanında ayran ay ne güzel olurduTurşu ev yapimi canım. Ödem tutmaz inşallah. Bulguru da çok severim valla dayanamadım
Bi alamadım canım yogunluktan tam bugday ekmegi..hep alcam diyorum unutuyprm kac gündürGevreği bırakıp tam buğday ekmeği falan yesen 1 dilim
Onun dışında güzel menü
Teşekkür ederim miucum kahvaltı benim en güzel ogunumkuzum gelmiş
harika kahvaltı eylülüm senin kahvaltıların hep güzeldir zaten
kız tabi ki hem de nasıl en az 300-400 eksi getiriyor
kız neden yemiyorsun tuzum ruhum olur mu öyle uyanınca 1-2 saat içinde yemek gerekiyor metabolizma hızlanması için
Sağ ol canım inşallah tartıda öyle derçok güzel mis gibi
Canım diyet kurabiye çok iyi ben tarifi görmedimHerkese merhaba kizlar
Menümü yazayım
KahvaltıM:09:30
2 yumurta
Zeytin
Peynir
1domates
1 avuç ceviz badem
4 kaşık zeytinyağlı tazefasulye
Ara;sade Türk kahvesi
2kurabiye (dünkü tariften)
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Et haşlama 3 parça
Küçük bir kase bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata turşu
Su;yatana kadar 3 litre olur
@MiuLego
Canım çok kolay bir kurabiyeCanım diyet kurabiye çok iyi ben tarifi görmedim
Yanlız turşu sürüyor vucutta
Allah allah niye böyle olduki banada öyle geliyor nedenseYa kızlar ben gün geçtikçe daha çok sisiyorum ters giden bir şeyler var hayır olsun ne diyeyim bilemedim ki normalde adetim çok geçince olurdu adetim cumartesi ama ben davul oldum eşim her eve geldiğinde senin neyin var neden şişiyor yüzün gözün diyo ben 4 ay olmadığımi bilirim hatta diyet bile yapmaz canimin istediğini yerdim bu kadar sismedim ya
Kiz hic anlamadim ki adam da gelmiş garip garip sulardan mi ictin yoksa (detoks sularini kastediyor) onlardan bu haldesin diyorAllah allah niye böyle olduki banada öyle geliyor nedense
Yok kız ben detoks suyunu içiyorum ama regl olucam galiba o yüzden ama seninki biseydendir odem yapıyor vücut ama neKiz hic anlamadim ki adam da gelmiş garip garip sulardan mi ictin yoksa (detoks sularini kastediyor) onlardan bu haldesin diyor
Bende regl olacagim cumartesi günü ama benim düzensiz hatta ilacsiz regl olmadığım için gelmez diyorum canım bana belki kullandığım ilaçlar yüzündendir bilemedim haftaya kontrol var bakalım ne derse doktorYok kız ben detoks suyunu içiyorum ama regl olucam galiba o yüzden ama seninki biseydendir odem yapıyor vücut ama ne
Ne ilacı kullanıyorsun kuzum olabilir tabiki bol su iç sakın ihmal etme etkileri azalsinBende regl olacagim cumartesi günü ama benim düzensiz hatta ilacsiz regl olmadığım için gelmez diyorum canım bana belki kullandığım ilaçlar yüzündendir bilemedim haftaya kontrol var bakalım ne derse doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?