1000 puan mı 1000 mi
Kız seni mi kırcam o 1000 in içinde 0 ı aldım sana koskoca 0 yazıyla SIFIR puan
1.olarak da kendini mi görüyorsun2 listede de 2. Olarak görcez seni balım eminim
Tabiki tavafukcuğum 1. Sıra hep belli benim. Orası kapalı kombine bilet aldım ben1.olarak da kendini mi görüyorsun
Ayy hiç güleceğim yoktuhahahaa
Yani hadi spor olabilir deTabiki tavafukcuğum 1. Sıra hep belli benim. Orası kapalı kombine bilet aldım ben
Yeni doğum yaptım ve yemek konusunda berbatim dur diyemiyorum kendime aslında yemek de değil çikolata ıvır zıvırYediğimiz içtiğimiz ayrı ve habersiz gitmesin.
Ama kilolar bol bol gitsin
Haydi Bismillahhhhh
@eylul7158eylul
@Sily
@hippotalamus
tevafuk55
Gelin bakalım kızlar
Aaaa benden bi tane daha daha doğrusu dur diyememe konusundaYeni doğum yaptım ve yemek konusunda berbatim dur diyemiyorum kendime aslında yemek de değil çikolata ıvır zıvır
Canım istiyor amaaannn yicem diyorum daha son lokmami yutmadan zayiflamam lazım diyorum hayatımda görmediğim kiloya geldim eski halime dönmek istiyoruuummmmAaaa benden bi tane daha daha doğrusu dur diyememe konusunda
Ayy canım bizde bu niyetle burdayız zaten katılmak istersenCanım istiyor amaaannn yicem diyorum daha son lokmami yutmadan zayiflamam lazım diyorum hayatımda görmediğim kiloya geldim eski halime dönmek istiyoruuummmm
Yeni doğum yaptım ve yemek konusunda berbatim dur diyemiyorum kendime aslında yemek de değil çikolata ıvır zıvır
Allahiiimmmm yardım et bı 10 daha alırsam bnm piskoloji tamamen yerle bir olurAman kuzum dikkat et ben 10 kilo aldım Uğur zıvır ile Doğum sonrasında
Kızlar kilo vermem de burası çok etkili siZinle çok güzel bir hamilelik te geçireceğim biliyorum sizi seviyorum
Kuzum canım tevafuk umbizde seni güzel hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?