- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
ben de ben de çarpışalım birbirimizle sporda hadi bakalımHa ha haaa haaa a
Çok inatçıyımdır Miucannn
Bugünden spora başlıyorum
inciiiiiSelam kızlarnasılsınız kilo veren çıtırlar tebrikler @Gulbe seker canım sana ekstra tebrikler maşallah harikasın
Benide tebrik etben de ben de çarpışalım birbirimizle sporda hadi bakalım
inciiiii
sana da kocaman tebrikler balım eksi gelmiş
Canım bizim bu kaçıncı aynı anda dikkatini çekmiştiraynı anda
vallaha da görmeden yazdım
ivit evren bize mesaj veriyorCanım bizim bu kaçıncı aynı anda dikkatini çekmiştir
kk da bu sorun oluyor birkaç kişide dönem dönemBana neden bildirim gelmiyor yaaaaa
Dünden beri hiç gelmedi bi girdim 10 sayfa olmuş yaaa bu arada sporda bu hafta size rakibim gerçi bu hafta tarhana da yapicam ama olsun belki diğer hafta olur bekleyin beni geliyorum ahahahah kız miu spor listesine tarhanayi da eklesene bacım bölgesel oluyor oda ev hanımının yegane sporu ahahahahahivit evren bize mesaj veriyor
kk da bu sorun oluyor birkaç kişide dönem dönem
ivit evren bize mesaj veriyorCanım bizim bu kaçıncı aynı anda dikkatini çekmiştir
kk da bu sorun oluyor birkaç kişide dönem dönemBana neden bildirim gelmiyor yaaaaa
Gelmiyor sa bile gel arada bak bi.. ne var ne yok.. hippo ne kaa zayıflamış :))Bana neden bildirim gelmiyor yaaaaa
Ahahahah gördüm gözüme sokma önümüzdeki hafta regl bitince görürüm ben seniGelmiyor sa bile gel arada bak bi.. ne var ne yok.. hippo ne kaa zayıflamış :))
Bende boş durmucam heralde dimiAhahahah gördüm gözüme sokma önümüzdeki hafta regl bitince görürüm ben seni
Sen boş dur git kahve çikolata yap kendine tatlı istenmi getireyimmi baklava varBende boş durmucam heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?