Sensin ŞİŞKO

Aman yarabbim ilk defa bana oklava göstermedin..

Hurmayı görünce gözlerim doldu
Eskiden de ekmeksiz gün geçirdiğinde dolardı.. hey gidi günler ..
Ayy ekmek te yedim yazmayı unutmuşummm :)) bi dilim tt ekmeğe 4 ince dilim sucuk koydum tost makinesinde kızarttım çakma tost yaptım.

Sabah: bir küçük patatesin yarısı ve 1 yumurtayı karıştırıp baharatladım. yarım salatalık ve yarım domates...

Öğle: Bir küçük kase bamya çorbası, yoğurt

Akşam: Tavada kızarmış 4 parça kanat ve turp salatası

Şimdi de bir avuç beyaz çekirdeksiz üzüm :)

Hepsi bu kadar mı? Selam sabah sohbet muhabbet yok mu?

Minik Duduklu Tencere gel artık illa saçından mı süricem..
Geldim cnm dur bırak cnm yanıyor
Kız z düzenli girebilecek olsam aranizda olmak istiyorum aslında okul dönemi beni bekliyor okula getirilip götürülecek iki çocuk biri de kucağında emzikli vakit bulabirmiyim bilmem

Minik Duduklu Tencere gel artık illa saçından mı süricem..
Kız z düzenli girebilecek olsam aranizda olmak istiyorum aslında okul dönemi beni bekliyor okula getirilip götürülecek iki çocuk biri de kucağında emzikli vakit bulabirmiyim bilmem

Menü bildir hergün.. muhakkak.. sohbete de katıl tamamdır.. bak ilk çağırdığımda geleydin en az 10 kilo vermiştin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…