- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Yaz şimdiden 3 mil LeslieNazar boncukluk menü
Spor?
Aman yarabbim ilk defa bana oklava göstermedin..Akşama salata yeseydin harika olurdu mis mis bir de sabah 3 dilim etimek çok değil mi?
Nasıl erik diyecektim ki mormuş :) alayım da yiyim
Şaka gibi ohaaaa.. unuttum türkiyede değildin dimi sen
Ha ri kaaaaaa
Bundan kaç tane istersin
Hurmayı görünce gözlerim dolduAman yarabbim ilk defa bana oklava göstermedin..
Cnm 10 20 ile falan başla ipe.. yavaş yavaş arttır.. yoksa ayak bileklerin ağrır . Kalbin çarpar..Yaz şimdiden 3 mil Leslie
Yarım saat yuruyus
İp de atliycam ama sayısı sonra
Oooooooo cevabı sağlı sollu yapıştırdıYaz şimdiden 3 mil Leslie
Yarım saat yuruyus
İp de atliycam ama sayısı sonra
Ben denemelik 30 atladım kuzum iyiydi simdilikCnm 10 20 ile falan başla ipe.. yavaş yavaş arttır.. yoksa ayak bileklerin ağrır . Kalbin çarpar..
Bu hafta olmadı tarhana yapıyorum diğer hafta sahaları yakicamOooooooo cevabı sağlı sollu yapıştırdı
Bekliyorum gel de göstereyim sanaBu hafta olmadı tarhana yapıyorum diğer hafta sahaları yakicam
Ayy ekmek te yedim yazmayı unutmuşummm :)) bi dilim tt ekmeğe 4 ince dilim sucuk koydum tost makinesinde kızarttım çakma tost yaptım.Hurmayı görünce gözlerim doldu
Eskiden de ekmeksiz gün geçirdiğinde dolardı.. hey gidi günler ..
Doğru hatırladımAyy ekmek te yedim yazmayı unutmuşummm :)) bi dilim tt ekmeğe 4 ince dilim sucuk koydum tost makinesinde kızarttım çakma tost yaptım.
Hepsi bu kadar mı? Selam sabah sohbet muhabbet yok mu?Sabah: bir küçük patatesin yarısı ve 1 yumurtayı karıştırıp baharatladım. yarım salatalık ve yarım domates...
Öğle: Bir küçük kase bamya çorbası, yoğurt
Akşam: Tavada kızarmış 4 parça kanat ve turp salatası
Şimdi de bir avuç beyaz çekirdeksiz üzüm :)
Yaaa kızdın mı?? Kaç zamandır ekmek yememiştim.. kahvaltıda yedimdi.. iyi yaptımdı..Doğru hatırladım
Hepsi bu kadar mı? Selam sabah sohbet muhabbet yok mu?
Geldim cnm dur bırak cnm yanıyor
Geldim cnm dur bırak cnm yanıyor
Menü bildir hergün.. muhakkak.. sohbete de katıl tamamdır.. bak ilk çağırdığımda geleydin en az 10 kilo vermiştin..Geldim cnm dur bırak cnm yanıyor
Kız z düzenli girebilecek olsam aranizda olmak istiyorum aslında okul dönemi beni bekliyor okula getirilip götürülecek iki çocuk biri de kucağında emzikli vakit bulabirmiyim bilmem
Artık bırakmam seniGeldim cnm dur bırak cnm yanıyor
Kız z düzenli girebilecek olsam aranizda olmak istiyorum aslında okul dönemi beni bekliyor okula getirilip götürülecek iki çocuk biri de kucağında emzikli vakit bulabirmiyim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?