Sensin ŞİŞKO

Yaaa kızdın mı?? Kaç zamandır ekmek yememiştim.. kahvaltıda yedimdi.. iyi yaptımdı..
Pffff tamam iyi yaptın:)
Hahaha evde misafir var alelacele menü vereyim dedim sonra yorgunluktan parmaklar çalışmıyor :)
Napıyosunuz nasılsınız daha daha nasılsınız :)

Misafir ağırlamak ne zor dimi insanı bitiriyor yorgunluktan kolay gelsin kuzum..

Şimdi iyi oldum sen de yorgunluğu at üstünden iyi ol inşallah

Misafir ağırlamak ne zor dimi insanı bitiriyor yorgunluktan kolay gelsin kuzum..

Şimdi iyi oldum sen de yorgunluğu at üstünden iyi ol inşallah

Allahtan 4 kişiler çok değiller. eşimin ailesi o kadar kalabalık ki 5-10 kisi bile vız geliyor artık. ama bayramdan beri genel bir yorgunluk var gitseler hemen uyurum sanırım.

Ak kelebek balım göz ler seni arıyo... neredesin sen :))
Yarın parti var bebeğim Doğum günü partisi kızımın hazırlıklar ile uğraşıyorum bu günde çarşıdayım istediğim gibi yiyemiyorum ya yarından sonra düzene gireceğim inş ya yoruldum yine

özür de dile bakim
Niden nidennnnnn
Ak kelebek balım göz ler seni arıyo... neredesin sen :))
İvit gel gülbiş geeeelll
Allahtan 4 kişiler çok değiller. eşimin ailesi o kadar kalabalık ki 5-10 kisi bile vız geliyor artık. ama bayramdan beri genel bir yorgunluk var gitseler hemen uyurum sanırım.
Kıyamam yaaa :)
Sabah 10:30
Aç karna 2 Bardak su
1 şeftali
1 yumurtalı omlet
El kadar yufka

Ara 16:00 yarım elma

Akşam 18:00
Yarım kase tavuk suyu çorba
1 lahmacun
Su 2.5 lt

Spor 2 saat yürüyüş hiç durmadan
Afiyet olsun beğendim ki

Bu hafta olmadı tarhana yapıyorum diğer hafta sahaları yakicam
Miu bu tamamen bahane @MiuLego
Ben bu hafta tarhana yaptım sporda üçüncü oldum dün bugün de döküp geçirdim toplam 36 saatte bitti bahaneler yağdan götürmüyor beybim

Miu bu tamamen bahane @MiuLego
Ben bu hafta tarhana yaptım sporda üçüncü oldum dün bugün de döküp geçirdim toplam 36 saatte bitti bahaneler yağdan götürmüyor beybim
Wayyyyyyyy kizzzzz tevafuk gelirim oraya bugün yaptım bende yarın boşum pazartesi geciricem ama hiç belli olmaz beybi bekleyelim gorelim

Bi kahvaltıda dogru düzgun yiyorum canım ya ondan anca doyuyorum 3 dilim etimekle önceki diyetlerimde salata o kadar çok yedimki görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…