Pffff tamam iyi yaptın:)Yaaa kızdın mı?? Kaç zamandır ekmek yememiştim.. kahvaltıda yedimdi.. iyi yaptımdı..
Hahaha evde misafir var alelacele menü vereyim dedim sonra yorgunluktan parmaklar çalışmıyor :)
Napıyosunuz nasılsınız daha daha nasılsınız :)
Pffff tamam iyi yaptın:)
Misafir ağırlamak ne zor dimi insanı bitiriyor yorgunluktan kolay gelsin kuzum..
Şimdi iyi oldum sen de yorgunluğu at üstünden iyi ol inşallah
Misafir ağırlamak ne zor dimi insanı bitiriyor yorgunluktan kolay gelsin kuzum..
Şimdi iyi oldum sen de yorgunluğu at üstünden iyi ol inşallah
Yarın parti var bebeğim Doğum günü partisi kızımın hazırlıklar ile uğraşıyorum bu günde çarşıdayım istediğim gibi yiyemiyorum ya yarından sonra düzene gireceğim inş ya yoruldum yineAk kelebek balım göz ler seni arıyo... neredesin sen :))
Niden nidennnnnnözür de dile bakim
İvit gel gülbiş geeeelllAk kelebek balım göz ler seni arıyo... neredesin sen :))
Kıyamam yaaa :)Allahtan 4 kişiler çok değiller. eşimin ailesi o kadar kalabalık ki 5-10 kisi bile vız geliyor artık. ama bayramdan beri genel bir yorgunluk var gitseler hemen uyurum sanırım.
Afiyet olsun beğendim kiSabah 10:30
Aç karna 2 Bardak su
1 şeftali
1 yumurtalı omlet
El kadar yufka
Ara 16:00 yarım elma
Akşam 18:00
Yarım kase tavuk suyu çorba
1 lahmacun
Su 2.5 lt
Spor 2 saat yürüyüş hiç durmadan
Valla bugün kizartmad yedim nohutda bı duzen tutturamadim ama şuan doğumdan sonraki en düşük kilomdayim 83.6Artık bırakmam seni
Aha cıs lı cos lu yiyecek ismi gördümValla bugün kizartmad yedim nohutda bı duzen tutturamadim ama şuan doğumdan sonraki en düşük kilomdayim 83.6
Evet cnm bugün miaafirlikteyim çok cisss yemekler vardıAha cıs lı cos lu yiyecek ismi gördüm
Miu bu tamamen bahaneBu hafta olmadı tarhana yapıyorum diğer hafta sahaları yakicam
Wayyyyyyyy kizzzzz tevafuk gelirim oraya bugün yaptım bende yarın boşum pazartesi geciricem ama hiç belli olmaz beybi bekleyelim gorelimMiu bu tamamen bahane@MiuLego
Ben bu hafta tarhana yaptım sporda üçüncü oldumdün bugün de döküp geçirdim toplam 36 saatte bitti bahaneler yağdan götürmüyor beybim
Bi kahvaltıda dogru düzgun yiyorum canım ya ondan anca doyuyorum 3 dilim etimekleAkşama salata yeseydin harika olurdu mis mis bir de sabah 3 dilim etimek çok değil mi?
Nasıl erik diyecektim ki mormuş :) alayım da yiyim
Şaka gibi ohaaaa.. unuttum türkiyede değildin dimi sen
Ha ri kaaaaaa
Bundan kaç tane istersin
Bebeğim sen yaparsın olmamiOldumu bu spor listesi böyle yaaa
Yanlışsa düzeltin kizlar
He şöyle istediğim kıvama geldin:)Wayyyyyyyy kizzzzz tevafuk gelirim oraya bugün yaptım bende yarın boşum pazartesi geciricem ama hiç belli olmaz beybi bekleyelim gorelim
Eline sağlık canım tabiki olduOldumu bu spor listesi böyle yaaa
Yanlışsa düzeltin kizlar
Merdane ile kovaladın beniNiden nidennnnnn
İvit gel gülbiş geeeelll
Kıyamam yaaa :)
Afiyet olsun beğendim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?