- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ahahaahahahaha deliiiiHe şöyle istediğim kıvama geldin:)
Eline sağlık canım tabiki oldu
İşte görmek istediğim yazılarrrrLeslie tamam bacaklarım yanıyor ahahahah
İvit bibiğim konuş bebeğimMiu bu tamamen bahane@MiuLego
Ben bu hafta tarhana yaptım sporda üçüncü oldumdün bugün de döküp geçirdim toplam 36 saatte bitti bahaneler yağdan götürmüyor beybim
Hahahaha işte bu meydan okumacalı ooooWayyyyyyyy kizzzzz tevafuk gelirim oraya bugün yaptım bende yarın boşum pazartesi geciricem ama hiç belli olmaz beybi bekleyelim gorelim
Olmuş kuzum olma mı mucuksOldumu bu spor listesi böyle yaaa
Yanlışsa düzeltin kizlar
Kız seni ben hep kovalarım neyle olduğuna bakma yakalayınca sarılır öpüveririmMerdane ile kovaladın beni
Bundan sonra sabah yürüyüşe de cikcam 1 saat yada aksamİşte görmek istediğim yazılarrrr
İvit bibiğim konuş bebeğim
Hahahaha işte bu meydan okumacalı oooo
Olmuş kuzum olma mı mucuks
Kız seni ben hep kovalarım neyle olduğuna bakma yakalayınca sarılır öpüveririm
Getirmese miydim gazaBundan sonra sabah yürüyüşe de cikcam 1 saat yada aksam
Yok yok çok şahane oldu biraz daha getirde koşu bandı alayım eveGetirmese miydim gaza
Benimki yürüyüş bebeğim bizzat telefonumu alıp özellikle gidiyorumArkadaşlar aklıma gelmişken soyleyeyim bu günlük yürüyüşler spordan sayılmıyor, aktif bir gün geçirmiş olabiliyoruz ama o koşturmaca spor olmuyor. özellikle sırf yürüyüşe gittim dediğimiz şeyler spor
Benimki de öyle canım bugün eşimin doğum günü o kadar saat yürüdüm ki dışarda öyle otur kalk felan değil yani eve geldiğim de sucuk gibi olmuştumArkadaşlar aklıma gelmişken soyleyeyim bu günlük yürüyüşler spordan sayılmıyor, aktif bir gün geçirmiş olabiliyoruz ama o koşturmaca spor olmuyor. özellikle sırf yürüyüşe gittim dediğimiz şeyler spor
Neden acabaKızlar kahve kitap ve ben yani yeni adıyla uykulu limon gitmiş. . Üyelik iptali. .
Daha önce de yapmıştı. . Geri döndü sonra. .Neden acaba
Kız gulbe 12 14 saat yürümek nedir :))) uyanık kaldığımız süre o kadar balım , bunun yemeği tuvaleti çocuğu derkenAma eğer günlük 10 bin adım atmışsanız zaten hiç spor yapmanıza gerek Yök diyorlar ben haksızlık olmasın diye 12-14 saat yürüdüm 4 saat yazdım bugün 6-8 saat yürüdüm 2 saat yazdım
Hımmm ilginç:/Daha önce de yapmıştı. . Geri döndü sonra. .
Bu konuya bir çözüm bulalım bence @MiuLego hareketli bir günü teşvik etmek adına spor yapmadan günlük atilan adımları 0.5 ile çarpalım miAma eğer günlük 10 bin adım atmışsanız zaten hiç spor yapmanıza gerek Yök diyorlar ben haksızlık olmasın diye 12-14 saat yürüdüm 4 saat yazdım bugün 6-8 saat yürüdüm 2 saat yazdım
Tamam kuzum yansin yaglar :)Benimki de öyle canım bugün eşimin doğum günü o kadar saat yürüdüm ki dışarda öyle otur kalk felan değil yani eve geldiğim de sucuk gibi olmuştum
Yorulma ya ne gerek var :))))Benimki yürüyüş bebeğim bizzat telefonumu alıp özellikle gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?