Sensin ŞİŞKO

Leslie tamam bacaklarım yanıyor ahahahah
İşte görmek istediğim yazılarrrr
Miu bu tamamen bahane @MiuLego
Ben bu hafta tarhana yaptım sporda üçüncü oldum dün bugün de döküp geçirdim toplam 36 saatte bitti bahaneler yağdan götürmüyor beybim
İvit bibiğim konuş bebeğim
Wayyyyyyyy kizzzzz tevafuk gelirim oraya bugün yaptım bende yarın boşum pazartesi geciricem ama hiç belli olmaz beybi bekleyelim gorelim
Hahahaha işte bu meydan okumacalı oooo
Oldumu bu spor listesi böyle yaaa
Yanlışsa düzeltin kizlar
Olmuş kuzum olma mı mucuks
Merdane ile kovaladın beni
Kız seni ben hep kovalarım neyle olduğuna bakma yakalayınca sarılır öpüveririm

Bundan sonra sabah yürüyüşe de cikcam 1 saat yada aksam

16 EYLÜL SPOR LİSTESİ ****
1.marlin18 :120 dakika yürüyüş; 240 puan

2. Gulbe 2 saat yürüyüş 240 puan

3. Tuzsuz_ruh: 30 dakika yuruyus:60 puan
45 dakika Leslie :90 puan
40 ip atlama: 8 puan =158 puan

4. Bhr_89: 150 dk yürüyüş : 300 puan

Arkadaşlar aklıma gelmişken soyleyeyim bu günlük yürüyüşler spordan sayılmıyor, aktif bir gün geçirmiş olabiliyoruz ama o koşturmaca spor olmuyor. özellikle sırf yürüyüşe gittim dediğimiz şeyler spor

Benimki yürüyüş bebeğim bizzat telefonumu alıp özellikle gidiyorum

16 EYLÜL SPOR LİSTESİ ****
1.marlin18 :120 dakika yürüyüş; 240 puan

2. Gulbe 2 saat yürüyüş 240 puan

3. Tuzsuz_ruh: 30 dakika yuruyus:60 puan
45 dakika Leslie :90 puan
40 ip atlama: 8 puan =158 puan

4. Bhr_89: 150 dk yürüyüş : 300 puan

5.hippo:
300 ip: 60 puan
300 bölgesel: 60 puan
Toplam: 120 puan

Benimki de öyle canım bugün eşimin doğum günü o kadar saat yürüdüm ki dışarda öyle otur kalk felan değil yani eve geldiğim de sucuk gibi olmuştum

Ama eğer günlük 10 bin adım atmışsanız zaten hiç spor yapmanıza gerek Yök diyorlar ben haksızlık olmasın diye 12-14 saat yürüdüm 4 saat yazdım bugün 6-8 saat yürüdüm 2 saat yazdım
Kız gulbe 12 14 saat yürümek nedir :))) uyanık kaldığımız süre o kadar balım , bunun yemeği tuvaleti çocuğu derken

Ama eğer günlük 10 bin adım atmışsanız zaten hiç spor yapmanıza gerek Yök diyorlar ben haksızlık olmasın diye 12-14 saat yürüdüm 4 saat yazdım bugün 6-8 saat yürüdüm 2 saat yazdım
Bu konuya bir çözüm bulalım bence @MiuLego hareketli bir günü teşvik etmek adına spor yapmadan günlük atilan adımları 0.5 ile çarpalım mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…