Sensin ŞİŞKO

Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa
Sadece kereviz ye siboş.. yanına birşey yeme öğleyi dolu dolu yemişsin bulgur da var ya.. o yüzden akşam kereviz harika olur
Form çayı aldım belki bagirsaklar biraz toparlar haftada bir iki içmeyi düşünüyorum
Ooo hadi bakalım faydası olursa söyle bana da mıtlaka

Ee daha ne?? Bide kerevizin mevsimi değil.. nerden buldun??
Ben bulurum ahahahahaja yayladan gelir bizim burda bu mevsim kuzum ama kafası değil yeşil yerleri taze olanların pırasa nohut eşliğinde yemeğini yaparız akşama çekerim sana goruntusunu

Ben bulurum ahahahahaja yayladan gelir bizim burda bu mevsim kuzum ama kafası değil yeşil yerleri taze olanların pırasa nohut eşliğinde yemeğini yaparız akşama çekerim sana goruntusunu
Ilk defa duydum.. ben kerevizi sarımsaklı yoğurtlu seviyorum.. bide ceviz.. mımm

Sadece kereviz ye siboş.. yanına birşey yeme öğleyi dolu dolu yemişsin bulgur da var ya.. o yüzden akşam kereviz harika olur

Ooo hadi bakalım faydası olursa söyle bana da mıtlaka
İşte o yüzden akşamları daha hafif ve fresh geçirmeyi düşünüyorum tek çeşit ve salata en fazla olur kuzum söylerim bu ara hem regl hem ekmek yememek düzenimi bozdu sanırım karnım şiş gibi geliyor

Kızlar nerelerde herkesler gezmelerde mi?
Yok kız ne gezmesi
Benim ufaklık hastalandı. Uyumadı gece boyu bir öksürük bir burunlu tıkanıklığı
Kahvaltıdan sonra hastaneye gittik
Sonrada eve gelip ilaçlarıni icirip dışarıya çıkardım arabasıyla. Dışarda uyudu rahatladı biraz.ama hala çok öksürüyor

Geçmiş olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…