- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Dimi gel sen bende dinlen birazYorulma ya ne gerek var :))))
Hayırdır kuzummHerkese iyi geceler kızlar menü veremeyeceğim bugün tadim yok yarın güzel haberler getirsin hepimize
Yaa kuzum bugün eşimin doğum günü evi felan susledim pasta felan yaptım oda mutlu oldu unutmuş yogunluktan zaten sonra hediye olarak bana pozitif bi gebelik testi versene felan dedi ben de baya bi üzüldüm tadim tuzum kaçtı yani enerjim yerlerdeHayırdır kuzumm
Süper olur hadi inşallahBundan sonra sabah yürüyüşe de cikcam 1 saat yada aksam
Aynen!!!!Arkadaşlar aklıma gelmişken soyleyeyim bu günlük yürüyüşler spordan sayılmıyor, aktif bir gün geçirmiş olabiliyoruz ama o koşturmaca spor olmuyor. özellikle sırf yürüyüşe gittim dediğimiz şeyler spor
Anaaa niye ki hayırdırKızlar kahve kitap ve ben yani yeni adıyla uykulu limon gitmiş. . Üyelik iptali. .
Bak hele bak bak ajan hippoDaha önce de yapmıştı. . Geri döndü sonra. .
Hayır hayır kesinlikle hayır..Bu konuya bir çözüm bulalım bence @MiuLego hareketli bir günü teşvik etmek adına spor yapmadan günlük atilan adımları 0.5 ile çarpalım mi
Tadım yok diyip menü vermemek olur mu bahar??Herkese iyi geceler kızlar menü veremeyeceğim bugün tadim yok yarın güzel haberler getirsin hepimize
Hani off tu16 EYLÜL CUMARTESİ SPOR LİSTESİ ****
1.marlin18 :120 dakika yürüyüş; 240 puan
2. Gulbe 2 saat yürüyüş 240 puan
3. Tuzsuz_ruh: 30 dakika yuruyus:60 puan
45 dakika Leslie :90 puan
40 ip atlama: 8 puan =158 puan
4. Bhr_89: 150 dk yürüyüş : 300 puan
5.hippo:
300 ip: 60 puan
300 bölgesel: 60 puan
Toplam: 120 puan
6. Miu
1000 ip: 200 puan
25 mekik: 5 puan
25 ayakta yan mekik: 5 puan
15 crunch: 3 puan
15 leg raise: 3 puan
15 er sn ön sağ sol plank: 4.5 puan
Toplam:220.5 puan
Yirim senin hesabınıtevafuk55 kız parti var dedim ya sabah 8 de çıktım mesela gece 11 e geliyordu eve geldiğimde toplam 16 bin küsür adım yazıyordu telde bugün 11 bin adım atmışım kuzum ondan öyle dedim ama bilmiyorum tabi
DayanamadımHani off tu)
Beni de yi hemen yi hemen hemenYirim senin hesabını
Sen kazana düştün..Dayanamadım
Beni de yi hemen yi hemen hemen
Yimem seni hipposumu silymi gulbemi yirimDayanamadım
Beni de yi hemen yi hemen hemen
@MiuLego canim çorba genelde tarhana oluyor pek başka çorba yenmiyor o sebeple çorba yazdımSabah kk 1 dilim ekmek
Ara yarim şeftali az üzüm
Ara birkaç bisküvi disardaydim
Aksam bir kase çorba
2yk fasulye 3yk et
Ekmek yok
3litre su
Gayet iyi yine esracımSabah kk 1 dilim ekmek
Ara yarim şeftali az üzüm
Ara birkaç bisküvi disardaydim
Aksam bir kase çorba
2yk fasulye 3yk et
Ekmek yok
3litre su
Yimem seni hipposumu silymi gulbemi yirim
Seni başkaları yisin
Anladım canım benim tamamdır sorun yok :) cıs cos yoksa ben mutluyum yoksa sopa gelir :))@MiuLego canim çorba genelde tarhana oluyor pek başka çorba yenmiyor o sebeple çorba yazdım
Yemekte turlumsu birseydi her sebze var
Yani çok düzenli giremiyorum hızlı hızlı yaziverdim bebeğim hasta demiştim ya hani mecburen böyle oluyor ama spor ve diyete devam sadece cuma günü yapmadım
Ahh canim ya şuraya yazma sorumluluğu olmasa zaten insan çok kaçamak yapıyor sonra arkası geliyor ama aksam olunca arkadaşlara yazacağım biz bi yola girdik falan burası istikrarlı olmasında çok etkili zaten ben sayfada gayet aktif olmaya çalışıyorum ama şuan lik bir durum biraz aksıyor ama diyete devamGayet iyi yine esracım
Anladım canım benim tamamdır sorun yok :) cıs cos yoksa ben mutluyum yoksa sopa gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?