- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm akşam yemeği çok değil ama çok geç olmuş.. bide kızartma mı haşlamama mı?? Bide sabah akşam zeytin incir ama ben akşam sadece bi incir yiyorum..Merhaba kızlar
Sabah 12 de
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin 1 incir
Peynir
Salatalık domates yeşillik şekersiz çay
Bi avuç kayısı çekirdeği
Akşam 8 de
Bir kase çorba 1 tane içli köfte 1 tane yaprak sarma 3 kaşık yoğurt
60 dk yürüyüş
2 lt su
Yalnız gece yatmadan once de mi yenecek bu zeytin incir kizlar
Cnm neden maalesef :))Canim maalesef 1.55
Saatler olmamış cnm dimiMenumm gelsin sporda Offf günü bugün bacağım çekiyor yapmiycam
Sabah 12.30
bir kepçe kuru fasulye iki kaşık pilav küçük kase yoğurt
Aksam 8
Bir kepçe tarhana
Bir kase karnabahar salatası yesillikli
2 litre su Spor off
Bugün bi tadım yOk yiyesim de yok mecburiyetten yedim gibi bişey sabah kahvaltı yapamadım düzenim kaçtı birde bu tarhana olayı girdi yer gök tarhana oldu heryer dağınık gibi sinir oldumSaatler olmamış cnm dimiama çok değil.. inş yarın artı görmezsin..
Canım içli köfteyi soruyorsun sanırım bizde haslama olur üzerine eritilmiş tereyağı dökülür bu zeytin inciri yatmadan mi yiyeceğim akşam yemekten önce yemedim ki ben ya sabah aç yedim bir tane yedim inciri zaten canimCnm akşam yemeği çok değil ama çok geç olmuş.. bide kızartma mı haşlamama mı?? Bide sabah akşam zeytin incir ama ben akşam sadece bi incir yiyorum..
Kısayım ya malum biraz daha olsaydı boyum keskeCnm neden maalesef :))
Şimdi ye işte..Canım içli köfteyi soruyorsun sanırım bizde haslama olur üzerine eritilmiş tereyağı dökülür bu zeytin inciri yatmadan mi yiyeceğim akşam yemekten önce yemedim ki ben ya sabah aç yedim bir tane yedim inciri zaten canim
Canım bebişin ne kadarlıkhippotalamus canim ya kızı sağlık ocağına goturdum bu ay sadece 400 gram almış ve gogsumum birini emmek istemiyor sütüm kesilsin istemiyorum moralim çok bozuldu
Bende yaşadım o dönemi.. mesela sağı emicek gibi yapıp solu emzirdim.. çok uğraştım.. hattâ bi ara komple bırakma istedi.. pes etmedim.. 3 aydan 6 aya kadar uğraştım.. şükür emiyo hala :))hippotalamus canim ya kızı sağlık ocağına goturdum bu ay sadece 400 gram almış ve gogsumum birini emmek istemiyor sütüm kesilsin istemiyorum moralim çok bozuldu
Ben pazartesiyi degil ama tartilmayi unuttumBen bugün pazartesi old. Unuttum internette hala yok hatla ilgili sıkıntı var malesef idare edin kızlar +500 gösterdi bugün bilemedim
Menüde alalım cnm..***18 EYLÜL SPOR LİSTESİ ***
1.marlin18:
600 bölgesel: 120 puan
15 dakika leslie;30 puan
Toplam:150
2. Bhr_89: 60 dk yürüyüş : 120 puan
3. Esra_4378
36 hareket 12 sn plank
Toplam 8 puan
4.hippo:
200 ip: 40 puan
5.tevafuk: 2 saat 40 dakika yürüyüş: 320 puan
Yarından itibaren vereyim kuzum düzensiz saçma bir gündüMenüde alalım cnm..
Tamam yarın tartı sonucu da isterizYarından itibaren vereyim kuzum düzensiz saçma bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?