- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Takım kaptanlığı filan demiş yaNereye gidiyormuş miu
Aaaaa olamaz olabilemez öyle bişey gidemez biryereTakım kaptanlığı filan demiş ya
Ayran detoksu cnm..Ne detoksu ayran mı yone
Eeee eee biz ne olacağızzzzKızlar miu 7.takımın kaptanı oldu
Bize bişi olmaz kız.. o da işlerini düzene koydukça uğricak buraya.. e biz bize yeteriz zati aşkolsun..Eeee eee biz ne olacağızzzz
Perşembe bende bir detoks yapayım bari yaaa süt muz falan fistan bişeyler daha vardı galiba ayranı icmiycem bu haftaAyran detoksu cnm..
Yaaaa olmadı ama bu böyle gidiyor gelmiyor artik o sabahtır bir kere yazdı dahaBize bişi olmaz kız.. o da işlerini düzene koydukça uğricak buraya.. e biz bize yeteriz zati aşkolsun..
Olsun balım.. motivasyomuzu düşürmicez.. aynen devamYaaaa olmadı ama bu böyle gidiyor gelmiyor artik o sabahtır bir kere yazdı daha
Terkederim giderim miu gelsinnnnOlsun balım.. motivasyomuzu düşürmicez.. aynen devam
Onu @MiuLego yapıyo cnm.. 1 bardak süt 1 muz galiba o..Perşembe bende bir detoks yapayım bari yaaa süt muz falan fistan bişeyler daha vardı galiba ayranı icmiycem bu hafta
Bizi beğenmiyo musunTerkederim giderim miu gelsinnnn
Begenmezmiyim kimse gitmesin miu da gitmesin herkes kalsinBizi beğenmiyo musun
Tartıldın mı bugün?? Kaç kilosun?? Benimki regl şişkinliğiymiş . Yavaş yavaş iniyo şükür :))Begenmezmiyim kimse gitmesin miu da gitmesin herkes kalsin
Aynıyım 79.1 kız benim 3 gün geçmedi biliyomusun depresyona girdim resmen hareket et biraz spor mpor valla bir günde gitti 400 gram bendeTartıldın mı bugün?? Kaç kilosun?? Benimki regl şişkinliğiymiş . Yavaş yavaş iniyo şükür :))
Arada takılıyor maalesef.. benim şu an için hedefim 80den olabildiğince uzak olmak..Aynıyım 79.1 kız benim 3 gün geçmedi biliyomusun depresyona girdim resmen hareket et biraz spor mpor valla bir günde gitti 400 gram bende
Benim ilk 5 diye az kaldı sonra bir daha 5 birdaha 5 aahahahabba 65 olayım bi tekrar düşünürüz belki biraz daha veririm belki kalırım ama inşallah göreyim o günleri deArada takılıyor maalesef.. benim şu an için hedefim 80den olabildiğince uzak olmak..
Boy kaçtı cnm??Benim ilk 5 diye az kaldı sonra bir daha 5 birdaha 5 aahahahabba 65 olayım bi tekrar düşünürüz belki biraz daha veririm belki kalırım ama inşallah göreyim o günleri de
160 kuzumBoy kaçtı cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?