Sensin ŞİŞKO

Oooo yoğunsun demek kolay gelsin kuzum.
Dün ben menümü paylaşırken sporumuda eklemiştim ama görmemişsin
bak bakalım 1. sayfaya düne ait spor puanın kaç
senin ardını toplamaktan yoruldum ya la
Üzüldüm burada sıkça olamayacağına
Ben olamam cunku sıkça giremiyorum ... Takipte edemem oyuzden
Üzüldüm yaa ben şimdii

Anaaaaaaa ortada kaldık yaaa

Bıraktı bizi gidiyor

Ayy kötü oldu kız kim yapacak peki bu işi? Burası iyi oluyordu sohbet motivasyon iyi oluyordu

bak hele bak bak.. hepsi de mutsuzluklu şeylerde.. biri de demiyor ki hepimiz daha aktif oluruz biz bu gemiyi yürütürüz.

Kızlar zaten aktif olmayan 1-2 kişi var listede onları çıkarıcam bu cuma

Geirye kalan aktiflerle biz bize devam.. sadece liste vs ve yeni katılım kayıt işleriyle birinin ilgilenmesi lazım ya hu.. haftaya çok az gelirim ama işleri yoluna koyunca her fırsatta gelcem burdayım diyorum

hippotalamus hippoşum yapar eminim ama ona da emrivaki istemiyorum ben.. isterse yapar zaten yapıyor en aktif o..

Orayı bulunca bizi unutmazsan olur hergün bir iki defa gelsen ölmezsin zaar dimi miu can

Tamam o iş ozaman hippotalamus

Bende katılabilir miyim

Kız yazdıklarımı paylasmamis tam gaz devam ediyoruz o zaman vereceğiz tüm motivasyonla kiloları

Son düzenleme:
siboş yok kız.. sadece ilk 1-2 hafta alışma süreci öğrenme süreci yoğun olur benim sonra geçer.. gelirim gelmem mi.. aşk olsun..

yemek ye hadi bekliyorum kendini yemeye ver hadi
Ama gelmezsen fil olurum ona göre bak yirim yirim siserim verdiğim 3 kilo 900 gramı 13 kilo olarak geri alirim

Merhaba arkadaşlar ben hemencecik simdiden menümü vereyim çünkü birazdan dışarı çıkıcaz ve gece kaçta gelirim belli olmaz.tel de bedava internetimde yok
sabah 07.00: normalde bu saatte kalkamam ama rahatsızdım. Hemen hızlıca 1 kase mercimek çorba içip hap attım.

Ögle 13.00 : peynirli omlet, zeytin domates, salatalık ve 1 lokma göz hakkı börek :)

Akşamı da evden çıkmadan yemeyi düşünüyorum 17.00 gibi
Yarım tabak köfteli patlıcan yemeği, yoğurt ve 1 dilim kavun. Ve akşam bol bol su başka birşey yok..

ne gibi şeyler içtiğine bağlı baharcım? söylesene bakayım bi

kalpten gidicem matmezel
Merak etme tatlım ciss şeyler değil bi bardak ayran içtim tuzsuz bi bardak yeşil çay sodali limonlu bi bardak hayit çayı 5 bardak normal çay şimdiye kadar 2 lt ye yakın su canim düşün içip içip tuvalete gidiyorum kız

Kız çay komasına gireceksin yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…