- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Hoşgeldin cnm.. boy kilo hedef yazar mısın?? Bide kendinden bahset bakim biraz.. kimsin kimlerdensin?? Evli misin çocuğun var mı? Nasıl kilo aldın??Kızlar hayırlı günler, diyet sayfalarını geziniyordum sizleri gördüm, gruba dahil olabilirmiyim acaba
anam sayfayı açtım gördüğüm ilk yazı bu.. noliyiiiiiTerkederim giderim miu gelsinnnn
Tabiki memnuniyetle:)) 32 yaşında 7,5 yaşında kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var. Özel şirkette muhasebeciyim. 1,70 boyum ,en son tartıldığımda 64 kiloydum. Güncel kilomu bilmiyorum. Hedef kilom 58 (daha hiç göremedim)Hoşgeldin cnm.. boy kilo hedef yazar mısın?? Bide kendinden bahset bakim biraz.. kimsin kimlerdensin?? Evli misin çocuğun var mı? Nasıl kilo aldın??
Nereye gittin sennnmmmanam sayfayı açtım gördüğüm ilk yazı bu.. noliyiiiii
Wuuuuuuuuuuuu hosgeldinnnnnnTabiki memnuniyetle:)) 32 yaşında 7,5 yaşında kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var. Özel şirkette muhasebeciyim. 1,70 boyum ,en son tartıldığımda 64 kiloydum. Güncel kilomu bilmiyorum. Hedef kilom 58 (daha hiç göremedim)
Cuma zayıflama yarışması 4. takımdan 60 kilo ile mezun olmuştum 2 sene oluyor dönem dönem alıp vermelerim oldu ama hiç bu kadar salmamıştım kendimi. Kilo aldığımın farkındayım ama biyerde destek gerekiyor, en azından motivasyonun düşmüyor ve sorumluluk hissetiğin için kaçamak yapma ihtimalin çok az oluyor:)Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar:))
Sizlerde tanıtırsanız kendinizi ve özet olarak nasıl bir yol izliyorsunuz anlatırsanız sevinirim.
ha ri kaaaaaaaaaaaKahvaltimmmmmEki Görüntüle 2046255
geçmiş olsun hippom önce sağlıkKızlar ben bugün detoks yapacaktım malum.. ama regl oldum ve karnım çok ağrıyo.. halsizim.. o yüzden bugün yapamıcam maalesef.. zaten halsizim iyice halsiz kalmak istemedim
vilma kuzum güzel menü sporu da yapmışsın harikasınMerhaba kızlar,
Ancak vaktim oldu.
Dün menüm;
9:30 Peynir , zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
13:00 Mercimek çorbası, salata
18:00 Köfte, yoğurt
19:00 Elma
Su : 3 lt
Spor: 20 dk yürüyüş
Miu bizi bırakacak mısın
ahan da oklava çıkmış...Aaaaa olamaz olabilemez öyle bişey gidemez biryere
Kızlar miu 7.takımın kaptanı oldu
malin ya aşk olsun ne demek ne olacağızzzzzEeee eee biz ne olacağızzzz
balım muz süt yap çooook iyi oluyor.. doyuruyor da ama 1 gün yap 2. gün midesi almıyor insanın.. bende her seferinde güzel eksi gösterdi..Perşembe bende bir detoks yapayım bari yaaa süt muz falan fistan bişeyler daha vardı galiba ayranı icmiycem bu hafta
tuzum dur yazıcamYaaaa olmadı ama bu böyle gidiyor gelmiyor artik o sabahtır bir kere yazdı daha
hoşbuldum:)Wuuuuuuuuuuuu hosgeldinnnnnn
Nasılsın ben Sibel abla demiycem sana yaşı aradan kaldıralımhoşbuldum:)
Canım maşallahın var zaten.. benim hedef kilomdan bile azsın sen.. ama haklısın bi yerden önlem almak lazım ucunu tutmak için...Tabiki memnuniyetle:)) 32 yaşında 7,5 yaşında kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var. Özel şirkette muhasebeciyim. 1,70 boyum ,en son tartıldığımda 64 kiloydum. Güncel kilomu bilmiyorum. Hedef kilom 58 (daha hiç göremedim)
Cuma zayıflama yarışması 4. takımdan 60 kilo ile mezun olmuştum 2 sene oluyor dönem dönem alıp vermelerim oldu ama hiç bu kadar salmamıştım kendimi. Kilo aldığımın farkındayım ama biyerde destek gerekiyor, en azından motivasyonun düşmüyor ve sorumluluk hissetiğin için kaçamak yapma ihtimalin çok az oluyor:)Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar:))
Sizlerde tanıtırsanız kendinizi ve özet olarak nasıl bir yol izliyorsunuz anlatırsanız sevinirim.
Nasıl istersen:)) İyiyim çok şükür, okul koşturmamız başladı, çocuklar bir düzene oturacaklar, onlarla beraber bende kendime bi çeki düzen vereyim dedim :))Nasılsın ben Sibel abla demiycem sana yaşı aradan kaldıralım
Canım çok teşekkür ederim. 30 yaşıma kadar hep balık etliydim:)) Bir evlendiğinde 64 kiloydum sonrasın hamilelik çocuklar derken 74-75 altını hiç görmedim. İlk kez 60 kiloya kadar düştüm ve korumaya özen gösteriyorum. Almak kolay vermez çok zor.Canım maşallahın var zaten.. benim hedef kilomdan bile azsın sen.. ama haklısın bi yerden önlem almak lazım ucunu tutmak için...
Ohhh hem kendine vakit ayırıp hemde dikkat et bende yeni başladım sayılır 3 hafta oldu bakalım şuan memnunum halimden inşallah gerisi gidince daha ii olucamNasıl istersen:)) İyiyim çok şükür, okul koşturmamız başladı, çocuklar bir düzene oturacaklar, onlarla beraber bende kendime bi çeki düzen vereyim dedim :))
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
Canım çok teşekkür ederim. 30 yaşıma kadar hep balık etliydim:)) Bir evlendiğinde 64 kiloydum sonrasın hamilelik çocuklar derken 74-75 altını hiç görmedim. İlk kez 60 kiloya kadar düştüm ve korumaya özen gösteriyorum. Almak kolay vermez çok zor.
Oooo yoğunsun demek kolay gelsin kuzum.Günaydın
Geldim ulennnnn çok yoğun bu ara.. bir de takımlarda bir kaptanlık devir alma işi var canlar onla upraşıyoım.. çok fena kafa bir milyon.. nasıl olacak bilemiyorum.. yetişmek imkansız gibi ..
Du bakalım.. nabıyonuz
Geçmişe bakayım
Üzüldüm burada sıkça olamayacağınakızlar..
Bu hafta ne atraksiyolu oldu.. okulum başladı iş var bir de diyet gruplarından bir takım için kaptan oldum :) .. O da bu sabah kesinleşti.. o yüzden haberiniz yok merak etmeyin.. tabi takıma alışma süreci vs derken çok yoruldum zamanım yetmedi inanın.. şu alışma süreci geçse rutine binse rahatlayacağım ama bu sürede az gelebiliyorum sizin anlayışınıza sığınarak..
Burası da duracak tabi ki.. herkes de dursun lütfen.. aynen devam.. ben çok daha az gelebilirim.. orada da taşın altına elinizi siz koyarsınız.. olmaz mı? bence çok da güzel olur.. birisi alsa eline grubu.. sadece ilk sayfada bilgi değişikliği yapamaz ama onu da ben yaparım istediğinde haftada bir.. ve emin olun fırsat buldukça da yazmaya devam .. söz :)
burada var mıdır ben yaparım listeler oluştururum geleni gideni kayır altında tutarım ağırlarım ilgilenirim diyen.. fikir verin bakayım
kızlar..
Bu hafta ne atraksiyolu oldu.. okulum başladı iş var bir de diyet gruplarından bir takım için kaptan oldum :) .. O da bu sabah kesinleşti.. o yüzden haberiniz yok merak etmeyin.. tabi takıma alışma süreci vs derken çok yoruldum zamanım yetmedi inanın.. şu alışma süreci geçse rutine binse rahatlayacağım ama bu sürede az gelebiliyorum sizin anlayışınıza sığınarak..
Burası da duracak tabi ki.. herkes de dursun lütfen.. aynen devam.. ben çok daha az gelebilirim.. orada da taşın altına elinizi siz koyarsınız.. olmaz mı? bence çok da güzel olur.. birisi alsa eline grubu.. sadece ilk sayfada bilgi değişikliği yapamaz ama onu da ben yaparım istediğinde haftada bir.. ve emin olun fırsat buldukça da yazmaya devam .. söz :)
burada var mıdır ben yaparım listeler oluştururum geleni gideni kayır altında tutarım ağırlarım ilgilenirim diyen.. fikir verin bakayım
Anaaaaaaa ortada kaldık yaaakızlar..
Ayy kötü oldu kız kim yapacak peki bu işi? Burası iyi oluyordu sohbet motivasyon iyi oluyorduBıraktı bizi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?