Sensin ŞİŞKO

Anladım cnm ben paylasmistim yediklerimi birde ben sabah öğle akşam olarak 20ser dakika oryantel oynuyorum bebekten anca fırsat bulabiliyorum

Anladım cnm ben paylasmistim yediklerimi birde ben sabah öğle akşam olarak 20ser dakika oryantel oynuyorum bebekten anca fırsat bulabiliyorum
Hesapla yaz işte listeye..
afiyet olsun cnm.. çok kalabalık gözüküyo ama sağlıklı.. patates hariç niyeyse bana çok zararlı geliyo..

Bugünkü menüm;
Aabah: 2 dlm kepek ekmegi, peynir zeytin domates salatalik
Ara: turk kahvesi
Ogle: 1 kase tavuksuyu corbasi, 1 ayran
Ara: 1elma 1/2muz
Aksam: 1 kase corba, 1 dlm ekmek, biraz peynir
Ara: süt mısır
Yediklerin çok değilmi, dermanın oluyormu

Geçmiş olsun neyin var

Afiyet olsun

Afiyet olsun sporda süper

Kızlar ne güzel spor yapıyorsunuz maşallah

Bende oynamı çok seviyorum :)) hem daha eglenceli hemde mutlu hissettiriyor.
Bencede spor çocuk olmadan önce yapardım hatta pilates yapardım çokta faydasını gördüm ama çocuk olunca fırsat bulamadım açıyorum oryanteli oğlumla oynuyorum hem o eğleniyor hemde ben :)

Günaydın hanımlar sabah tartıldım 64 kilo tam küsüratı bile yok :)tahmin ettiğim gibi:)) Cumaya kadar ne gitti o kar. Dün diyet ve spor olamadı maalesef.Bugün tam anlamıyla başladım bakalım
Günaydın canım ayy ben 64 olsam daha ne isterim yaaa şuan 73.6 gram tek hedefim şuan için 66 yı görmek :)

Hesapla yaz işte listeye..
afiyet olsun cnm.. çok kalabalık gözüküyo ama sağlıklı.. patates hariç niyeyse bana çok zararlı geliyo..
Kız internette patates diyeti var millet 1 haftada en az üç dört kilo vermiş tamam nişasta ama haşlama patatesin zararı olmadığı iddia ediliyo

Ay 1 aydır
Gündüz ve gece uykusunda emiyordu artık tamamen kestim ama alışamıyor uyuyamıyor mahvediyor beni
Zamanla alışır canım. Zorlu bir süreç ama geçecek emin ol.ben sütten keserken kucağımda uyuttum.öptüm kokladım. Onunla konuştum hep.2 gün baya zor geçti ama 3.gün alıştı. Ben uçlarına yara bandı yaptım. Ufff oldu meme dedim.bakıyordu,elleriyle okşuyor du.ama 4 gün sonra emmeyi unuttu.meme Ufff dedi kendisi
Sana da kolay gelsin canım. İnşallah çabuk ve kolay atlatırsıniz bu süreci

Günaydın hanımlar sabah tartıldım 64 kilo tam küsüratı bile yok :)tahmin ettiğim gibi:)) Cumaya kadar ne gitti o kar. Dün diyet ve spor olamadı maalesef.Bugün tam anlamıyla başladım bakalım
İnsaAllah tez zamanda istediğin kiloya ulasirsin canım. Kararlılık çok önemli tabiki

Günaydın canım ayy ben 64 olsam daha ne isterim yaaa şuan 73.6 gram tek hedefim şuan için 66 yı görmek :)
Olursun canım merak etme. Sen yeterli iste.
Ben 74 kılodan 52 ye düşmüştüm. Tabi sonra tatildi anne yemekleriydi dügündü bayramdı derken 62 kilo oldum
Ama tekrar hedefim 52 kilo

Olursun canım merak etme. Sen yeterli iste.
Ben 74 kılodan 52 ye düşmüştüm. Tabi sonra tatildi anne yemekleriydi dügündü bayramdı derken 62 kilo oldum
Ama tekrar hedefim 52 kilo
Ayy cnm ya nasıl becerdin ben 64 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim geldiğimde 69 kiloydum sonra zamanla 63 e düştüm doğum sonrası 40 günun sonunda hemen adet oldum ama sürekli kanama vardı hiç durmuyodu doktorda doğum kontrol hapı verdi aman Allahım hiç unutmam ozamnda ramazandi bebegim küçüktü tartım bozuktu evden pek cikamamistim bugün dışarı cikiyim dedim hepten eşofman falan giyiyodum pastanesi olan bı arkadaşım var ona ugradim kadın gozlerini fal taşı gibi açmış ne hale gelmissin diyo bende hiç farkında değilim inanki malum yeni bebek lohusalik derken dagilmistim aynaya bile bakmaya fırsatım oluyodu çok aşırı kilo almissin dedi tartıda cikartti beni birde ne göreyim yemin ederim tam 83 kiloydum 1 senede zar zor 73 e düştüm hap kilosunu vermek zor derlerdide inanmazdim oysa okadar çabuk kilo veren bı bunyeye sahibimki şimdi 72 73 ten aşağı dusemiyorum ya öyle çok uzuluyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…