- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
adet oldum cnm.. çok zor geçiyo ilk gün..Yediklerin çok değilmi, dermanın oluyormu
Geçmiş olsun neyin var
Afiyet olsun
Afiyet olsun sporda süper
Kızlar ne güzel spor yapıyorsunuz maşallah
son listeyi bulacaksın spor paylaşımşımlarını.. baştaki ve sondaki quete leri sileceksin.. adını sporunu ve puanını yazacaksın.. sonra spor biricileri seçilecek..Cahilligimi mazur gör :) listeye nasıl yazicam
hatingende teyzem var..Hagen Canım. Dortmund ta yakın. Tanıdıkların falan mı var yoksa
Listeye eklemezsen kayıtlara geçmezzz :))Kayıtlara geçsin bir saat yürüdüm hala devam
Hergün yürüdum canım. Yağmur kar demeden.yediklerime de dikkat ettim tabikiAyy cnm ya nasıl becerdin ben 64 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim geldiğimde 69 kiloydum sonra zamanla 63 e düştüm doğum sonrası 40 günun sonunda hemen adet oldum ama sürekli kanama vardı hiç durmuyodu doktorda doğum kontrol hapı verdi aman Allahım hiç unutmam ozamnda ramazandi bebegim küçüktü tartım bozuktu evden pek cikamamistim bugün dışarı cikiyim dedim hepten eşofman falan giyiyodum pastanesi olan bı arkadaşım var ona ugradim kadın gozlerini fal taşı gibi açmış ne hale gelmissin diyo bende hiç farkında değilim inanki malum yeni bebek lohusalik derken dagilmistim aynaya bile bakmaya fırsatım oluyodu çok aşırı kilo almissin dedi tartıda cikartti beni birde ne göreyim yemin ederim tam 83 kiloydum 1 senede zar zor 73 e düştüm hap kilosunu vermek zor derlerdide inanmazdim oysa okadar çabuk kilo veren bı bunyeye sahibimki şimdi 72 73 ten aşağı dusemiyorum ya öyle çok uzuluyorumki
Aaaaa gerçekten miadet oldum cnm.. çok zor geçiyo ilk gün..
son listeyi bulacaksın spor paylaşımşımlarını.. baştaki ve sondaki quete leri sileceksin.. adını sporunu ve puanını yazacaksın.. sonra spor biricileri seçilecek..
hatingende teyzem var..
Günaydın kızlarrrr...
Baştaki sayfadanmiadet oldum cnm.. çok zor geçiyo ilk gün..
son listeyi bulacaksın spor paylaşımşımlarını.. baştaki ve sondaki quete leri sileceksin.. adını sporunu ve puanını yazacaksın.. sonra spor biricileri seçilecek..
hatingende teyzem var..
Teyzem evlenip gitti cnm oraya.. bizim nereli olduğumuza girersek çıkamam:)Aaaaa gerçekten mi
Hatingen bize yarım saat mesafede
Nerelisiniz csnım siz
Hayır cnm.. gün içinde başında tatih yazıyo.. sporunı ilk kim yapara listeyi oluşturur. Ben seni etiketlerim bugün ilk gün diyeBaştaki sayfadanmi
Çok sevinirim cnm daha sonrasinda takipteyim zaten kilolarimi atmadan gitmem biyere :)Hayır cnm.. gün içinde başında tatih yazıyo.. sporunı ilk kim yapara listeyi oluşturur. Ben seni etiketlerim bugün ilk gün diye
Hayır cnm.. gün içinde başında tatih yazıyo.. sporunı ilk kim yapara listeyi oluşturur. Ben seni etiketlerim bugün ilk gün diye
Noliyi kızz :))
Hadi bakalımÇok sevinirim cnm daha sonrasinda takipteyim zaten kilolarimi atmadan gitmem biyere :)
Siz beni beğenmiyonuz puanlama yapamıyom diyeNoliyi kızz :))
Kızz neden beğenmeyelim.. neden alınganlık yapıyorsun??Siz beni beğenmiyonuz puanlama yapamıyom diye
Yaptım işteKızz neden beğenmeyelim.. neden alınganlık yapıyorsun??
Kız yeni gelenlere anlatıyorum sordular diye.. küsme sen.. alıştık sana :))Yaptım işte
TamamKız yeni gelenlere anlatıyorum sordular diye.. küsme sen.. alıştık sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?