Sensin ŞİŞKO

19 eylül spor listesi

1. My soul:
30 DK BİSİKLET= 90
3 SET 30 ADET KARIN BÖLGESİ=18

2.marlin18
60 dakika yürüyüş:120
15 dakika leslie:30
600 bölgesel;120
Toplam:270 puan

3. Tuzsuz_ruh: 60 dakika yuruyus:120
350 ip atlama:70
Toplam: 190 puan
4. Miu:
30 dk yürüyüş:60 Puan

Günaydın canım ayy ben 64 olsam daha ne isterim yaaa şuan 73.6 gram tek hedefim şuan için 66 yı görmek :)
Umarım başarabilirz

Olursun canım merak etme. Sen yeterli iste.
Ben 74 kılodan 52 ye düşmüştüm. Tabi sonra tatildi anne yemekleriydi dügündü bayramdı derken 62 kilo oldum
Ama tekrar hedefim 52 kilo
İradene, azmine maşallah

adet oldum cnm.. çok zor geçiyo ilk gün..
Kızım doğana kadar bende öyleydim reglin ilk günü hayatla ilişkim kesilirdi.Çok zor çook Allah yardımcın olsun

Hergün yürüdum canım. Yağmur kar demeden.yediklerime de dikkat ettim tabiki
Bende sevebilsem yürümeyi nolurki, hiç sevmiyorum.

Öğlen yemeğinden önce bura uğrasam iyiydi aslında, kızlar öğlen makarna,patates, yoğurt vardı yemedim ama daha kötü oldu keşke yeseydim tahin pekmez koymuş burdaki abla nasıl severim varya ondan kaçtı 1 dilim ekmekle hemde daha ilk günden. Hayır demeyi öğrenmem lazım

Ne kadar yedin çç

oy kuzum Allah kolaylık versin sana ve kuzucuğuna
Bugünkü menüm;
Aabah: 2 dlm kepek ekmegi, peynir zeytin domates salatalik
Ara: turk kahvesi
Ogle: 1 kase tavuksuyu corbasi, 1 ayran
Ara: 1elma 1/2muz
Aksam: 1 kase corba, 1 dlm ekmek, biraz peynir
Ara: süt mısır
akşam süt mısır olmasa onun yerine akşam öğününde bir tabak sebze yemeği olsa mis olurdu mis.. fazla ekmek olmuş bugün telafi edersin di miiii
16:00 dan sonra bir öğün daha olmamalıydı hippoşum.. geçmiş olsun hastasın da gerçi..
ne harika bir menü bu ya maşallah sporda gözlerim şaşı beş süper
Tamam canım yaptım
Şeker orucuna başladım. Bakalım kaç gün dayanabilecegim
oo hayırlı olsun marlinim

:) o nasıl ara kız bir öğün olur ondan.. muz süt kuruyemiş uuu.. gerisi iyi

Herkese günaydın kızlar

Kayıtlara geçsin bir saat yürüdüm hala devam
sbah sporuuuu
noliyi sana noliyi minnoş
tribini yesinler senin

Kızlar,

Herkes taşın altına elini koyuyor değil mi. En önemlisi birbirinizin menülerine yorum yapmak tavsiye vermek yönlendirme iyiyse belirtmek ki insan şevklensin.. Gruba yen üye almayalım ballar biz bize yeteriz sayımız çok oldu.. hadi bakalım aklım sizde kalmasın cuma tartı var

Ya kız ben nasıl insanım ne görsem canım çekiyor al patlıcan kavurma çekti canım
Kuzum o ara değil öğle yemeği yazıyor ya zaten öğün niyetine yedim canım hoşgeldin bu arada yokluğun belli oluyor

Ahahahaha kız sende yaaa kalk yapiver bi kavurma

Yaa ben regl im.. niyeyse bu sefer çok zor geçiyo.. heralde yine kansız kaldım ben.. başım dönüyo bu aralar.. spor falan yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.. menü verince belli olacak inş.. ilk iş regl bitimi kan tahlili yaptırıcam.. bi iki sene önce de bu şekilde olmuştum ilerlemeden önlem almalıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…