- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Aşkolsun ben yeni uyeyim amaaaKızlar,
Herkes taşın altına elini koyuyor değil mi. En önemlisi birbirinizin menülerine yorum yapmak tavsiye vermek yönlendirme iyiyse belirtmek ki insan şevklensin.. Gruba yen üye almayalım ballar biz bize yeteriz sayımız çok oldu.. hadi bakalım aklım sizde kalmasın cuma tartı var
Sizden sonra işte. Siz varsınız zatenAşkolsun ben yeni uyeyim amaaa
Bebeğim bak bugün 3 saat yürüdüm dağda bayırda çok fenayım akşam belki bir mil leslie ama 200 kesin ip de fazlasına olabilir nerden yazdım sporumu şimdi puanımı gecemeye caliscan dimiben de spora gidicem mesai bitsin@tuzsuz_ruh tuzum gel yamacıma sen mi bana meydan okumuştun sporda? bir de marlin18 miydi
Bebeğim bak bugün 3 saat yürüdüm dağda bayırda çok fenayım akşam belki bir mil leslie ama 200 kesin ip de fazlasına olabilir nerden yazdım sporumu şimdi puanımı gecemeye caliscan dimi
Miuuuuu bak geçme puanımı duydunmu beni o sporu nerde yapıyorsan gelir basarım orayi
nasıl da tanıyorsun beni
geçecemMiuuuuu bak geçme puanımı duydunmu beni o sporu nerde yapıyorsan gelir basarım orayi
Yaaaa geceeee eeeee 400 puan yaptım halaa halaa doymadinnnn yaaaaa bi günde ben kırayım şu puanigeçecemben olacam 1. banane
Canım çok zor hem hamilelik hem memeden kesme valla yardım etcek kimse yokmu hani senin kv falan geliyordu ver eline kızı oyalar birazKızlar yorgunluk mahvediyor beni toplayamıyırum kendimi
Ne yemek yaptin kizzzzKızlar yemeğim pişti şükür... çocuklardan fırsat bulduğum an yicem inş.. günü erken kapatmak istiyorum..
Mercimek çorbası ile izmir köfte.. ben köftelerini yerim.. bi iki dilimde patates olabilir :))Ne yemek yaptin kizzzz
Afiyet olsun canım ye o kadar tabiki gözün kalmasinMercimek çorbası ile izmir köfte.. ben köftelerini yerim.. bi iki dilimde patates olabilir :))
Geçmiş olsun vilmacim yat dinlen artik bi çorba icMerhaba Kızlar,
Ben çok fena grip oldum. doktor bir sürü ilaç yazdı ve 3 gün rapor verdi.
Geçmiş olsun cnm..Merhaba Kızlar,
Ben çok fena grip oldum. doktor bir sürü ilaç yazdı ve 3 gün rapor verdi.
Geçmiş olsun vilmacim yat dinlen artik bi çorba ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?