- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
Migren genellikle tek taraflı ağrı olarak adlandırılıyor. mesela kafanın sol tarafı şiddetli şekilde ağrırken sağ tarafda birşey yok. sağ tarafa geçince de sol tarafdaki ağrı bitiyor.Öncelikle oğluna çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta oldumu gerçekten dünya duruyor hem ruhen hem bedenen cokuyo insan Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Senin yediklerinde gece o ekmek arasına bir top peynir işi çok bozmuş dikkat et ya ne emeklerle veriyoruz kiloları baş ağrısına gelince seninki hem yorgunluktan uykusuzluktan hemde diyetten kaynaklı sanırım ama çok şiddetli bı agri ya insan tahammül edemiyo benim migrenim varmı yokmu bilmiyorum ama tam kafa tarafı zonkluyodu valla gözlerimi açamadım karanlikta gözlerimi kapatmama rağmen yaklaşık bir saat ağrıdan uykuya dalamadim
Regl zamanında varsa migren tutuyo zaten oda etken muhtelemen ağrı şekline gelince benim sol tarafım agriyodu dediğin gibi sağ tarafta hicbisi yoktu sanırım eğer bahsedilen sekildeyse bendede migren var gibi görünüyor en kısa zamanda bi nörolojiye gitmem gerekiyor sanırımMigren genellikle tek taraflı ağrı olarak adlandırılıyor. mesela kafanın sol tarafı şiddetli şekilde ağrırken sağ tarafda birşey yok. sağ tarafa geçince de sol tarafdaki ağrı bitiyor.
sanırım bu kez tutma sebebi hormonlar. regli olacağımda mutlaka şiddetli bir atak geçiriyorum.
Öle mi aus kaptan.. ben çakma 7 zeytin 1 incir yapıyorum demek :)) akşam yemiyorum zaten bi tek kahvaltıda.. o bile çok iyi geldi bana bağırsaklarıma iyi geldi şükür.. saol kaptan :)
Kahbaltım geçe kalıyo.. çünkü oğlum var 14 aylık.. önce onun altını değiltir yemeğini yedir sorna kendime kahvaltı hazırlayabiliyorum geç oluyo... patatesi normalde çok severim.. bayadır yemiyordum.. patates nerdeyse limon kadardı küçüktü dedim hadi bu seferlik 4 dilim yiyim küçük.. ekmek normalde bayadır yemiyorum.. kahvaltıda yumurtam bitti diye 1 dilim tt ekledimböle işte kaptanım..
♡♡♡♡♡canım aynen bağırsaklarda çok işe yarıyor ... bir de gençleşip güzelleştiriyormuş hippommmm
ya diğerleri de zaten çok büyük cız değil ... hani olmasa da olurlar
Canım kızımı memeden kestim günlerdir uyumuyoruz uykusuzluk beni mahvediyor birde misafirlerim var hafta sonu da kızımın Doğum günü idi o gün öncesi ve sonrası koşuşturma ile geçti 1 haftafır uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni o yüzden kendime gelemiyorumGulbecim gebeligin etkisi mi bu yorgunluk yoksa düzenin değiştiği için mi bu haldesin
Ayyy dikkat et kendine tabi zor bi süreç ama 3 günden sonra geçiyor diyorlar canımCanım kızımı memeden kestim günlerdir uyumuyoruz uykusuzluk beni mahvediyor birde misafirlerim var hafta sonu da kızımın Doğum günü idi o gün öncesi ve sonrası koşuşturma ile geçti 1 haftafır uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni o yüzden kendime gelemiyorum
Kızlar bugün ki niyetim patlıcan közleyip soğan falan kavurup yoğurtla yemek.. günü de erken kapatmak istiyorum.. şimdi yumurta ile güzel bi kahvaltı yapıcam inş... sonrası cıssız karbonhidratsız bi gün) hadi bakalım kızlar.. bugün perşembe..
Çok geçmiş olsunMerhaba Kızlar,
Ben çok fena grip oldum. doktor bir sürü ilaç yazdı ve 3 gün rapor verdi.
Migren değildir inşallah, yeğenimin migreni var gözü kapalı tüm gün yatıyor kalkamadan.Regl zamanında varsa migren tutuyo zaten oda etken muhtelemen ağrı şekline gelince benim sol tarafım agriyodu dediğin gibi sağ tarafta hicbisi yoktu sanırım eğer bahsedilen sekildeyse bendede migren var gibi görünüyor en kısa zamanda bi nörolojiye gitmem gerekiyor sanırım
Vealeyküm selam:)Selamlar herkese güzellikler
Afiyet olsun, çok acıktım bendeKızlar bugün ki niyetim patlıcan közleyip soğan falan kavurup yoğurtla yemek.. günü de erken kapatmak istiyorum.. şimdi yumurta ile güzel bi kahvaltı yapıcam inş... sonrası cıssız karbonhidratsız bi gün) hadi bakalım kızlar.. bugün perşembe..
Yeni yaşı hayırlı olsun miniğin :) Toparlanırsın inşallah kısa sürede, vakit buldukça bol bol dinlendir vücudunuCanım kızımı memeden kestim günlerdir uyumuyoruz uykusuzluk beni mahvediyor birde misafirlerim var hafta sonu da kızımın Doğum günü idi o gün öncesi ve sonrası koşuşturma ile geçti 1 haftafır uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni o yüzden kendime gelemiyorum
Tünaydın :))Günaydın herkese
Kahve iç canım daha yemeğe çok varsaÇok geçmiş olsun
Migren değildir inşallah, yeğenimin migreni var gözü kapalı tüm gün yatıyor kalkamadan.
Vealeyküm selam:)
Afiyet olsun, çok acıktım bende
Yeni yaşı hayırlı olsun miniğin :) Toparlanırsın inşallah kısa sürede, vakit buldukça bol bol dinlendir vücudunu
Tünaydın :))
Evet gençleştirip güZelleştiriyor. Kanıt için bakınız Miucanım aynen bağırsaklarda çok işe yarıyor ... bir de gençleşip güzelleştiriyormuş hippommmm
ya diğerleri de zaten çok büyük cız değil ... hani olmasa da olurlar
Güzel menü olacak hadi bakalımmmmKızlar bugün ki niyetim patlıcan közleyip soğan falan kavurup yoğurtla yemek.. günü de erken kapatmak istiyorum.. şimdi yumurta ile güzel bi kahvaltı yapıcam inş... sonrası cıssız karbonhidratsız bi gün) hadi bakalım kızlar.. bugün perşembe..
Hadi bakalım :))Güzel menü olacak hadi bakalımmmm
Ooo o zmn 2 incir 14 zeytin mi yapsam napsam :))Evet gençleştirip güZelleştiriyor. Kanıt için bakınız Miu
Bence de atın..Yanlış mı oldu oyyyy atın beni bu topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?