Sensin ŞİŞKO

Migren genellikle tek taraflı ağrı olarak adlandırılıyor. mesela kafanın sol tarafı şiddetli şekilde ağrırken sağ tarafda birşey yok. sağ tarafa geçince de sol tarafdaki ağrı bitiyor.
sanırım bu kez tutma sebebi hormonlar. regli olacağımda mutlaka şiddetli bir atak geçiriyorum.

Regl zamanında varsa migren tutuyo zaten oda etken muhtelemen ağrı şekline gelince benim sol tarafım agriyodu dediğin gibi sağ tarafta hicbisi yoktu sanırım eğer bahsedilen sekildeyse bendede migren var gibi görünüyor en kısa zamanda bi nörolojiye gitmem gerekiyor sanırım

canım aynen bağırsaklarda çok işe yarıyor ... bir de gençleşip güzelleştiriyormuş hippommmm

ya diğerleri de zaten çok büyük cız değil ... hani olmasa da olurlar

Kızlar bugün ki niyetim patlıcan közleyip soğan falan kavurup yoğurtla yemek.. günü de erken kapatmak istiyorum.. şimdi yumurta ile güzel bi kahvaltı yapıcam inş... sonrası cıssız karbonhidratsız bi gün ) hadi bakalım kızlar.. bugün perşembe..

Gulbecim gebeligin etkisi mi bu yorgunluk yoksa düzenin değiştiği için mi bu haldesin
Canım kızımı memeden kestim günlerdir uyumuyoruz uykusuzluk beni mahvediyor birde misafirlerim var hafta sonu da kızımın Doğum günü idi o gün öncesi ve sonrası koşuşturma ile geçti 1 haftafır uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni o yüzden kendime gelemiyorum

Ayyy dikkat et kendine tabi zor bi süreç ama 3 günden sonra geçiyor diyorlar canım

Ben de dün için aynı menüyü düşünmüştüm ama uygulayamadım. Bugün benim menüde de Patlıcan ve kırmızı biber közleme var. Sevdiğim için yemesi zor olmayacak. Yarın moralimiz bozulmaz inşallah :)

Merhaba Kızlar,

Ben çok fena grip oldum. doktor bir sürü ilaç yazdı ve 3 gün rapor verdi.
Çok geçmiş olsun

Migren değildir inşallah, yeğenimin migreni var gözü kapalı tüm gün yatıyor kalkamadan.

Selamlar herkese güzellikler
Vealeyküm selam:)

Afiyet olsun, çok acıktım bende

Yeni yaşı hayırlı olsun miniğin :) Toparlanırsın inşallah kısa sürede, vakit buldukça bol bol dinlendir vücudunu

Günaydın herkese
Tünaydın :))

Kahve iç canım daha yemeğe çok varsa benim açlığımı bastırıyor..

Güzel menü olacak hadi bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…