heee sopa istemiş canın bence:)Ama senin gibi güzelleşmek için hızlı olsun dedimdi :))
Bence onu @tuzsuz_ruh a verelim.. hazır banlı itiraz edemez :))kızlar,
Spor takibini yapmaya gönüllü var mıdır? hemen gönüllü başvuruları alayım.. bu hafta da yaptım ama haftayadan sonra takip edecek şöyle gönüllü minnoş birileri? heee?
:)) fırsattan yararlanalım diyosuunBence onu @tuzsuz_ruh a verelim.. hazır banlı itiraz edemez :))
Seviyo o spor işlerini..:)) fırsattan yararlanalım diyosuun
Tamam kaptanım yarın düzenleriz:)Yarınki liste burda dursun. Favorilere alır mısınız kızlar yarın paylaşırsınız ya da akılda tutun 716. sayfa. Yeni katılan arkadaşların bilgileri bende yok. Başlangıç Kilo Hedef Kilo boy bilgilerini girerler.. Bir de (başlangıç kilo/yarınki kilo/Fark/yüzde) olarak paylaşım yapacaksınız kızlar :) yeni katılanlar tabi. Yüzde hesabı nasıl yapılır ilk sayfada yazıyor
bu arada tuzsuz ruhum neden banlanmış?
Nice yıllara diyelim o zaman, bizim yerimizede yiyebilirsin :))Benim bugün 1.yılım kadınlar klübünde 21 Eylüll
Gerçii burada çok eskiyim ama bu hesabım 1.yılını doldurdu....
Hadii pasta keselimmm var mı pasta yiyen ahahahaha
Hehe uyanığa bak hepsini sen yiii diyo ben alayım kiloları dimii seniii seniiiNice yıllara diyelim o zaman, bizim yerimizede yiyebilirsin :))
Sen çıkıp alamaz mısın uzak mı market cnm...@MiuLego canım eşimden pil istedim unutmaz inş almayı yatın için tartıya günlerdir bakamıyorum ya
Bence patatesleri yeme cnm.. sabah tost öğle bezelye akşam patates çok olabilir.. yarın perşembe malumBugün kiii MenüM
Sabah; 08.30
tost ekmeği 1 adet peynirli tost
Salatalık
Fincan çay şekersiz
Öğlen; 12.30
Mercimek çorbası
Bezelye (yarım kepçe)
Bir kase zeytinyağlı bamya
Göbek salata
Yoğurt
Üzüm
Akşam; 19.00
Domates çorbası
Fırında köfte 3 adet
Fırında patates
Salata
Yoğurt
Bugün 2 lt su içtim
Saygılarrrr @MiuLego
Yarın perşembe değil yaw cumaBence patatesleri yeme cnm.. sabah tost öğle bezelye akşam patates çok olabilir.. yarın perşembe malum
Bezelye havuç patates mısır bunlar hep diyette yasaklı yiyecekler cnm.. bunlarda şeker ve nişasta var.. ayy bugün perşembe dicektim..Yarın perşembe değil yaw cuma
Tamam yemem az ucundan tadarım.
Kızz bezelye kilomu yapıyor kiii
Hmm anladım canım.. Üst üste gelmiş ozaman aynen...Bezelye havuç patates mısır bunlar hep diyette yasaklı yiyecekler cnm.. bunlarda şeker ve nişasta var.. ayy bugün perşembe dicektim..
Aynen her güzel şeyin kalorisi cok yüksek haksizlikBize çuval çuval mısır geliyo her yıl.. 1 tanecik yedim yaaçok kalorili maalesef.. zaten güzel olan her şey kalorili cıss diil mi :)))
Süt mısırı yemedim zaten iiki yememisimoy kuzum Allah kolaylık versin sana ve kuzucuğuna
akşam süt mısır olmasa onun yerine akşam öğününde bir tabak sebze yemeği olsa mis olurdu mis.. fazla ekmek olmuş bugün telafi edersin di miiii
16:00 dan sonra bir öğün daha olmamalıydı hippoşum.. geçmiş olsun hastasın da gerçi..
ne harika bir menü bu ya maşallahsporda gözlerim şaşı beş süper
oo hayırlı olsun marlinim
:) o nasıl ara kız bir öğün olur ondan.. muz süt kuruyemiş uuu.. gerisi iyi
sbah sporuuuu
noliyi sana noliyi minnoş
tribini yesinler senin
Kız onu dicektim.. iki gün üstüste hem mercimek hem bulgur.. bol su ve spor bekliyorum sendenAynen her güzel şeyin kalorisi cok yüksek haksizlik
Süt mısırı yemedim zaten iiki yememisimekmek fazla oldu haklisin canim ..
kizlar dün erkenden uyumusum menumu paylasamadim gelmisken yaziyim
Sabah: 1 kumru
Ögle: tavuklu salata ayran
Aksam: 3mercimek koftesi, corba
Ara: 1/2muz, 1seftali
Bugünkü menum:
Sabah: 2dlm kepekli ekmek, peynir zeytin salatalik
Ogle: 3 mercimek koftesi, 3 kasik bulgur pilavo, 2 yk yogurt, 1etimek
Ara: elma
Aksam: cacık
Ben yarın tarti oldugunu unutup bulgur yedim yine ve reglim gecikti
Kumruda neymiş diye googleden baktım enfes bi şey çıktı:)) yalnız kalorisi fazla değilmi onunAynen her güzel şeyin kalorisi cok yüksek haksizlik
Süt mısırı yemedim zaten iiki yememisimekmek fazla oldu haklisin canim ..
kizlar dün erkenden uyumusum menumu paylasamadim gelmisken yaziyim
Sabah: 1 kumru
Ögle: tavuklu salata ayran
Aksam: 3mercimek koftesi, corba
Ara: 1/2muz, 1seftali
Bugünkü menum:
Sabah: 2dlm kepekli ekmek, peynir zeytin salatalik
Ogle: 3 mercimek koftesi, 3 kasik bulgur pilavo, 2 yk yogurt, 1etimek
Ara: elma
Aksam: cacık
Ben yarın tarti oldugunu unutup bulgur yedim yine ve reglim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?