Sensin ŞİŞKO

20 EYLÜL ÇARŞAMBA SPOR LISTESI

1. Tuzsuz_ruh: 180 dakika yuruyus:360
200 ip atlama:40
Toplam:400 puan
2. Lightofgod87

3.marlin 18:
120 dakika yürüyüş;240
300 bölgesel;60
Toplam:300 puan

4. Miu
60 dk yürüyüş: 120 puan

5.hippo:
200 ip:40 puan

Kızlar kızlar benim son dakka golünü attılar yoksa çok güzel bir gündü
Menü vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir 1 tane haşlanmış yumurta peynir domates havuç

Akşam
Yarım kase cacık bir kase patatesli havuclu barbunya
2.750 lt su 1 lt yeşil çay sodali limonlu
Ve günün golü misafirliğe gittim pasta börek hiç bir şey yemedim 2 top dondurma 2 çilek çeyrek muzla geldim ardından 7 zeytin 1 incir yedim ve bitti
70 dk yürüyüş yaptım canlar

2. Lightofgod87

3.marlin 18:
120 dakika yürüyüş;240
300 bölgesel;60

4. Miu

5.hippo:

6. Bhr_89: 70 dk yürüyüş: 140 puan

Kötü değil baharcım.. sadece biraz geç olmuş.. yarın perşembe..hafif ni menü ile toplarsın

Kötü değil baharcım.. sadece biraz geç olmuş.. yarın perşembe..hafif ni menü ile toplarsın
Kız o dondurma olmayaydi iyiydi vicdan yaptı kadın bide ilk kez gidiyorum evine beni herkesin ortasında deşifre de edince bi kaç kez hiç bi sey yemedin diye burnum büyük sanmasinlar diye yedim bide gör hepsi incecik kızlar belleri kaşık sapı gibi ben tabi ağaç gövdesi gibiyim ye deyip duruyorlar bana deli oldum ya

E ben o zeytin incir kurunu yanlış yapiyorum o zaman akşamları tok yiyorum sabah da kahvaltıdan hemen önce yedim ona rağmen işe yaradı nasıl olacak o

Gülbem cnm yoğunsun biliyorum ama bu hiç sağlıklı bi menü değil maalesef.. hamişsin sen.. sağlıklı kahvaltı yapman lazım.. bügünlük böle oldu ama hem kendini hem menüleri toparla
Canım biliyorum ama onları bile zor yedim iştah filan kalmadı o kadar uykusuz ve Yorgun’um ki biraz toplasak iyi olacak inş yarın daha iyi olur

2. Lightofgod87

3.marlin 18:
120 dakika yürüyüş;240
300 bölgesel;60

4. Miu

5.hippo:

6.My SouL
300 bölgesel; 60

Günaydın hanımlar. Dün biraz yoğun geçti.Akşamda yemek, ödevler çocukların banyosu derken giremedim.Oğlanı uyuturken yanına sızıp kalmışım.

Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, peynir,3 zeytin yarım dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Öğlen : Peynir, zeytin, domates, yarım dilim ekmek, tahin pekmez
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Kıyma, yoğurt, domates
Su: 2 lt
Spor: 30 dk lessie yaptım

2. Lightofgod87

3.marlin 18:
120 dakika yürüyüş;240
300 bölgesel;60

4. Miu

5.hippo:

6.My SouL
300 bölgesel; 60

7.saricicek123
30 dk lessie : 60 puan

Kızlar herkese günaydın dün öyle bı baş agrisiyla sizdimki mahfoldum sanırım aç kalmamdan kaynaklaniyor

Günaydın. Ben de aynı durumdaydım. Bütün gün şiddetli migren atağı ve karın ağrısından sonra gece de kıvrana kıvrana zor uyudum. Ama en kötüsü oğlumda hastaydı ateş, kusma, halsizlik, huzursuzluk. Çok kötü bir gün geçirdik ama inşallah bugün gün biraz aydın olur :)

Dün geceye kadar sürekli ağrı kesici içtiğim için diyet uygulayamadım

sabah: 1 şeftali

Öğle: çorba ve yarım dilim ekmek

Akşam: Patlıcanlı köfte ve yarım dilim ekmek.

Gece: 1 dilim ekmek içine peynir koyup yedim.

Ve ekmekler bugün tartıda kendini gösterdi dünden 400 gram fazla çıktım.
zaten bu hafta pek bi gerilemem yoktu.
bugün özel günümdeyim o da sebep olmuş olabilir bilemiyorum.

Öncelikle oğluna çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta oldumu gerçekten dünya duruyor hem ruhen hem bedenen cokuyo insan Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Senin yediklerinde gece o ekmek arasına bir top peynir işi çok bozmuş dikkat et ya ne emeklerle veriyoruz kiloları baş ağrısına gelince seninki hem yorgunluktan uykusuzluktan hemde diyetten kaynaklı sanırım ama çok şiddetli bı agri ya insan tahammül edemiyo benim migrenim varmı yokmu bilmiyorum ama tam kafa tarafı zonkluyodu valla gözlerimi açamadım karanlikta gözlerimi kapatmama rağmen yaklaşık bir saat ağrıdan uykuya dalamadim

Günaydın canım, şimdi nasılsın
Şimdi biraz daha iyi gibiyim ama diyete baslayali üç gün oldu hoş bu ara oncesindede vardı baş ağrısı zaten ama diyetle birlikte katlanilmasi zor oldu gozlerimde miyop astigmat var gözlük kullanmam gerekiyor ama ben pek sevmiyorum kullanmiyorum günlük baş agrilarimi ona bağlıyorum ama dün artık dayanılması zor bir hal aldı zonk zonk vuruyordu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…