Sensin ŞİŞKO

öyle bişi yok Soulum.
kimseyi dışarda bir gruba davet etmiyorsunuz
herkesin kendi kişisel kararı , özel bilgilerini paylaşması.
KK dan ayrılıp farklı yerlerde grup kurmuyorsunuz.
benimde dünya insan var, bunların çoğuyla hem sosyal medyadan , hem telden , hem de yüzyüze görüşüyorum.
o zaman beni siteden atmaları lazım
rahat ol,yine de alıntıyı düzenliyorum. için rahat etsin.
My SouL

ayrıca düzenlense de yönetim hepsini görüyor , eksik bilgi almışsın

TAmam canımmm

kızlar,

Spor takibini yapmaya gönüllü var mıdır? hemen gönüllü başvuruları alayım.. bu hafta da yaptım ama haftayadan sonra takip edecek şöyle gönüllü minnoş birileri? heee?

****22EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****

MiuLego (53.7/
tevafuk55 (62.3/
hippotalamus (77.6/
Sily (62/
eylul7158eylul
(63/
Gulbe seker (83.4/
inciakis (67.1/

My SouL (53.3/
tuzsuz_ruh (79.5/
Esra_4378 (77.1/
marlin18 (62.7/
Bhr_89 (80.4/
hepsi-bu-kadar (57.2/

Yeni katılanlar

Jaspeado (82.4/
(Başlangıç Tarihi: 9 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:82.6 Hedef Kilo: 60 Boy:1.68)
Vilma 37 (85.7/85.6/0.1/%0.12) (Başlangıç Tarihi: 11 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:85 Hedef Kilo:58 Boy:1.58)
saricicek123 (?? (Başlangıç Tarihi: ?? Eylül 2017 Başlangıç Kilo:?? Hedef Kilo:?? Boy:??)
Lightofgod87 (?? (Başlangıç Tarihi: ?? Eylül 2017 Başlangıç Kilo:?? Hedef Kilo:?? Boy:??)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarınki liste burda dursun. Favorilere alır mısınız kızlar yarın paylaşırsınız ya da akılda tutun 716. sayfa. Yeni katılan arkadaşların bilgileri bende yok. Başlangıç Kilo Hedef Kilo boy bilgilerini girerler.. Bir de (başlangıç kilo/yarınki kilo/Fark/yüzde) olarak paylaşım yapacaksınız kızlar :) yeni katılanlar tabi. Yüzde hesabı nasıl yapılır ilk sayfada yazıyor

bu arada tuzsuz ruhum neden banlanmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…