Sensin ŞİŞKO

Bugünkü menü
Sabah 9.30
Klasik
kahvaltı

Öğle 3
Ton balık
Domates soğan

Aksam 8
bir kepçe çorba
İki kaşık et yemeği
Bir küçük parça tavuk
Salata
2.5 litre su
1 saat yuruyus
Cnm menünde sporunda çok güzel ama bana keşke akşam 1 saat daha erken olsaydı.. biliyorum eşini bekliyorsun ama en azından perşembe günleri erken yesen

aa sizde mi cumaları tartılıyorsunuz yarışma gurupları da cuma onların da spor listesi var maşallah sizin de onlardan geri kalır yanınız yokmuş hadi sabaha bol eksiler görmeniz dileğiyle iyi geceler

aa sizde mi cumaları tartılıyorsunuz yarışma gurupları da cuma onların da spor listesi var maşallah sizin de onlardan geri kalır yanınız yokmuş hadi sabaha bol eksiler görmeniz dileğiyle iyi geceler
Cnm bizim bikaç tanemiz cuma takımlarından mezun olduk.. o yüzden alışkanlık oldu ve iyi oluyo benim için.. cuma yı hedefleyince motivasyon artıyor

Cnm bizim bikaç tanemiz cuma takımlarından mezun olduk.. o yüzden alışkanlık oldu ve iyi oluyo benim için.. cuma yı hedefleyince motivasyon artıyor
aa mezun olup geri mi kilo aldınız yoksa biraz daha mı verelim dediniz
ben de şu an 9. takım da freelist(liste dışı ) olarak katılıyorum orada mefkurem var o da mezun olmuş 1 yıl sonra kilo almış geri gelmiş şimdi maşallah hızla yine kilo veriyor onun gibi mi oldu size de diye sordum yanlış anlama gülüm

cidden motivasyonu arttırıyor ben liste dışı olduğum halde heyecanlanıyorum ve spor yapmaya özen gösteriyorum herkes yapınca zaten insana heves geliyor şu totoşumu kaldırıp az hareket edeyim diyorum ekipte güzel olunca daha bir eğlenceli de oluyor ne güzel siz eski tanıdıklar aynı motivasyonla devam ediyorsunuz tebrikler valla

Bikaç kişi korumada.. bikaçı bi iki kilo aldı.. ben kendim için söylersem ben 102 ile başladım hedef kilom 80di.. 80 olunca mezun oldum.. 80 olunca yetmedi tabi.. şimdi 75 oldum şükür bi 5 daha versem süper olcak bu arada bi hamişimiz de var.. bide bikaç kişi daha geldi kilo vermek isteyen.. öle işte..

Neden listeye girmiyorsun.. ben mezun olduğuma pişman oldum valla :))

harikasınızzzz
hep diyorum kk nin gurupları hele de kafa dengi insanları bulduğunuz da çok büyük nimet benim asıl gurubum bu gün geldiğin tomurcuğun olduğu gurup kardeş aile gibi olduk her şeyimizi paylaşıyoruz dertleşiyoruz psikiyatra tonla para versek herhalde bu kadar iyi gelmez
sizin gurupta şahane ki hamişiniz bile sizle devam ediyor maşallah
sen de çok güzel kilo vermişsin kendinle ne kadar gurur duysan az darısı benim başıma inşalalh:)

Neden listeye girmiyorsun.. ben mezun olduğuma pişman oldum valla :))
ben korkuyorum :)
strese giriyorum kilo vermem duruyor, farkında olmadan diyet psikolojisine giriyorum ya veremezsem ya gurup etkilenirse diye kasılıyorum , ben diyet yapmıyorum ben işin yeme içme kısmına değil zihin altı beyin kısmına bakıyorum, eğer zihin altında ki yanlışları ( diyet yapmadan sporsuz v.s. kilo verilmez gibi) silip doğru kodlarsak hiç stres yapmadan zihin altı doğru seçimler yapmamızı sağlıyor canın şekerli bir şey çektiğin de çikolata yerine bakmışsın tarçınlı bir meyve yiyorsun
zayıflamak zor olmayan normal bir şey oluyor yani:))
gülüm pişman olduysan geri yarış guruplarına katıl , tam kuralları bilmiyorum ama mezun olan geri dönemiyor mu

Cnm senin de maşallahın var :)) ben kendime hep kısa hedefler koydum.. ilk hedefim 99 du.. görünce çığlık attım inan.. sonra 95,89,85,79,75.. şimdiki ve son hedefim 69.. ama 69 olunca ne olur bilemem

Cnm senin de maşallahın var :)) ben kendime hep kısa hedefler koydum.. ilk hedefim 99 du.. görünce çığlık attım inan.. sonra 95,89,85,79,75.. şimdiki ve son hedefim 69.. ama 69 olunca ne olur bilemem
kendini mutlu ideal bedenin de hissedene kadar devam diyorsun yani senin pek fazla kalmamış şükür
benimtorid bezlerim yok ameliyat oldum 3.5 sene önce üstüne fibromiyalji hastasıyım o yüzden benim ki ufak ufak gidiyor
uzun sürüyor ama olsun acelem yok zayıflayayım da tek az az olsun
ben de 99 un hayaliyle aylarca debelenmiştim hele 80 li rakamları gördüğüm de 2 gün çocuk gibi gülüp oynadım durdum, inanamadım da bir türlü hala inanamıyorum 11 sene sonra ilk defa 80 li rakam gördüm ama artık biliyorum istersem 70 li de 60 lı da rakam görücem allahın izniyle

6 ay geçmesi lazım cnm . 6 aya hedefe ulaşırım inş.. bende sağlıklu beslenmeye çalışıyorum.. öle hızlıca sağlıksız vermek değil amacım.. hayat tarzımı değiştirmek.. ömrüm 10 kilo alıp vermekle geçti.. bekarken 70 75 arasaydım hep. İlk doğumdan 95le çıktım.. sonra 85 95 hep al ver.. bırakınca alıyorum tutunca 2 ayda 10 kilo veriyordım. İkinci ile 100lere çıktım.. 86 ile hamile kalmıştım.. sonra emzirme dönemi bi baktım 102.. bebeğimin 6 aylık olmasını bekledim.. sonrasında kendi kendime 93 e düştüm buna da şükür derken takımlarla tanıştım bi 13 kilo da öle verdim.. 80 yeter dedim ama şimdi 75te bile kendimi çok şişko hissediyorum :))

Bu arada şubatta başladım bendee :))

vayyy maşallah 7-8 ayda başarmışsın
üstad önün de şapka çıkarıyorum
Gel bide bana sor.. ilk 9 kilo çabul gitti.. oturmamış kilo ya.. ama sonrası çok zorluyo.. bide emziriyorum yaa çok acıkıyorum ama bi yandan emzirirken hızlı kilo veriliyor..böle bi döngü işte..

Gel bide bana sor.. ilk 9 kilo çabul gitti.. oturmamış kilo ya.. ama sonrası çok zorluyo.. bide emziriyorum yaa çok acıkıyorum ama bi yandan emzirirken hızlı kilo veriliyor..böle bi döngü işte..
bebişin de var allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah
sakıncası yoksa kaç yaşındasın gülüm
emzirirken çok fazla enerji yakıldığı için çabuk acıkılıyor zaten sağlıklı şeylerle beslenince zayıflama devam ediyor

Ne sakıncası olcak.. 28 yaşındayım 2 oğlum var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…