bende bundan 18 sene önce evlendiğim de 74-75 arasıydım doğum sonrası da kilolarımız aynı gibiymiş farkımız sen bilinçli davranıp kendine bakmışsın ben daha beter olmuşum :)70 kiloya düşsen de sana yetmiyecek gibi görünüyor gülüm o tadı aldın ya daha da hafifi olmak istiyorsun6 ay geçmesi lazım cnm . 6 aya hedefe ulaşırım inş.. bende sağlıklu beslenmeye çalışıyorum.. öle hızlıca sağlıksız vermek değil amacım.. hayat tarzımı değiştirmek.. ömrüm 10 kilo alıp vermekle geçti.. bekarken 70 75 arasaydım hep. İlk doğumdan 95le çıktım.. sonra 85 95 hep al ver.. bırakınca alıyorum tutunca 2 ayda 10 kilo veriyordım. İkinci ile 100lere çıktım.. 86 ile hamile kalmıştım.. sonra emzirme dönemi bi baktım 102.. bebeğimin 6 aylık olmasını bekledim.. sonrasında kendi kendime 93 e düştüm buna da şükür derken takımlarla tanıştım bi 13 kilo da öle verdim.. 80 yeter dedim ama şimdi 75te bile kendimi çok şişko hissediyorum :))
Ekimimmmmharikasınızzzz[/SIZE]
hep diyorum kk nin gurupları hele de kafa dengi insanları bulduğunuz da çok büyük nimet benim asıl gurubum bu gün geldiğin tomurcuğun olduğu gurup kardeş aile gibi olduk her şeyimizi paylaşıyoruz dertleşiyoruz psikiyatra tonla para versek herhalde bu kadar iyi gelmez
sizin gurupta şahane ki hamişiniz bile sizle devam ediyor maşallah
sen de çok güzel kilo vermişsin kendinle ne kadar gurur duysan az darısı benim başıma inşalalh:)
Hipposum nerdesinnnnnnnnn yapamadım gossssss@tuzsuz_ruh cnm hadi spor listesini oluştur.. yarın spor birincilerini seçelim de görsünler spor yapmayanlar :))
3.Lightofgod87: 30 dk oryantel 60 puan28 Eylül spor listesi
1. Tuzsuz_ruh: 60 dakika yuruyus:120 puann
1. My SouL. 30 dk yürüyüş 60 puan
Ekmek yemeden doymuyorum ya emzirmezken pek yemezdim ama malesef...Afiyet olsun cnm. Kuru fasülye bebeğe gaz yapmıyo mu?? Cnm benim dikkatimi çeken menüde ekmekler.. malum diyet sıkı yapamıcaksın.. bari kahvaltı dışında ekmek yemesen.. üstelik kuru fasulye zaten karbonhidrat.. bide ekmek çok olmuş.. akşamda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?