- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ay ben giremeden ikinci geliyorAyy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
:) Olsun hayatım sende biraz rötarli girersin içine merak etmeAy ben giremeden ikinci geliyor
Sende bu azim varken girmemen için sebep yokAy ben giremeden ikinci geliyor
Kız bende 10 yıllık eteğime girmeye başladım :)) yakında tam olacak inş..Ayy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazimAyy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazim
Sizle kuzum bu azim iyi ki varsınızSende bu azim varken girmemen için sebep yok
Aynen katılıyorumSende bu azim varken girmemen için sebep yok
İnşallah canım inşallahAynen katılıyorumAk kelebek herkesin cozuttugu hamilelik döneminde bile dikkat eden insan çocuktan sonra hayli hayli verir
Canım bende 83 kilodan 70 e indim o fırın ekmekleri bende yedim halada yiyorum:) hiç canını sıkma emek sarfetmeye devam sonucu çok tatlı olacak :)Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazim
Ne kadar mutluluk verici dimi vallahi bugün öyle keyfliyimki anlatamamKız bende 10 yıllık eteğime girmeye başladım :)) yakında tam olacak inş..
Allah kabul etsin kuzum iftar öncesi tartilmayi unutmaKızlar an itibari ile sahur yapıyorum
Çok şükür canım okulda 1 ler evde 1. Sınıf derkentevafuk55 cnm nerelerdesin?? Nasılsın iyisin inş ??
75i gördüm esraaaaa :))))Eki Görüntüle 2050105 ohoooo yandım 5 saatten fazla uyuduğum gün çok azdır yani
Oh hadi maşallah süpersin canım75i gördüm esraaaaa :))))
Yaaaa inanmiyorum aferin sana senin adına çok sevindim kendi adima üzgünüm ama 6 aylık olalım geliyorum bende bakalım yetisemem ama arkandan takip ederim canim75i gördüm esraaaaa :))))
Oh hadi maşallah süpersin canım
sağolun kızlar şok oldum bende.. tabi en önemlisi bebişlerimiz.. kilo ikinci plandaYaaaa inanmiyorum aferin sana senin adına çok sevindim kendi adima üzgünüm ama 6 aylık olalım geliyorum bende bakalım yetisemem ama arkandan takip ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?