Sensin ŞİŞKO

Tamam

Tamam gün sonu yazarım ozaman kendimi oxford a,kabul edilmiş gibi hissediyorum

Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah çabucak gider bu kilolar hepimiz mutlu sona ulaşırız Acil tıp teknisyeniyim.
Cnm gerçekten artık kimseyi kabul etmiyoruz.. ama sen zayıflamak istiyorum diyince dayanamadım :))

Ben yeni kisi almiyonuz beni almazsiniz diye hep okuyup hiç yazmiyodum ama beni de alın nolur noluuurrrrr
Ahh cnm... gerçekten normal de almıyoruz.. ama biri zayıflamak istiyorum diyince dayanamıyorum :)) eğer aktif olarak katılacağına söz verirsen gel
Boy kilo hedef kilo ile başla kendini tanıtmaya.. bide nasıl kilo aldığının hikayesi??

Aktif olacagimdan emin olabilirsiniz.Emziren anneler topigine bakabilirsiniz isterseniz.Emzirmeyi biraktim ama hala oraya yaziyodum da oradaki cogu arkadasin amaci süt azaltmadan zayiflamak o yüzden artik kulvarlar farkli ben daha hizli zayiflamak icin destek ariyorum.
Boy.161 Cuma tarti günüm
Dünkü kilom 82.2
Ilk hedefim hamile kalmadan once gordugum maksimum kilo olan 75 sonra evlendiğim kilo olan 65 sonra ideal kilom olan 58 inşallah :)
Genelde hep kilolu biriydim 2013 yilinda spor diyet yaklasik 15 kilo verip 61 kiloya düştüm 38 bedendim ve baya ince duruyodum 2 yil kadar da korudum sonra bazi ilaclarla 65e ciktim.evlendikten sonra 75i gördüm dur dedim diyetisyene gitmeye basladim 71 kiloyken hamile kaldim 91 kiloyla gecen yilin aralik ayinda doguma gittim.Dogumdan sonra da böyle şişko kaldim neredeyse yil olcak

Ogretmenim ucretsiz izindeyim tayinim eskisehire cikti daha yeni ama gitmedim su an istanbuldayim.

Haa aslında ilk ilk hedefim eşimden zayif olmak :) 25 eylul pazartesi beraber tartildigimizda ondan tam 4.2 kg fazlaydim.Bu sabah itibariyla fark 400 grama düşmüş.

Tabi bunda ona geceleri pasta börek yedirmemin etkisi de var

Son düzenleme:
Meslektaşız canım ben çalışmaya başlamadan 2. Hamileliğim ile baş başa kaldım verirsin Burada aktif ol yeter

Meslektaşız canım ben çalışmaya başlamadan 2. Hamileliğim ile baş başa kaldım verirsin Burada aktif ol yeter
İnşallah veririm.3 aralık oğlumun doğum günü o güne kadar ilk hedefime ulaşmış olmak istiyorum.
Benim sorunum haftasonları. Akrabaya git misafire git o gelsin bu gelsin derken yedikce yiyorum.Bizim cemaat de yemeye yedirmeye ve israra meraklidir.Yani isim haftasonlari epey zorlasiyor.

Zamanla hayır diyeceksin kilolar gittikçe daha mutlu olacaksın

Bu arada bebegini hayirlisiyla kucağına alirsin inşallah. Esime kalsa ben de hemen 2.yi yapip 2 yil ucretsiz izne ayrilip ise sonra donsem ne iyi olurmus :) Sezaryen oldum da israr edemiyor.Normalde goreve baslayacaktim ama 2.il disindan tayinim cikinca ayri kalmamak icin tekrar ucretsiz izne ayrildim.şubat es durumunu bekliyoruz.

Hayırlısı inş ya gönlünüze göre okur istediğiniz yer bu arada bende İstanbul da oturuyorum

Üzgünüm canı. Özür dilerim ama diyeti askıya aldım yazmak ta üzüyor beni bu fazla kilolarda malum emme sıkıntımız var hiç keyfim yok iyimisin grup nasıl gidiyor
Önemli değil ama merak ettik seni.. yine de arada yaz cnm :)) ben şu anda 75.6 kiloyum şükür.. 2 haftadır serumlardan fln artı eksi uğraşıyorum

Bende emziriyorum cnm.. emziren annelere de baktım bi ara.. ama cuma hedefi olması beni motive ediyo :))

Önemli değil ama merak ettik seni.. yine de arada yaz cnm :)) ben şu anda 75.6 kiloyum şükür.. 2 haftadır serumlardan fln artı eksi uğraşıyorum
Ama gayet iyisin yine 75 ı oturtmak bile iyi ins. Dahada vereceksin bende bakalım 4 aylık olduk 6 ay bi olalım ins. Kendimi kilolu görmek ten biktim

Hayırlısı inş ya gönlünüze göre okur istediğiniz yer bu arada bende İstanbul da oturuyorum
Amin.inşallah. Aslında ben istanbuldan memnunum da eşime sevdiremedim bi türlü :)

Bende emziriyorum cnm.. emziren annelere de baktım bi ara.. ama cuma hedefi olması beni motive ediyo :))
Ben 6 ayliktan beri emzirmiyorum maalesef.Orası da eskisi kadar hareketli değil.

Amin.inşallah. Aslında ben istanbuldan memnunum da eşime sevdiremedim bi türlü :)

Ben 6 ayliktan beri emzirmiyorum maalesef.Orası da eskisi kadar hareketli değil.
Ben 102 ile başladım cnm oğlum 6ayı bitirip 7ye girince.. şimdi 15 aylık ben 75.6yım 86 ile hamile kalmıştım boyum 175.. hedefim 69_70 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…