- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Saol cnm zor ama imkansız değil kilo vermekAy maaşallah cok güzel vermissin darisi basima inşallah.
Tamam cnm.. boy kilo hedef yazdın mı?? Bide nasıl kilo aldın??Eşime diyetisyenemi gitsem o beni motive eder kontrol kilosunu düşünüp dikkat ederim diyordum ama şimdi cuma kiloları beni motive edecek inşallah 
Yazdım canım yine yazarımTamam cnm.. boy kilo hedef yazdın mı?? Bide nasıl kilo aldın??
Boyu nu hatırlayamadım.. emziriyo musun?? Spor var mı??Yazdım canım yine yazarımboyum 160 kilom 66 hedefim 55 sekiz ay önce ikiz bebeklerim oldu 79 kiloyla doğum yaptım 66 takıldım kaldım dahada inmiyor 34 yaşındayım yaşla mı alakalı bilemedim
Bu arada hedefe 11 kilo var.. az dişini sıksan 2.5 aya giderYazdım canım yine yazarımboyum 160 kilom 66 hedefim 55 sekiz ay önce ikiz bebeklerim oldu 79 kiloyla doğum yaptım 66 takıldım kaldım dahada inmiyor 34 yaşındayım yaşla mı alakalı bilemedim
3 ay emdiler malesef yarım saat yürüyorum 20 dk.kadarda plates yapıyorum anca bukadarına fırsat buluyorumBoyu nu hatırlayamadım.. emziriyo musun?? Spor var mı??
İnşallah Bu arada hedefe 11 kilo var.. az dişini sıksan 2.5 aya gider
Böyle ozetleyince daha bi masallah diyesim geldi canimBen 102 ile başladım cnm oğlum 6ayı bitirip 7ye girince.. şimdi 15 aylık ben 75.6yım86 ile hamile kalmıştım boyum 175.. hedefim 69_70 arası
Saol cnmBöyle ozetleyince daha bi masallah diyesim geldi canim
Tamda menü vermeye gelmiştim.. sende ver gelmişken:))Menülerin gelme saatleri
Hanimişşşşşş
Menğ vermiyom ki benTamda menü vermeye gelmiştim.. sende ver gelmişken:))
Uyanır uyanmaz 1 incir 1 ceviz..
Kahvaltı 10. 30da..
2 yumurta
domates
salatalık
7 zeytin
Peynir
Taze nane
Ara Türk kahvesi
1 kare çikolata
Bi ara ağzıma 2 fındık attım
Akşam 18.15te..
1 kase mercimek çorbası
Kavurmalı yumurta
Salata (hala salata yiyorum)
Çok şükür :))
Çok şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?