Allah Allah karbonhidrat yüklü menüye gel hele..Kötü bir pazar menusuyle baslayayim
Sabah 11.00
2 kucuk ev yapimi pogaca
2 tatli kasigi kuymak
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Hemen ardindan yesil cay
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.30
1 kepce corba
Cooookkk salata
Kırmızı biber tursusu
2 kucuk parca cicek ekmek
Kız bu neKötü bir pazar menusuyle baslayayim
Sabah 11.00
2 kucuk ev yapimi pogaca
2 tatli kasigi kuymak
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Hemen ardindan yesil cay
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.30
1 kepce corba
Cooookkk salata
Kırmızı biber tursusu
2 kucuk parca cicek ekmek
Hadi menü alalımEşime diyetisyenemi gitsem o beni motive eder kontrol kilosunu düşünüp dikkat ederim diyordum ama şimdi cuma kiloları beni motive edecek inşallah 
O haftasonu yok yaa..My SouL göremedim mi seni
Heee biliyorumO haftasonu yok yaa..
Vayy süper başlangıçsabah
9:00 bir bardak ılık limonlu su
10:00 kahvaltı yarım dilim ekmek bir haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 domates 1salatalık biraz maydanoz,
12:00 türk kahvesi (şekersiz)2 adet incir
14:00 bir mandalina
16:00 bir kase ıspanak 1 kase yoğurt aralarda bol bol su ve yeşil çay içtim bu günlük böyle dahada birşey yemem
İnş cnm.. yalnız sana bi bilgi.. ıspanak ile yoğurt birlikte tüketilmesi iyi değilBöylede gider inşallah 
Hadi ya bilmiyordum bundan sonra ikiliyi biraraya getirmem :))İnş cnm.. yalnız sana bi bilgi.. ıspanak ile yoğurt birlikte tüketilmesi iyi değil
Bak yaptığın sporu da yaz.. ilk sayfada spor puanları var ordan hesapla ..Hadi ya bilmiyordum bundan sonra ikiliyi biraraya getirmem :))
Olmayacak emin olabilirsin. Bir haftasonu fiyaskosu benim için. En zorlandığım kısım. Evde yalnızken çok daha rahatim.Allah Allah karbonhidrat yüklü menüye gel hele..
Yarın böyle olmayacak değil mi ? Bu menü koruma bile değil artı getiren menü olur. Aman dikkat
Tamam dövme daha ilk günden :)Kız bu ne
2 poğaça yedin üstüne ekmek kuymak.. yarından itibaren en fazla 1 dilim ekmek o da kahvaltıda
Bizde bölee.. merdane grubumuzun sembolüOlmayacak emin olabilirsin. Bir haftasonu fiyaskosu benim için. En zorlandığım kısım. Evde yalnızken çok daha rahatim.
Tamam dövme daha ilk günden :)
Ben sadece 20 dk plates yapabildim bugün çocuklarla yalnızdımSpor yapan yok muuuuuu
30 dk yürüyüşSpor yapan yok muuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?