Artı yönü 1 dilimle kalmayı başarıp yanına salata ve ayran tuketmenKızlar bende kötü bi menü verim.. pişmanım :))
Uyanınca 1 incir 2 fındık 1 ceviz
Kahvaltı 10.30da
2 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 lokma sarelleli ekmek
Taze nane
Dereotu
Ara
Türk kahvesi
Akşam 19.30da
1 dilim ev yapımı pizza
Salata
Ayran
Bahane sunmak istemiyorum.. erken yicektim olmadı
Ne diyim haklısınArtı yönü 1 dilimle kalmayı başarıp yanına salata ve ayran tuketmen
Eksi yönü pizza olması ve akşam yenmesi
Menün çok güzel tebrik ederim.. böle devam tamam mı??bozmak yok bu sefer.. göz dönmesi yok..Gunler sonra Menümü vereyim
Sabah 10.30: 1 has. Yumurta
5 zeytin kk peynir
Salatalık domates maydanoz
1 dilim tbekmegi
Ara 12.30: 3 hurma 5 badem sade kahve
Ögle: 15.30: 1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak yemegi
2 kaşık yoğurt 1 dilim tbekmegi
Ara sade kahve 3 k kayısı 2 ceviz
Akşam 19.00: 2 parca tavuk tavada yağsız
Salata 1 bardak ayran
Yarın dilim ekmek
Ara 21.00: 1 bardak tarçınlı süt ve yarim muz
Su: 2.5 litre
Gözümü 58 e diktim başka yere dönemezMenün çok güzel tebrik ederim.. böle devam tamam mı??bozmak yok bu sefer.. göz dönmesi yok..
Maşallah kuzum ya balıklar zeka olarak dönsün bebisimizeSabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı menemen
Salatalık
Peynir
3 zeytin
Ara 13:00 yarım avuç ay çekirdeği
7-8 tane beyaz leblebi
Ara 14:30 1 muz
Ara 16:00 1 elma 1 küçük mandalina
Akşam 18:30
6-7 tane hamsi
4 köfte
1.5 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2 lt
Ay böyle içim almıyor aös yarından itibaren yemeye çalışacağım tekrar annem almışGözümü 58 e diktim başka yere dönemez
Maşallah kuzum ya balıklar zeka olarak dönsün bebisimizecevizin fındığın nerede bakayım
Afiyet olsun çok güzel..Sabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı menemen
Salatalık
Peynir
3 zeytin
7-8 tane beyaz leblebi
6-7 tane hamsi
4 köfte
1.5 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2 lt
Saat 21:00 de ne arası o ay..Gunler sonra Menümü vereyim
Sabah 10.30: 1 has. Yumurta
5 zeytin kk peynir
Salatalık domates maydanoz
1 dilim tbekmegi
Ara 12.30: 3 hurma 5 badem sade kahve
Ögle: 15.30: 1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak yemegi
2 kaşık yoğurt 1 dilim tbekmegi
Ara sade kahve 3 k kayısı 2 ceviz
Akşam 19.00: 2 parca tavuk tavada yağsız
Salata 1 bardak ayran
Yarın dilim ekmek
Ara 21.00: 1 bardak tarçınlı süt ve yarim muz
Su: 2.5 litre
Valla diyecek birşey yokKızlar bende kötü bi menü verim.. pişmanım :))
Uyanınca 1 incir 2 fındık 1 ceviz
Kahvaltı 10.30da
2 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 lokma sarelleli ekmek
Taze nane
Dereotu
Ara
Türk kahvesi
Akşam 19.30da
1 dilim ev yapımı pizza
Salata
Ayran
Bahane sunmak istemiyorum.. erken yicektim olmadı
Harika bi menğ bu klasik gülbe menüsü işte maşallah hamişimeSabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı menemen
Salatalık
Peynir
3 zeytin
7-8 tane beyaz leblebi
6-7 tane hamsi
4 köfte
1.5 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2 lt
Ne güzel menğymüş o öyle.. hellim li. BayılırımmmmGünaydın kızlar akşam tv izlerken uyuyakalmış bir Sibel var karşınızda akşamın menüsü kaçtı tabi doğal olarak şimdi verelim
Dün sabah 9.30
İki parmak eninde hellim peyniri kizarttim üstüne iki yumurta kırdım bir küçük dilim ekmekle yarım domates
Ara yoktu malesef dün
Akşam 19.
Fırında tavuk yaptım sadece iki kanat yedim bir elma dilimi patates bir kaşık kuskus bolca salata
2 litre su
70 dakika yürüyüş yaptim
Cnm aslında listeye yeni kimseyi almıyoruz bu aralar.. ama aktif olucam,kilo vermeye kararlıyım dersen tanıt kendiniMerhaba arkadaşlar kilo verme gayreti içindeyim ama desteğe ihtiyacım var gurubunuza benide alırmısınız 8 aylık ikiz bebeklerim var gitmiyo bu doğum kiloları
Boy 1.60, kilo 66 hedefim 55 iki yıl önce 52 kiloydum devlet memuruyum fakat şuan ücretsiz izindeyim teşekkür ederim inanin bu gurup bana destek olacakCnm aslında listeye yeni kimseyi almıyoruz bu aralar.. ama aktif olucam,kilo vermeye kararlıyım dersen tanıt kendini
Bak cnm bugün pazar sessiz olur buralar.. ilk önce ne yediğin ne içtiğini yazacaksın hergün saatleri ile birlikte.. ve spor tabiki.. her cuma tartı günümüz.. 1 haftalık yarış yapıyoruzŞ
Boy 1.60, kilo 66 hedefim 55 iki yıl önce 52 kiloydum devlet memuruyum fakat şuan ücretsiz izindeyim teşekkür ederim inanin bu gurup bana destek olacak
Ara da derede yapılan ara :)) yarim.muz yazdık ya kız zaten oğlum elime ne alsam ortakçı muzu alırım.kapar elimden yeşil çayımı içer sade sodamı içerSaat 21:00 de ne arası o ay..
Menü güzel inşallah bir muzu hüpletmemişsindir kuzum
Valla diyecek birşey yok
Harika bi menğ bu klasik gülbe menüsü işte maşallah hamişime
Hı hıı kesin özledinYarın muz süt yapıcam ben.. katılan gelsin hele yamacıma
Şimdi biraz kitap okuyup uyuyayım
Sizi özledim ben bi debirazcık çok
Hoş geldin canım iki yıllık kilo cok oturmmis bir kilo bence irade ile birkaç aya hedefinde olursunŞ
Boy 1.60, kilo 66 hedefim 55 iki yıl önce 52 kiloydum devlet memuruyum fakat şuan ücretsiz izindeyim teşekkür ederim inanin bu gurup bana destek olacak
Tamam gün sonu yazarım ozaman kendimi oxford a,kabul edilmiş gibi hissediyorumBak cnm bugün pazar sessiz olur buralar.. ilk önce ne yediğin ne içtiğini yazacaksın hergün saatleri ile birlikte.. ve spor tabiki.. her cuma tartı günümüz.. 1 haftalık yarış yapıyoruz
Ara da derede yapılan ara :)) yarim.muz yazdık ya kız zaten oğlum elime ne alsam ortakçı muzu alırım.kapar elimden yeşil çayımı içer sade sodamı içer
Hı hıı kesin özledinne okuyorsun soyle bakalım yani çok.merak etmiyorum da işte öylesine sordum
Hoş geldin canım iki yıllık kilo cok oturmmis bir kilo bence irade ile birkaç aya hedefinde olursunbu arada tam.olarak ne iş yapıyorsun ben öğretmenim
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah çabucak gider bu kilolar hepimiz mutlu sona ulaşırız Acil tıp teknisyeniyim.Ara da derede yapılan ara :)) yarim.muz yazdık ya kız zaten oğlum elime ne alsam ortakçı muzu alırım.kapar elimden yeşil çayımı içer sade sodamı içer
Hı hıı kesin özledinne okuyorsun soyle bakalım yani çok.merak etmiyorum da işte öylesine sordum
Hoş geldin canım iki yıllık kilo cok oturmmis bir kilo bence irade ile birkaç aya hedefinde olursunbu arada tam.olarak ne iş yapıyorsun ben öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?