Sensin ŞİŞKO

Gunler sonra Menümü vereyim

Sabah 10.30: 1 has. Yumurta
5 zeytin kk peynir
Salatalık domates maydanoz
1 dilim tbekmegi

Ara 12.30: 3 hurma 5 badem sade kahve

Ögle: 15.30: 1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak yemegi
2 kaşık yoğurt 1 dilim tbekmegi

Ara sade kahve 3 k kayısı 2 ceviz

Akşam 19.00: 2 parca tavuk tavada yağsız
Salata 1 bardak ayran
Yarın dilim ekmek

Ara 21.00: 1 bardak tarçınlı süt ve yarim muz
Su: 2.5 litre

Kızlar bende kötü bi menü verim.. pişmanım :))

Uyanınca 1 incir 2 fındık 1 ceviz

Kahvaltı 10.30da
2 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 lokma sarelleli ekmek
Taze nane
Dereotu

Ara
Türk kahvesi

Akşam 19.30da
1 dilim ev yapımı pizza
Salata
Ayran

Bahane sunmak istemiyorum.. erken yicektim olmadı

Artı yönü 1 dilimle kalmayı başarıp yanına salata ve ayran tuketmen
Eksi yönü pizza olması ve akşam yenmesi

Menün çok güzel tebrik ederim.. böle devam tamam mı??bozmak yok bu sefer.. göz dönmesi yok..

Sabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı menemen
Salatalık
Peynir
3 zeytin

Ara 13:00 yarım avuç ay çekirdeği
7-8 tane beyaz leblebi

Ara 14:30 1 muz

Ara 16:00 1 elma 1 küçük mandalina

Akşam 18:30
6-7 tane hamsi
4 köfte
1.5 dilim tb ekmeği
Salata

Su 2 lt

Menün çok güzel tebrik ederim.. böle devam tamam mı??bozmak yok bu sefer.. göz dönmesi yok..
Gözümü 58 e diktim başka yere dönemez
Maşallah kuzum ya balıklar zeka olarak dönsün bebisimize cevizin fındığın nerede bakayım

Gözümü 58 e diktim başka yere dönemez

Maşallah kuzum ya balıklar zeka olarak dönsün bebisimize cevizin fındığın nerede bakayım
Ay böyle içim almıyor aös yarından itibaren yemeye çalışacağım tekrar annem almış
Taze taze yiyeyim diye

Afiyet olsun çok güzel..

Saat 21:00 de ne arası o ay..

Menü güzel inşallah bir muzu hüpletmemişsindir kuzum
Valla diyecek birşey yok
Harika bi menğ bu klasik gülbe menüsü işte maşallah hamişime

Ne güzel menğymüş o öyle.. hellim li. Bayılırımmmm

Merhaba arkadaşlar kilo verme gayreti içindeyim ama desteğe ihtiyacım var gurubunuza benide alırmısınız 8 aylık ikiz bebeklerim var gitmiyo bu doğum kiloları

Merhaba arkadaşlar kilo verme gayreti içindeyim ama desteğe ihtiyacım var gurubunuza benide alırmısınız 8 aylık ikiz bebeklerim var gitmiyo bu doğum kiloları
Cnm aslında listeye yeni kimseyi almıyoruz bu aralar.. ama aktif olucam,kilo vermeye kararlıyım dersen tanıt kendini

Ş
Cnm aslında listeye yeni kimseyi almıyoruz bu aralar.. ama aktif olucam,kilo vermeye kararlıyım dersen tanıt kendini
Boy 1.60, kilo 66 hedefim 55 iki yıl önce 52 kiloydum devlet memuruyum fakat şuan ücretsiz izindeyim teşekkür ederim inanin bu gurup bana destek olacak

Ş

Boy 1.60, kilo 66 hedefim 55 iki yıl önce 52 kiloydum devlet memuruyum fakat şuan ücretsiz izindeyim teşekkür ederim inanin bu gurup bana destek olacak
Bak cnm bugün pazar sessiz olur buralar.. ilk önce ne yediğin ne içtiğini yazacaksın hergün saatleri ile birlikte.. ve spor tabiki.. her cuma tartı günümüz.. 1 haftalık yarış yapıyoruz

Saat 21:00 de ne arası o ay..

Menü güzel inşallah bir muzu hüpletmemişsindir kuzum

Valla diyecek birşey yok

Harika bi menğ bu klasik gülbe menüsü işte maşallah hamişime
Ara da derede yapılan ara :)) yarim.muz yazdık ya kız zaten oğlum elime ne alsam ortakçı muzu alırım.kapar elimden yeşil çayımı içer sade sodamı içer
Yarın muz süt yapıcam ben.. katılan gelsin hele yamacıma

Şimdi biraz kitap okuyup uyuyayım

Sizi özledim ben bi debirazcık çok
Hı hıı kesin özledin ne okuyorsun soyle bakalım yani çok.merak etmiyorum da işte öylesine sordum
Ş

Hoş geldin canım iki yıllık kilo cok oturmmis bir kilo bence irade ile birkaç aya hedefinde olursun bu arada tam.olarak ne iş yapıyorsun ben öğretmenim

Tamam
Bak cnm bugün pazar sessiz olur buralar.. ilk önce ne yediğin ne içtiğini yazacaksın hergün saatleri ile birlikte.. ve spor tabiki.. her cuma tartı günümüz.. 1 haftalık yarış yapıyoruz
Tamam gün sonu yazarım ozaman kendimi oxford a,kabul edilmiş gibi hissediyorum
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah çabucak gider bu kilolar hepimiz mutlu sona ulaşırız Acil tıp teknisyeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…