Sensin ŞİŞKO

Merak etme sonuna kadar sadece ara sıra geç saatlerde yazabilirim 3 çocukla ama hep burda olucam
Ee anlatsana.. kaç yaşındasın kaç çocuğun var ??

Ben 28 yaşındayım 2 oğlum var. Biri 9 olacak biri 15 aylık.. emziriyorum.. ev hanımıyım.. aöf ökuyorum.. ölee .

Ayy sesli güldüm canım büyük kızım 10 yaşında diğer ikisi biri kız biri erkek ikiz 8 aylıklar
4. Sorusuna mi sesli güldün ayy ikiz en bi sevdiğim ben üçüncüyü istiyorum yaklaşık 6 7 ay sonra ama Rabbim ikiz verse önce halay çekerim doğunca da huni takarım
Rabbim bağışlasin canım nasil minnostur ikizler
Bu arada 34 yaşındayım Eskişehir de oturuyorum 1 yıldır acil tıp teknisyeniyim evliliğimin 13. Yılındayım
Ay niye meslek geç oldu benim ablam da gerçi çocukları büyüttü 33 34 yaşında göreve başladı daha iki yıl oldu onunda :)

Kızmsen 3. İstiyorum mu dedin anam benim eşim 5 çocuk istiyor ya ben diyorum 2 yeter olmaz 3 ten aşağısı kurtarmaz diyor :)

Ayy virgülün faydaları, bak olmayınca neler oluyo. 1 yıldır eskişehirde oturuyorum göreve başlayalı 10 yıl oldu.

Ben izmirden taşındım 1 yıl önce henüz çok ısınamadım Eskişehire bakalım zamanla alışırız elbet
Ben de istanbuldan gelcem gelebilirsem :) eşimin branşında açık yok denecek kadar az bakalım ne olacak.Hep deniz olan yerde yaşadım bana da zor gelecek muhtemelen.

KIZLAR benim internet eve baglanmadi hala ara ara gelebilmek için çok giremiyorum kusura bakmayın bugunku menümu paylaşıp çıkayım hemen

Sabah 9.30 klasik kahvaltı peynirli zeytin li domatesli

Öğle 12 gibi bir dilim börek şekersiz çay

Aksam 5 gibi 4 köfte bol salata ayran içtim hiç yoksa 3 litre su 1 saatte yürüyüş yaptım spor listesine girebilen beni ekleyebilirmi rica etsem hippotalamus hipposummmmm

15 ekim pazar spor listesi
1.hippo:
2 mil leslie 30 dk : 60 puan
100 mekik: 20 puan
60 sn plank: 6 puan
Toplam:86 puan

2.matematik61:
30 dk yürüyüş: 60 puan

3.sem35:
20 dk pilates: 60 puan

4.tuzsuz_ruh:
1 saat yürüyüş :120 puan

Kızlar herkes yaptığı sporu ve puanını ilk sayfaya bakıp listeye eklesin.. bugünlük ben yaptım

Tamam cnm.. diyeti aksatma

Yeşil cayimi ictim oglumun mamasını da verip yatcam inşallah.
Gun icinde hicbir is kalmadan kendime ayirdigim tek vakit bu vakitler.Ne kadar erken yatmak istesem de cocugu esimi yatirip isleri bitirip elime cayimi alip tv de gezinmeyi bos bos oturmayi cok seviyorum.Ciddi anlamda ihtiyaç duyuyorum buna.
Bi de ben normalde göreve baslayacaktim tayin isi birden oldu birden ucretsiz izne ayrilip evde kaldim eve adapte olmak epey zor oldu.

Kızmsen 3. İstiyorum mu dedin anam benim eşim 5 çocuk istiyor ya ben diyorum 2 yeter olmaz 3 ten aşağısı kurtarmaz diyor :)
Eşinle aynı kafadayız gulbem
Ayy virgülün faydaları, bak olmayınca neler oluyo. 1 yıldır eskişehirde oturuyorum göreve başlayalı 10 yıl oldu.
Türkçemizi doğru kullanalım, kullanmayanlari uyaralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…