- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ee anlatsana.. kaç yaşındasın kaç çocuğun var ??Merak etme sonuna kadar sadece ara sıra geç saatlerde yazabilirim 3 çocukla ama hep burda olucam
Ayy sesli güldüm canım3 çocuk mu ahanda ilgi alanım
Kaç yaslarindalar
Senn kaç yaşındasın
4. Yu düşünüyor musun
İyi gecelerİyi geceler kızlar... ben kaçar
İyi gecelerİyi geceler kızlar... ben kaçar
Benim de tayinim eskisehire cikti daha yeni :) nasil bi yer hic bilmiyom ben.Bu arada 34 yaşındayım Eskişehir de oturuyorum 1 yıldır acil tıp teknisyeniyim evliliğimin 13. Yılındayım
4. Sorusuna mi sesli güldünAyy sesli güldüm canımbüyük kızım 10 yaşında diğer ikisi biri kız biri erkek ikiz 8 aylıklar
Ay niye meslek geç olduBu arada 34 yaşındayım Eskişehir de oturuyorum 1 yıldır acil tıp teknisyeniyim evliliğimin 13. Yılındayım
Kızmsen 3. İstiyorum mu dedin anam benim eşim 5 çocuk istiyor ya ben diyorum 2 yeter olmaz 3 ten aşağısı kurtarmaz diyor :)4. Sorusuna mi sesli güldünayy ikiz en bi sevdiğim ben üçüncüyü istiyorum yaklaşık 6 7 ay sonra ama Rabbim ikiz verse önce halay çekerim doğunca da huni takarım
Rabbim bağışlasin canım nasil minnostur ikizler
Ay niye meslek geç oldubenim ablam da gerçi çocukları büyüttü 33 34 yaşında göreve başladı daha iki yıl oldu onunda :)
Ayy virgülün faydaları, bak olmayınca neler oluyo. 1 yıldır eskişehirde oturuyorum göreve başlayalı 10 yıl oldu.4. Sorusuna mi sesli güldünayy ikiz en bi sevdiğim ben üçüncüyü istiyorum yaklaşık 6 7 ay sonra ama Rabbim ikiz verse önce halay çekerim doğunca da huni takarım
Rabbim bağışlasin canım nasil minnostur ikizler
Ay niye meslek geç oldubenim ablam da gerçi çocukları büyüttü 33 34 yaşında göreve başladı daha iki yıl oldu onunda :)
Ben izmirden taşındım 1 yıl önce henüz çok ısınamadım Eskişehire bakalım zamanla alışırız elbetBenim de tayinim eskisehire cikti daha yeni :) nasil bi yer hic bilmiyom ben.
Ben de istanbuldan gelcem gelebilirsem :) eşimin branşında açık yok denecek kadar az bakalım ne olacak.Hep deniz olan yerde yaşadım bana da zor gelecek muhtemelen.Ben izmirden taşındım 1 yıl önce henüz çok ısınamadım Eskişehire bakalım zamanla alışırız elbet
Canimmmmm çok gelemiyorum iki.uc güne çözülecek problemim inşallah sonrasında burdayım. Bol bolhippotalamus .!.:@tuzsuz_ruh nerdesin??
Tamam cnm.. diyeti aksatmaKIZLAR benim internet eve baglanmadi hala ara ara gelebilmek için çok giremiyorum kusura bakmayın bugunku menümu paylaşıp çıkayım hemen
Sabah 9.30 klasik kahvaltı peynirli zeytin li domatesli
Öğle 12 gibi bir dilim börek şekersiz çay
Aksam 5 gibi 4 köfte bol salata ayran içtim hiç yoksa 3 litre su 1 saatte yürüyüş yaptım spor listesine girebilen beni ekleyebilirmi rica etsemhippotalamus hipposummmmm
Yok kuzum aksatmam kaçtım ben öpüldünüzTamam cnm.. diyeti aksatma
Eşinle aynı kafadayız gulbemKızmsen 3. İstiyorum mu dedin anam benim eşim 5 çocuk istiyor ya ben diyorum 2 yeter olmaz 3 ten aşağısı kurtarmaz diyor :)
Türkçemizi doğru kullanalım, kullanmayanlari uyaralimAyy virgülün faydaları, bak olmayınca neler oluyo. 1 yıldır eskişehirde oturuyorum göreve başlayalı 10 yıl oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?