- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Çok faydalı diye duymuştum bende.. bi kere deneme fırsatı buldum bacaklarıma ağrı girdi.. acaip yoruyo..Evde vardı canım kızımın 100 kiloya kadar zıplayabiliyo
Tartı günleri ne zaman canım bende katilayim tekrar inşallah sıkıntı olmazsaBurdayız cnm.. takılıyoruz işte :)) seninde inş hakkında hayırlısı olsun :))
Aynen canım bacakları yakıyoooooÇok faydalı diye duymuştum bende.. bi kere deneme fırsatı buldum bacaklarıma ağrı girdi.. acaip yoruyo..
Görünce cevap yazayım dedim cuma muhteşem tartı günü iple çekiyorumTartı günleri ne zaman canım bende katilayim tekrar inşallah sıkıntı olmazsa
Nasıl geçti tedavi canımBende iyi olmaya çalışıyorum canım diyet yapamadım bir süredir ve biraz hastane de idim tedavi felan için nasipse yarın tekrar başlayacağım nasipse ama bakalim senin hamilelik nasıl gidiyor kaç kilosun kuzum ne kadar aldın şimdiye kadar
Dengelemişsin cnm.. afiyet olsunSabah
11:00
2 bardak aç karna su
2 ev poğaçası
5 zeytin çay
Ara 14:30 1 küçük şeftali
Ara 16:00 1 fincan süt
Akşam 19:00
1 porsiyon kuru fasulye
Su 2 lt
Canım menü güzel afiyet olsun yarasın bebişe ama süt ürünlerini eksik etme kemiklerin dişlerin zarar görmesinSabah
11:00
2 bardak aç karna su
2 ev poğaçası
5 zeytin çay
Ara 14:30 1 küçük şeftali
Ara 16:00 1 fincan süt
Akşam 19:00
1 porsiyon kuru fasulye
Su 2 lt
Asıl yarın menü vermen lazımKızlar iyi geceler yarın hemen veremezsem menüyü kusura bakmayın kayınvalidem geliyor
Teşekkür ederim güzel bi hafta geçirdin galiba büyük bu eksi bekliyor sanırım seni :)Görünce cevap yazayım dedim cuma muhteşem tartı günü iple çekiyorum
Kist oluştu canım bi kaç ilaç kullanıyorum oda biraz etkiliyor ama zamanla alisirim herhalde kaçıncı haftana girdin canım bence gayet iyi gidiyor gibisin ya aman kendine dikkat et de kilo yine bin şekilde verilir kizin nasıl canimNasıl geçti tedavi canım
Bende iyiyim Kızımdan dolayı hamileliği unutuyorum ben ya ama 1 kilo aldım şimdiye kadar
Ay evet şükür bitti bugün deDengelemişsin cnm.. afiyet olsun
Geçmiş olsun canımKist oluştu canım bi kaç ilaç kullanıyorum oda biraz etkiliyor ama zamanla alisirim herhalde kaçıncı haftana girdin canım bence gayet iyi gidiyor gibisin ya aman kendine dikkat et de kilo yine bin şekilde verilir kizin nasıl canim
Biraz artırmam lazım süt yoğurt inşCanım menü güzel afiyet olsun yarasın bebişe ama süt ürünlerini eksik etme kemiklerin dişlerin zarar görmesin
İnşallah canım ya öyle ümit ediyorum :))Teşekkür ederim güzel bi hafta geçirdin galiba büyük bu eksi bekliyor sanırım seni :)
Olmaz canım kendime güveniyorum wc den yazarım :))Asıl yarın menü vermen lazımkaçamak olmasın:)) wc ye geç bi ara çaktırmadan menü yaz
Sağol canım zor tabi cinsiyeti belli oldu mu bebisin maşallah güzel gidiyor devam eder ya elbet azimlisin senGeçmiş olsun canım
16. Haftanın içindeyiz canım şimdilik iyi gibi inş iyi de gider kilomdurumu kızım haylaz biraz uykuyu sevmiyor erkenden ayakta biraz yoruyor beni ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?