Sensin ŞİŞKO

Sabah 10:00
2 bardak su
1 yumurtalı omlet
Biraz kavurma
3 zeytin
1 muz

Ara 14:00 küçük bir şeftali
1 kare bitter

Ara 16:00 1 çay bardağı süt

Akşam 18:30 yarım porsiyon yeşil mercimekli erişte çorbası
1 küçük salatalık
Biraz taze soğan

Ara 20:00 1 avuç çekirdek yarım avuç kabak çekirdeği
1 dilim ayva

Su 2lt

Çekirdekleri azıcık geç olmuş.. ama onun dışında çok güzel..afiyet olsun balım ♡♡♡

Günaydın fit hatunlar...

Malum bugün perşembe

Yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak..

Bugün ekstra dikkat edelim.. 1 gün 1 gündür.. hiç olmazsa 100 gr eksi çıkalım dimi?? 400 grama kadar çıkar istersek

Bugün elimizden geldikçe akşamı erken kapatalım.. birincilere haftasonu cıss ödülü var ona göre

Hadi görim sizi kızlar...

Tam
Peynir, yoğurt, yok 1 çay bardağı süt ne senin hergün 500CC süt süte eşdeğer süt ürünü tüketmenin lazım

Dünkü menümu paylaşayım sabah 10 gibi 1 Bir dilim borek iki bardak şekersiz çay

Aksam 7 buçuk
Fırında az yağla çevirdiğim kabak patlıcan biber artı yarım patates üzerine bol yoğurt
2 litre su
Spor yok

Ne diyim cnm bilememedim akşam güzel ama sağlıklı pek bişi yok.. süt,peynir,yumurta yemelisin

Canım canın istemesede ara öğün de yapmaya çalış bende aylarca aç kaldım resmen ekmek yok tatlı yok paketlenmiş abur çubuk çikolata hiç birşey yemiyordum sadece akşam yemeği yiyordum buna rağmen hiç kilo veremedim metabolizma yavaşlıyor

Sağol canım ama içinden istemedikten Sonra bişey yiyemiyorsun iste

Tam

Peynir, yoğurt, yok 1 çay bardağı süt ne senin hergün 500CC süt süte eşdeğer süt ürünü tüketmenin lazım
Bol peynirli omlet yedim canım ondan ekstra peynir yemedim bu ara yoğurt ve süt iştahım Yök ondan da mahrum etmeyeyim diye az az tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…