Sensin ŞİŞKO

Canım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabiki

Geçmiş olsun cnm.. iyi olursun inş..

Süper menü afiyet olsun

Çok kötü olmuş, birini atlatsan öbüründen kesin kalırsın geçmiş olsun :)

Afiyet olsun pilav olmasa iyimiş

Çok az değil mi menü hele kahvaltı en önemli öğün, sağlığından olma sonra halsiz kalırsın

Afiyet olsun bol tatlılı geçmiş gün :)

Afiyet olsun

İnşallah

Bugün tartıya çıkınca ben şookkkkk (iyi anlamda)yarında böyle olursa hafta sonu cıss coss falan yemem ödülde olsa motivasyon tavan
En son 1 kilomuydu eksi :)) Anlaşılan dahada gitmiş

Herkese günaydın. Bol hapsirikli bi sabaha uyandim.Kendimi gectim de oğlum yeni atlatmisti inşallah ona bulastirmam tekrar.
Geçmiş olsun canım,

E sen vucudu kitlemişssin ya çok sağlıksız. Neyse deneyiplemiş görmüş olmuşsun :)

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda gelirsin inşallah

Günaydın kızlar inanın akşam olduğu zaman eve giriyorum biri kolumdan diğeri bacağımdan çekiştiriyor. Her akşam spor yapayım diyorum ama tüm enerjimi tüketiyorlar. 11 den önce yatmıyorlarda. Spor konusunda çok iktirsarsızım
Dünkü Menüm Sabah8: 1 yumurta+ 1 yumurtanın sarısı, peynir, zeyt,n , 1 dilim tbe
Ara 10.00: 1 armut, 4 badem
Öğlen 12:00 : 1 tavada yumurta, peynir,yoğurt, 1 dilim tbe (patates, makarna vardı menüde yemedim )
Ara 15:00 1 armut, 5 çiğ fındık
Akşam 19:00 1 kase çorba, salata , 1 dilim börek
2 lt su

Afiyet olsun cnm.. börek yerine daha sağlıklı bi yemek seçseydin süper menü olacaktı spor bende çok istikrar sağlayamıyorum kii..2 gün var 2 gün yok şimdi bide dersler başladı.. iyice zorlanıyorum..

Bu arada regl oldum dünki tatlı yicekler ondan.. bu şekilde atlatmaya çalıştım napim

Ben normalde tatlıyı sevmem öyle tatlı krizi falan olmam derdim. Günlük vucuduma şeker sadece meyveyle girer. Ama rejim yapınca yasaklar ço cazip gelirya, hele regl dönemi Allah'ım Saldırasım geliyor resmen. Bu benmiyim diyorum :))) Evet bencede iyi atlatmışsın :))
Ahh şu spor tam anlamıyla girse hayatımıza patır patır gidecek aslında da, sporsuz sadece beslenmeyle pek olmuyor.

saricicek123 canim benim kahvaltim yillardir misir gevregi sut seklinde o yüzden bunyen alışkın :)

Zararlarıymış
  1. Şeker miktarının fazlalığı: Birçok kişi tarafından sevilerek tüketilen bu kahvaltılık gevreklerin yapısında bulunan yüksek miktarda şeker, düzenli olarak her gün mısır gevreğiyle kahvaltı yapan kişilerin obezite riski altında bulunduklarını belirtmişlerdir.
  2. Yabancı maddeler içermesi: Tahıl ve mısır gevreklerindeki en tehlikeli özellik GDO’lu yani genetiği değiştirilmiş organizmaların katıksıyla elde edilmeleridir. GDO’lu mısırlardan yapılan kahvaltılık gevrekler, diğer tüm sağlık risklerine aynı zamanda kanser ve iç organların yıpranması sorunlarını de ekleyebilecek niteliktedir.
  3. Tuz oranının fazlalığı: Şeker miktarını tepki çekmemek adına daha düşük miktarlarda belirten üreticiler, şeker oranının azalmasıyla doğru orantılı olarak tuz oranını artırıyor ve böylece fazla tuz miktarı, sürekli bu ürünlerden tüketen kişiler için kalp krizi geçirme riskini artıyor. Kalp krizi olmasa bile yüksek tansiyona yol açabiliyor.
Düzenli ve sağlıklı kilo vermek için buluştuk. Sabahları daha sağlıklı kahvaltı menüsü hazırlayabiliriz canım. Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil biliyorum ama deneyedebiliriz. Bence bi düşün sonra kahvaltı menüleri hazırlayalım beraber istersen

Benim en sevdiğim öğün kahvaltı, tabi hafta sonları, hafta içi standart oluyor. Çok özgür hissediyorum. Nasıl bir aşksa :))
Tost yiyebilirsin, sucuk, bol yeşillikli salata 1 dilim ekmekle, krep yapabilirsin bunlar en zararsızları diğerlerini saymıyorum :))))
Yarının menüsünü bekleyelim bakalım şöyle güzel bi kahvaltı çıksın ortaya inşallah

Valla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyordu yarın sizi kizdirmayacak bi kahvalti yapayim bari :)

Valla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyordu yarın sizi kizdirmayacak bi kahvalti yapayim bari :)
Bak tost ye tamam ama gün içinde başka ekmek yok salatalık,zeytin,yeşillik,kapya biber,şekersiz çay... al sana sağlıklı kahvaltı işte.. bide merak ettim krep seviyo musun?? Tam buğdaydan krep yapabilirsin evde.. arasına peynir ekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…