Orası öyle tabiiiNe kdr gitse kar
Canım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabikiCanım olır mu öle.. liste zati kendi aramızda.. ben gelmeyenleri merak ediyorum.. biri hedefine gelmeden diyeti bırakınca üzülüyorumhepimiz burda birbirimizin kilo vermesine sevinip dertlerine üzülüyoruz.. maksat destek olmak değil mi??
Geçmiş olsun cnm.. iyi olursun inş..Canım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabiki
Süper menü afiyet olsunBu gün benim yeme erken bitti.
Sabah uyanınca limonlu su
Kahvaltı 1 domates 3 biber 1 yumurtalı menemen 1 kk peynir yeşillik 1 salatalık yarım dilim ekmek şekersiz çay
Yeşilçay
Ara 1 incir
Öğlen iki kaşık kereviz salatası, 1 kaşık kavrulmuş kıyma
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte 3 elma dilimi patates
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber
Şimdi kalktım sofradan birazdan çayla 2 kayısı yiyecem günü bitiririm bolllll,bolllll su sporu ilerleyen saatlerde eklerim
Çok kötü olmuş, birini atlatsan öbüründen kesin kalırsın geçmiş olsun :)Önümüzdeki 1 haftanın planını paylaşıyorum
Bugün: bir arkadaşın doğum günü
Perşembe: gün toplantısı
Cuma: dinlenme
Cumartesi: ev görme
Pazar: ark çocuğunun 1 yaş d günü
Pazartesi: bebek mevlidi + gün toplantısı
Sali: gün toplantısı
Afiyet olsun pilav olmasa iyimişMenümü vereyim
Sabah 2 yum omlet 5 zeytin maydanoz ve 1 dilim ekmek
Ara: sade nescafe 3 kuru kayısı 2 ceviz içi
Ögle: 1 kepçe etli nohut 4 kaşık pilav ve yoğurt
Akşam 16.15: 1.5 kepçe ıspanak yemeği
1 parca tavuk, yeşillik
2 yemek.kasigi ciğer sote
Yoğurt ve yarim dilim ekmek
Ara 17.30: sade türkkahvesi
Bir hurma 1 k kayısı 6 badem
Ara acıkırsam tarçınlı süt azıcık muz olabilir
bitki çayları 2.5 litre su
Çok az değil mi menü hele kahvaltı en önemli öğün, sağlığından olma sonra halsiz kalırsınBen de menumu vereyim
Sabah 10.30
Musli-sut(bu seder aldigim da pek kotuymus bitsin diye ugrasiyom valla sabahlardan soğudum)
Ara 13.00
5 çiğ badem
Öğle 14.30
3 yk firinda karisik sebze
Ara 16.30
Elma
Aksam 18.30
1 kase corba
6 yk sebzeli kofte
Bol salata
Su 2lt bitti 3e basladim yatana kadar biter inşallah
Spor umarim yapacagim.
Afiyet olsun bol tatlılı geçmiş gün :)Kızlar menüm gelsin..
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 10da..
2 haş yumurta
Lor salatası
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara
Sütlü kahve
1 hurma
1 ceviz
1 kayısı
Bikaç kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi
1 kare çikolata
Ara
Küçük bi elma
Akşam 19.30da
1 kase yayla çorbası
Küçük boy bi patatesi baharatlayıp yağlı kağıtta pişirdim (eşim alış veriş yapacaktı işi çıkıp eve gelmeyince evde olan en masum şeylerden bişeyler yaptım.. son yoğurttan da çorba)
Sabahtan kalma lor salatasında azcık..
Çikolata fazla oldu ama bugün regl oldum.. tatlı krizimi bastırmaya çalışıyorum
Spor yapabileceğimi sanmıyorum
Karın ve bel ağrısı yaşıyorum..
Afiyet olsunMerhaba kızlar
Menü veriyorum
Sabah
2kabak mücver ünsüz yağsız
1 yumurta
1kk peynir
2ceviz
1twtli kaşığı organik kuşburnu marmelat
Ara
1 elma
Öğlen
Buharda haşlanmış karnabahar 1kase yoğurt
Ara
Yeşil çay
Akşam
Pırasa yemeği
Simdide sade türk kahvesi içiyorum
İnşallahGünaydın fit hatunlar...
Malum bugün perşembe
Yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak..
Bugün ekstra dikkat edelim.. 1 gün 1 gündür.. hiç olmazsa 100 gr eksi çıkalım dimi?? 400 grama kadar çıkar istersek
Bugün elimizden geldikçe akşamı erken kapatalım.. birincilere haftasonu cıss ödülü var ona göre
Hadi görim sizi kızlar...
En son 1 kilomuydu eksi :)) Anlaşılan dahada gitmişBugün tartıya çıkınca ben şookkkkk (iyi anlamda)yarında böyle olursa hafta sonu cıss coss falan yemem ödülde olsa motivasyon tavan
Geçmiş olsun canım,Herkese günaydın. Bol hapsirikli bi sabaha uyandim.Kendimi gectim de oğlum yeni atlatmisti inşallah ona bulastirmam tekrar.
E sen vucudu kitlemişssin ya çok sağlıksız. Neyse deneyiplemiş görmüş olmuşsun :)Canım canın istemesede ara öğün de yapmaya çalış bende aylarca aç kaldım resmen ekmek yok tatlı yok paketlenmiş abur çubuk çikolata hiç birşey yemiyordum sadece akşam yemeği yiyordum buna rağmen hiç kilo veremedim metabolizma yavaşlıyor
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda gelirsin inşallahCanım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabiki
Afiyet olsun cnm.. börek yerine daha sağlıklı bi yemek seçseydin süper menü olacaktıGünaydın kızlar inanın akşam olduğu zaman eve giriyorum biri kolumdan diğeri bacağımdan çekiştiriyor. Her akşam spor yapayım diyorum ama tüm enerjimi tüketiyorlar. 11 den önce yatmıyorlarda. Spor konusunda çok iktirsarsızım
Dünkü Menüm Sabah8: 1 yumurta+ 1 yumurtanın sarısı, peynir, zeyt,n , 1 dilim tbe
Ara 10.00: 1 armut, 4 badem
Öğlen 12:00 : 1 tavada yumurta, peynir,yoğurt, 1 dilim tbe (patates, makarna vardı menüde yemedim )
Ara 15:00 1 armut, 5 çiğ fındık
Akşam 19:00 1 kase çorba, salata , 1 dilim börek
2 lt su
Ben normalde tatlıyı sevmem öyle tatlı krizi falan olmam derdim. Günlük vucuduma şeker sadece meyveyle girer. Ama rejim yapınca yasaklar ço cazip gelirya, hele regl dönemi Allah'ım Saldırasım geliyor resmen. Bu benmiyim diyorum :))) Evet bencede iyi atlatmışsın :))Afiyet olsun cnm.. börek yerine daha sağlıklı bi yemek seçseydin süper menü olacaktıspor bende çok istikrar sağlayamıyorum kii..2 gün var 2 gün yok şimdi bide dersler başladı.. iyice zorlanıyorum..
Bu arada regl oldum dünki tatlı yicekler ondan.. bu şekilde atlatmaya çalıştım napim
saricicek123 canim benim kahvaltim yillardir misir gevregi sut seklinde o yüzden bunyen alışkın :)
Su içmeyi sevmeyengillerden selamlar. Ama bugün 3 lt olacak inşallah. 1'i bitti :))
Kiskandirayim seni benim 2 bittiSu içmeyi sevmeyengillerden selamlar. Ama bugün 3 lt olacak inşallah. 1'i bitti :))
Ne ara içtin kız :)) Gideyim bari yarım litre daha içeyimKiskandirayim seni benim 2 bitti
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı, tabi hafta sonları, hafta içi standart oluyor. Çok özgür hissediyorum. Nasıl bir aşksa :))saricicek123 hippocum da bana kahvalti düşünüp duruyormuş :) hepinize çok cok teşekkür ederim.Aşırı aşırı yemek seçen biri olduğum için kahvaltılı bir sey yemiyorum diyebilirim.Ama bundan sonra cabalicam söz :)
Valla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyorduBenim en sevdiğim öğün kahvaltı, tabi hafta sonları, hafta içi standart oluyor. Çok özgür hissediyorum. Nasıl bir aşksa :))
Tost yiyebilirsin, sucuk, bol yeşillikli salata 1 dilim ekmekle, krep yapabilirsin bunlar en zararsızları diğerlerini saymıyorum :))))
Yarının menüsünü bekleyelim bakalım şöyle güzel bi kahvaltı çıksın ortaya inşallah
Bak tost ye tamam ama gün içinde başka ekmek yokValla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyorduyarın sizi kizdirmayacak bi kahvalti yapayim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?