Süper canım yarasın bebişeSabah 10:00
1 dilim ekmek tb tost
5 zeytin
1 kk peynir
5 ceviz
3 fındık
1 küçük mandalina
Ara 15:00 1 bardak ayran
1 küçük süt Mısır
Akşam 18:00
Fırında biber patlıcan domates
2 yk yoğurt
Ara 20:00 1 bardak süt
Su 2 lt
Güzel canım kriz ne zaman bitecek birdaha çikolatayı yok saymıycam yorumda bu sonGelmişken menü verim..
Uyanınca1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 11de..
Biberli soğanlı yumurta
Peynir
7 zeytin
Domates
Taze nane
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
1 kare çikolata
Ara
1 yudum tarçınlı süt
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 17 30da..
Mantarlı tavuk
1 kaşık makarna
Salata
TamamGüzel canım kriz ne zaman bitecek birdaha çikolatayı yok saymıycam yorumda bu son
1 kare bitterden bisey olmaz daa :)) tabi tek basina oluncaGüzel canım kriz ne zaman bitecek birdaha çikolatayı yok saymıycam yorumda bu son
Afiyet olsun cnm..Kizlar menuler super alintilamayadim ama gayet iyi persembe diye baya hafif gecmis
Menum
Sabah 8: 2 dilim tbe, peynir,zeytin
Ara 10:00 1 armut
Oglen12:00 1 parca tavuk gogsu, salata
Ara 15:00 yarim avuc kadar badem findik
Aksam 2 kanat salata ( bugun tavuklar denk geldi)
3 lt su
Hala uyumadilar spor yapmayi gercekten cok istiyorum ama nasil uyku duzeni olusturacagimi bilmiyorum
Bencede olmaz1 kare bitterden bisey olmaz daa :)) tabi tek basina olunca
Sen nerelisin böyle daaaa diyon :)1 kare bitterden bisey olmaz daa :)) tabi tek basina olunca
Süper menü canım senin çocukların yaşları kaçKizlar menuler super alintilamayadim ama gayet iyi persembe diye baya hafif gecmis
Menum
Sabah 8: 2 dilim tbe, peynir,zeytin
Ara 10:00 1 armut
Oglen12:00 1 parca tavuk gogsu, salata
Ara 15:00 yarim avuc kadar badem findik
Aksam 2 kanat salata ( bugun tavuklar denk geldi)
3 lt su
Hala uyumadilar spor yapmayi gercekten cok istiyorum ama nasil uyku duzeni olusturacagimi bilmiyorum
Kayseri'liyim :))Sen nerelisin böyle daaaa diyon :)
Kızım 7,5 yaşında oğlum 4,5 yaşında canımSüper menü canım senin çocukların yaşları kaç
Çok hoşsun :)Bi zamanlar diyetisyene giderken ağır cikmayayim diye rimel bile surmezdim hey gidi günler
Hafta içide kaçamaklar olmuş anlaşılanGün-ay-dınnn dınnnn ben bu hafta kilo bidirimi yapmıcam
Benim geçen hafta haftasonu oldu bir daha da toparlanamadım..Hafta içide kaçamaklar olmuş anlaşılan
Geçmiş olsun canım limonlu su falan iç rahatlatsın biraz.Bugün dinlenmeye çalışOyyyy kızlar oğlum 5buçukta kalkti hala da uyumadi tam uyudu diyorum cocuk sanki saatlerce uyumus gibi gerinip aciyo gozlerini.Oksurmeye basladim belim fena agriyo regle 2 gün var karnim davul gibi kafam ayrı. Oğlum kahvaltisini yapsin sonra yapcam kilo bildirimini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?