- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Kötü komşuKız öle kahveye komşuya geçtim hemen tavada börek pişirdi..çaktırmadan oğluma verdim kalktı bana bi tabak daha getirdi. .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü komşuKız öle kahveye komşuya geçtim hemen tavada börek pişirdi..çaktırmadan oğluma verdim kalktı bana bi tabak daha getirdi. .
hep küçücüktü 1 tanecikti minicikti bir ısırıktı zaten.Kızlar yaptım detoksuma ihanet ettimmisafirliğe gittim. Sadece kahve ye dedim bişi hazırlamayın dedim.. bi küçük tava böreği yedim.. incecikti.. küçüktü ama yedim
ama detoks bozuldu diye salmam kendimi. . Detoksa devam
![]()
hipponun kaçamaklarından yoruldum ben bişey demiyorum ona@MiuLego koş koş azcik ta hippoya kiz sopaylan kovala![]()
banane kizcan hep bana kiziyon hiiiih :)hep küçücüktü 1 tanecikti minicikti bir ısırıktı zaten.
hipponun kaçamaklarından yoruldum ben bişey demiyorum ona![]()
Onlarin arasinda anlam veremediğim bir bağ var kizmaz onabanane kizcan hep bana kiziyon hiiiih :)
ewt bncede haklisin :)Onlarin arasinda anlam veremediğim bir bağ var kizmaz ona![]()
Onlarin arasinda anlam veremediğim bir bağ var kizmaz ona![]()
banane kizcan hep bana kiziyon hiiiih :)
demkki bize hic kizmadigi zmanlar denk gelmisKız nasıl kızmaz ona kız.. benim incir yediğim gün anamı ağlattı.. bayram çikolatası yüzünden nerdeyse gruptan atıyordu![]()
Kız en çok bana kızıyo... tabi kasap sevdiği eti dövermiş :)) bi kere 1 hafta ekmek yememi yasakladıdemkki bize hic kizmadigi zmanlar denk gelmis![]()
![]()
hm zaten yemen lazimKız en çok bana kızıyo... tabi kasap sevdiği eti dövermiş :)) bi kere 1 hafta ekmek yememi yasakladı![]()
İşte bu cnm.. benim gibi olma sen :))Kızlar eşim en sevdiğim çikolatayı almış gelmiş ama ben yemedim mutfağa geçip oğlana verdim eşimin ruhu duymadı diyette olduğumu kimse bilmiyor
Birsüre söylemeyi düşünmüyorum
Yaklaşık 1 yıldır bitter dışında yemiyorum çok şükür ama eşim görünce almış getirmiş kırmamak için red etmedim ama oğlana verdim benim kilo sorunum ilaç ve ödemİşte bu cnm.. benim gibi olma sen :))
Dedim ben aralarinda var bisiKız en çok bana kızıyo... tabi kasap sevdiği eti dövermiş :)) bi kere 1 hafta ekmek yememi yasakladı![]()