Sensin ŞİŞKO

Ay Yök meme bitti uyku filan kalmadı bizde dikkati çok dağınık her gün araba ile uyutuyoruz bende yatacağım artık yoruldum yaw ne kadar süre sonra düzene girer ki
Illa ki pes edecek canım moralini bozma :)

Kızlar selammmmmmmmm gelemedim durumlar malum bu arada wc problemim var hala 78.8 deyim dünden başlayarak menü vereyim

Dün sabah 10
Üç kaşık menemen üç dilim sucuklu
İki dilim peynir
Yarım domates
3 zeytin
Şekersiz çay

Öğle yok

Aksam 6 gibi
Bir gözleme annem yapmış
Bir bardak ayran
Yarım domates

Bugün sabah 10
Kesik domates zeytin
Şekersiz çay bir dilim tam buğday ekmeği

Aksam 8 gibi
bir porsiyon köfte 6 tane var 4 yada 5 kuşbaşı tavuk ızgara
Yanında köz soğan biber domates salata

2.5 litre su iki gündür toplam 2.5 saat yuruyus

Günaydın kızlar ne çok aşurecimiz var :)) Pek tatlı sevmem Allah'tan:))
Dünki menüm
Sabah: 1 yumurta, domates, peynir, 5 zeytin 1 tbe
Ara: 4 badem, sade kahve
Öğlen: Tavuk şinitsel, salata
Ara : 1 armut , 1 avuca yakın fındık
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Yarım saat zumba (zumbadan çok herşeye benzedi :KK48:) Ama baya ter attım iyi geldi.
25 mekik (azar azar arttıracağım dayanamıyorum yoksa)
10 sn plank

Günaydın kızlarrrr yazamadım hiçç yoğundum nasılsınız....
Aşure ayınız nasıl gidiyorrr :KK53:
Günaydın canım nerelerdesin sen bakayım :110:

Valla benim için iyi gidiyor çünkü yemiyorum :deli: ama hippo ve Lightofgod87 Lightofgod87 karınlarını aşure ile doyuruyorlar :63: cuma yi bekliyorum bakalım :sinirli:

Valla benim için iyi gidiyor çünkü yemiyorum :deli: ama hippo ve Lightofgod87 Lightofgod87 karınlarını aşure ile doyuruyorlar :63: cuma yi bekliyorum bakalım :sinirli:
Canım çok yoğundu dün.
Birde oğlanın okul ile uğraşıyorum beynim cok dolu.
Ben de daha yemedim aşure.
Gömerim 1 kase okadarrr BAŞKA YEMEM.
Ewet cuma günü ne olucak görücezzz
deli.gif

:)))))) Kız regl oldum dün diyet yapamıyorum çok fazla eskisi gibi midem kazınıyor hep bu evrede böyle oluyorum bennn cuma günü zerre ümidim yok kilo almayimda tek dileğim bu :(

:KK200::KK200::KK200:

hippo aşurelerden sonra spor mu yapıyor .... yoksa :işsiz::işsiz:

Eki Görüntüle 2051655 şekil A mı :KK70:
Kaptanım hastayım biraz.. demir eksikliği çıktı.. bide grip.. yemek yapacak halim bile yok :)) o kurbağadan farkım yoktu maalesef :( bikaç gün ara verim dedim cuma doktora gidicem inş demir eksikliği için ona göre bakıcaz duruma.. aşure de tam vitamin deposu diye yedim valla :))

:deli::deli: BUGÜN Kİ MENÜM :deli::deli:
04.10.2017

Sabah; 09.00
Mercimek çorbası :KK70:

Öğlen; 12:00
Izgara tavuk
Salata
1 kase yoğurt

Akşam; 19:00
Taze fasülye (yarım dilim buğday ekmeği)
Salata

2 LT su içtim bugün :kusmuk:

Ay ama büyütmek çok rahat olur abisi yardım eder inş bakalım bizim kilerin arası 2.5 yaş olacak kısmetse

olsun işte sende bi kere de ikisini birden büyütmüş olacaksın :KK200:
Hahahha kesin kesin :-)

ama beeen ben öyle miyim sabah ki kilomda çıkmışım tartıda daha ne isterim 600 garanti yarın sabaha :KK49:

kaç çıktın hele sabah :işsiz:

Kaptanım hastayım biraz.. demir eksikliği çıktı.. bide grip.. yemek yapacak halim bile yok :)) o kurbağadan farkım yoktu maalesef :KK43: bikaç gün ara verim dedim cuma doktora gidicem inş demir eksikliği için ona göre bakıcaz duruma.. aşure de tam vitamin deposu diye yedim valla :))

geçmiş olsun canım ... demir ilacı verecektir ki ..bizim takımda uzun bir zaman o ilacın iştah açtığına dair söylemler oldu .... dikkat et kendine ... gribi bir atlat hele ..demire bakılır elbet kolay :KK68:

53.5 kilo ile tekrar aranızdayım :olamaz:

bi kahve ile miiiiiiiiiiiiii :sinirli::sinirli:durdun tüm gün

öyle yaparsan 3 verip 4 alır , geri gelirsin anneeeeem ....

sağlıklı beslenme lütfen .... aaaaa üzme beni

Back
X