Verdiğiniz kilolar için sizleri tebrik ediyoruuuumm
Düz karın salatasını hala denemedim ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Umarım beni de bu kadar tok tutar
Günaydın Serapcim,geçen sene fark ettim:44:geçen hafta oğlum hasta olunca ıhlamur kaynatım,içtikten sonra gene acıktım:44:ertesi gün yine içtim,yine acıktımıhlamur bana yaramıyor
Merhaba Dallidacım. Çok iyiymiş yahuYok yok, tam tersine çok yarıyor. Kan dolaşımın hızlanıyor olabilir, bu da metabolizmayı hızlandırır doğal olarak
Ihlamur :
Ihlamur çiçeği yatıştırıcı, idrar verici, göğüs yumuşatıcı ve balgam söktürücü olarak
çay halinde kullanılır.Ihlamur çiçeği banyosunun da yatıştırıcı bir özelliği vardır. Balla
karıştırılıp içilirse mide ülserine faydalıdır. Kan dolaşımını düzenler.
İbrahim Saraçoğlu' ndan alıntıdır.
Merhaba Serap,iyi, güzel,ama acıkınca da yemek yiyorumben ıhlamur içmesem daha iyi olur galiba
20.11.2012 Menüm:
Kahvaltı:
2 dl. çavdar ekmeği
50 gr. peynir
domates, maydanoz, nane, dereotu
Ara:
Ihlamur (!:))
Öğle:
1 Kase tarhana çorbası
2 yk. fasulye piyazı (Tahin soslu)
2 yk. yoğurtlu havuç salatası
50 gr. yufka ekmek
Akşam:
1 sarıkanat
mevsim salata
Afiyet olsunıhlamur içmişsin iştahında bir değişiklik oldu mu?çok merak ettim:44:
Yine benbugünüm menüsü:
Sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5 kk peynir,5 zeytin,1 domates,yeşilik
Ara:2 küçuk mandalina,1 bardak süt
Öğlen:1 kase sebze çorbası,2 baget,yeşil salata(düz karın salatası yapacaktım ama halim yoktu...bunlar hazırdı,bunları yedim)
Ara:2 hurma,1 keçi boynuzu,1 bardak süt
Akşam:4 ç.kaşığı z.yağlı pırasa,1 baget,salata,3 hurma
Ara:1 bardak kefir,1 elma...
Bugün hurmalara dadandım...
Günaydın Kızlar... herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum...
Dün yazdığım menüde akşam öğünüm yine değişti. Bu ara yemek yemek istemiyorum. O yüzden akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yedim. Gece de 1 kupa süt içtim. İştahımı neden kaybettiğimi bilmiyorum. Bugün tüm gün dışarıda olacağım. Bakalım ne zaman acıkırım..
Merhaba Serap...senin iştahın kapandı,benimki ise açıldıbugün nedense çok acıktım...
Sabah:1 tost,5 zeytin,1 domates
Ara:3 keçi boynuzu,3 hurma,1 elma...biraz da süt
Öğlen:1 tost,ayran
Ara:2 mandalina
Akşam:1 kase tavuk çorbası,z.yağlı pırasa...
Ben duygusal açlıkla başa çıkamıyorum....ne yapabilirimsenin iştahın açıldı mı?:26:
Sevgiler
Günaydın Serap
Serap ve Dallida verdiğiniz kilolar için sizi kutluyorum..Dallida eğer aynı şekilde devam edersen tartıda 1 kilodan fazla vermiş olacağını göreceğine inanıyorum..7 li rakamlara az kaldı.
Merhaba Kızlar. 2 gündür düzenli giremiyorum. Eve gelemiyorum neredeyse. Dün eltimi Anadolu yakasında doktora götürdüm, koştur köprü trafiğine kalmadan geri döndüm. Ailecek spor yapmaya gittik. Gece geç döndük. Bugün eltimin ameliyetı için sözleşmiştik. Sabah erkenden hastaneye gittik. Fakat kardiyolojik yetersizliklerden dolayı operasyon iptal oldu. Bu arada başka bir hastaneye gittik, başka yerlerden başka tetkikler için randevu vs. derken eve döndüm fakat anahtarımı unuttuğum için eşimin göndereceği anahtarı bekledim. Ooff of. Böyle 2 gün geçti işte. Tahmin edeceğiniz gibi bu telaş içinde diyet miyet hak getire. Bol bol hızlı yemek, ayak üstü atıştırma... Yarın yine karşıya geçeceğim, bu kez kartal da bi yere götüreceğim. Cts. günü de eşimin kontrolleri var... Hasta bakıcılık filan mı yapsaydım acabaYa da ambulans şoförlüğü
Merhaba Dallidacım. Hastalandığın için iştahın açık. Daha önce söylemiş miydim, hatırlamıyorum ama bazı diyetisyenler regl halinin 300 ila 350 kcal ekstra harcamamızı sağladığını düşünüyor. O yüzden de sürekli atıştırma haline geçebiliyoruz. Geçici bir dönem yani, endişeye gerek yokBu durumla başa çıkmak için öğlene mutlaka tavuk (göğüs eti olması şart) ve salata yemeye çalış. İstesen de üzerine bir şey yiyemeyeceksin
Bence menünü gayet güzel dengelemişsin. Akşama yoğurt ya da salata ekleseymişsin iyi olacakmış. Kalori hesabını yapıyor musun? Sanki çaktırmadan yediklerini azaltıyormuşsun gibi geldi
Öptüm şekerim
Çok geç kaldım cevap vermek için di mi??
Merhaba Kızlar. 2 gündür düzenli giremiyorum. Eve gelemiyorum neredeyse. Dün eltimi Anadolu yakasında doktora götürdüm, koştur köprü trafiğine kalmadan geri döndüm. Ailecek spor yapmaya gittik. Gece geç döndük. Bugün eltimin ameliyetı için sözleşmiştik. Sabah erkenden hastaneye gittik. Fakat kardiyolojik yetersizliklerden dolayı operasyon iptal oldu. Bu arada başka bir hastaneye gittik, başka yerlerden başka tetkikler için randevu vs. derken eve döndüm fakat anahtarımı unuttuğum için eşimin göndereceği anahtarı bekledim. Ooff of. Böyle 2 gün geçti işte. Tahmin edeceğiniz gibi bu telaş içinde diyet miyet hak getire. Bol bol hızlı yemek, ayak üstü atıştırma... Yarın yine karşıya geçeceğim, bu kez kartal da bi yere götüreceğim. Cts. günü de eşimin kontrolleri var... Hasta bakıcılık filan mı yapsaydım acabaYa da ambulans şoförlüğü
Merhaba Serap,iki gündür kendimi toparlayamıyorum....uzun süredir böyle birşey başıma gelmedi...sürekli atıştırıyorum...bugün da aynı şekilde bitti....bugün biraz pasta da yedimİnşAllah bu durum en kısa zamanda sona erer...kalori hesapı yapmadın...o kadar hurma,ceviz,keçi boynuzu yedim ki resmen korktum...sana da kolaylıklar diliyorum eltine ve eşine de geçmiş olsun yarından itibaren acilen yürüyüşe çıkıyorum benden de sevgiler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?