Merhaba Serap
Önce kaçamağımı yazacağım:dün akşam 1kase yoğurta(küçüktu),1/2 tatlı kaşığı pekmez koydum,üstüne de 1 ceviz kırdım...ve yedim:18:reglım yaklaşıyor,kaçamağım bu yüzden
Sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,6 zeytin,1 dilim arpa ekmeği,1 salata,yeşilik
Ara:boooool sütlü türk kahve
İkindi:1,5 kepçe mercimek çorbası,1 tavuk baget,2 ç.kaşığı brokoli salatası,peynirli yeşil salata(z.yağlı)
Akşam:1 kase sebze çorbası,1 tavuk baget,yeşil salata...
Ara:1 mandalina
Bugün 1 saat yürüdüm...
İyi hafta sonları dilerim Sevgiler
Merhaba Serap
Bugünün menüsü dünkü ile hemen hemen aynı,bugün de 1 saat yürüdüm
Sevgileer...
Ben çok fazla kaçamak yaptığını düşünmüyorum ablacım. Evde pasta olunca duramaman normal olmuştur tabi :)
Nedense haftasonu gelince sanki diyete de tatil veriyormuşum gibi geliyor bana :)
Merhaba Serapcim,kaçamak yapsan bile az oluyor-50gr.pasta-.Bence çok değilAfiyet olsun
serap abla bir şey sorucam günlük ne kadar yürümemiz gerekiyor
yani ben spor salonuna başladımda ne kadar kalori harcamamız gerekiyor
kaç kilometre yürümemiz gerekiyor
kilo vermemiz için cevaplarsan sevinirim
Evet kızlar bugün tartı günümüz. Ben tartıldım. Sonuç çok yüz güldürücü değil. Ne de olsa bütün hafta kaçamaklarla geçti. Bu hafta daha düzenli olacağım.
19.11.2012 : 64.6 kiloyum.
1 haftada sadece 400 gr. Umarım bu hafta daha fazla olur...
Günaydın SerapTebrik ederim,bence güzel bir sonuç az veren yağdan,çok veren kastan
Bende tartıldım,bende az verdim,ama 1-2 gün sonra regl olacağım...ödemim var,yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor...geçen hafta:79.6kg-bu hafta 79.4kg...fark:-200 gr...inşAllah haftaya daha iyi sonuçlar alırız
Merhaba Dallidacım.. Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim. Benzetmene bayıldım
Senin hafta boyunca hiç kaçamağın olmadı. En az 1 kg. ödemin olduğunu düşünüyorum. Bu dönemi diyetinden taviz vermeden geçirebilirsen çok iyi bir sonuç alacağına eminim. İnşaallah canım, kapısından kimseyi eli boş çevirmeyen Rabbim bizim emeklerimize de karşılık verir :109:
Bende teşekkür ederimİnşAllah
Sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5kk peynir,5 zeytin,1salata
Ara:1 bardak kefir
Öğlen:1 kase çorba,brokoli salatası,1 baget
Ara:1 elma,4 ceviz(biraz abartım),1 bardak süt
Akşam:1 kase çorba,1 baget,salata..
Reglı döneminde senin neler yaptığını tekrar okudum,uygulayacağım.Bu akşam, ödemi atmak için suyumu hazırlayacağım ve bu günlerde protein ağırlıklı besleneyeceğimsenin gibi tavuk-salata veya balık-salata
(bu arada reglı oldum,bugün yürüyüşe çıkamadım,çok fazla sancım vardı)
Sevgileeer
19.12.2012 menüm:
Kahvaltı:
2 dl. Çavdarlı Ekmek
36 gr. keçi peyniri
2 zeytin
20 gr. kaymak
domates, maydanoz, nane, dereotu
Ara:
1/2 bardak greyfurt suyu
Öğle:
Düz karın salatası (avakado kalmamış, eklemedim)
100 gr. tavuk ile
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
200 gr. yoğurt
Akşam yemeğimi henüz yemedim. acele etsem iyi olacak. Fakat bu öğle yemeğinde yediğim salata inanılmaz doyuruyor. Akşam canım yemek istemiyor. Salatayı deneyen var mı? Sizdeki sonuç nedir ; paylaşır mısınız ?
Afiyet olsun canımşu meşhur salata merak ettim yarın avokado alıp yapacağım,akşam'da sonuçu yazarım bu arada ıhlamur çayı beni çok acıktırıyor:18:
Verdiğiniz kilolar için sizleri tebrik ediyoruuuumm
Düz karın salatasını hala denemedim ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Umarım beni de bu kadar tok tutar
Sağ ol canım. Evet dene lütfen. Dün avakadosuz yedim yine de acıkmadım. Akşam da listeye yazdığım tarhanayı ve yoğurdu yemedim. Gece büyük bir bardak süt içtim. Ihlamuru salatanın üzerine içeyim bakayım, belki beni de acıktırırŞaka bir yana acaba sindirime katkısı mı var ki? Ne zamandır bu durumu gözlemliyorsun?
Günaydın Serapcim,geçen sene fark ettim:44:geçen hafta oğlum hasta olunca ıhlamur kaynatım,içtikten sonra gene acıktım:44:ertesi gün yine içtim,yine acıktımıhlamur bana yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?