Serapd'nin Diyet Günlüğü

Merhaba Dallidacım Kaçamak dediğin şey kaçamak değil canım Afiyet olsun, gayet sağlıklı bir şey yapmışsın.
Menün de gayet iyi olmuş. Afiyet, şifa olsun.

Merhaba Serap
Bugünün menüsü dünkü ile hemen hemen aynı,bugün de 1 saat yürüdüm
Sevgileer...

Sevgiler benden sana canım

Merhaba Kızlar. Hafta sonu olunca böyle oluyor işte. Aslında bugün hep evdeydim, ama evde yalnızken haftalık yeşillik yıkama, ütü gibi bazı işleri yarına bırakmamayı tercih ettim. Yarın tüm günü kendime ayırmayı hedefliyorum

Hafta sonu menülerime gelince.. Kaçamaklarla dolu bir hafta sonu geçirdim yine. Ben bu diyet işini ciddi ciddi savsaklamaya başladım. Cumartesi günü öğleden sonra misafir geleceği haberini aldım ve önce alış verişe gittim arkasından da yemek hazırlamaya başladım. Düzgün bir öğle yemeği için vakit ayıramadım. Atıştırma ile geçti. Neyse menülerimi yazayım siz değerlendirin...

17.11.2012

Kahvaltı:
1 Kase yoğurt
10 gr.pekmez
1 dilim ekmek

Öğle:
2 ad. çiğ köfte

Akşam:
1 Kase tarhana çorbası
2 sarı kanat
1 yk. piyaz
1 yk. patates salatası
50 gr. çikolatalı pasta

18.11.2012

Kahvaltı:
1,5 dl. çavdar ekmeği
45 gr. keçi peyniri
1 zeytin
domates, maydanoz, dereotu

Ara:
1 kupa süt

Öğle:
Düz karın salatası (100 gr. tavuk göğüsle)

Ara:
1/4 dl. pasta

Akşam:
2 yk. piyaz
1/2 dl. ekmek

Ben çok fazla kaçamak yaptığını düşünmüyorum ablacım. Evde pasta olunca duramaman normal olmuştur tabi :)
Nedense haftasonu gelince sanki diyete de tatil veriyormuşum gibi geliyor bana :)

Günaydın Kızlar... Güzel bir hafta diliyorum.

Ben çok fazla kaçamak yaptığını düşünmüyorum ablacım. Evde pasta olunca duramaman normal olmuştur tabi :)
Nedense haftasonu gelince sanki diyete de tatil veriyormuşum gibi geliyor bana :)

3 gün üst üste tatlı yedim aslında baya bi kaçamak oldu canım:)) Ama haklısın evde olunca böyle oluyor. Normalde misafir gittikten sonra kalan tatlı, pasta gibi şeyleri komşularıma pay ederim. Ama bu kez ev ahalisinin de talebi ile pasta evde kaldı.... Hafta sonu böyle bir şey olmaması için ben Dallida ile birlikte pazartesi tartılmaya karar verdim. Sana da tavsiye ederim fıstıkım

Merhaba Serapcim,kaçamak yapsan bile az oluyor-50gr.pasta-.Bence çok değilAfiyet olsun

Teşekkür ederim canım. Bu ara abarttım ya (

Evet kızlar bugün tartı günümüz. Ben tartıldım. Sonuç çok yüz güldürücü değil. Ne de olsa bütün hafta kaçamaklarla geçti. Bu hafta daha düzenli olacağım.

19.11.2012 : 64.6 kiloyum.

1 haftada sadece 400 gr. Umarım bu hafta daha fazla olur...

serap abla bir şey sorucam günlük ne kadar yürümemiz gerekiyor
yani ben spor salonuna başladımda ne kadar kalori harcamamız gerekiyor
kaç kilometre yürümemiz gerekiyor
kilo vermemiz için cevaplarsan sevinirim

serap abla bir şey sorucam günlük ne kadar yürümemiz gerekiyor
yani ben spor salonuna başladımda ne kadar kalori harcamamız gerekiyor
kaç kilometre yürümemiz gerekiyor
kilo vermemiz için cevaplarsan sevinirim

Şekercim, bu senin daha önce spor yapıp yapmamış olmanla da ilgili. Spor salonundaki hocandan yardım almanı tavsiye ederim. Kilon 96 muhtemelen kondisyon problemin vardır. Nabzının yağ yakma seviyesi hesaplanmalı. Sana zarar verecek bir şey söylemekten çekiniyorum. Dahiliye uzmanı doktorumun genel tavsiyesi şu: her gün 4 km., temposu kişiye bağlı... Hocanla konuş canım, sana güzel bir program yazsın. Sonra program üzerinden konuşalım olur mu?

Günaydın SerapTebrik ederim,bence güzel bir sonuçaz veren yağdan,çok veren kastan
Bende tartıldım,bende az verdim,ama 1-2 gün sonra regl olacağım...ödemim var,yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor...geçen hafta:79.6kg-bu hafta 79.4kg...fark:-200 gr...inşAllah haftaya daha iyi sonuçlar alırız

Merhaba Dallidacım.. Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim. Benzetmene bayıldım
Senin hafta boyunca hiç kaçamağın olmadı. En az 1 kg. ödemin olduğunu düşünüyorum. Bu dönemi diyetinden taviz vermeden geçirebilirsen çok iyi bir sonuç alacağına eminim. İnşaallah canım, kapısından kimseyi eli boş çevirmeyen Rabbim bizim emeklerimize de karşılık verir :109:

Bende teşekkür ederimİnşAllah
Sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5kk peynir,5 zeytin,1salata
Ara:1 bardak kefir
Öğlen:1 kase çorba,brokoli salatası,1 baget
Ara:1 elma,4 ceviz(biraz abartım),1 bardak süt
Akşam:1 kase çorba,1 baget,salata..
Reglı döneminde senin neler yaptığını tekrar okudum,uygulayacağım.Bu akşam, ödemi atmak için suyumu hazırlayacağım ve bu günlerde protein ağırlıklı besleneyeceğimsenin gibitavuk-salata veya balık-salata
(bu arada reglı oldum,bugün yürüyüşe çıkamadım,çok fazla sancım vardı)
Sevgileeer

Afiyet olsun şekerim. Cevizi abartı saymıyorum, çünkü regl döneminde 300 kcal. kadar fazla yakabiliyoruz. Cevizi yemesen tatlıya saldırabilirdin Yürüyüşü de bitince yaparsın canım. Görüşmek üzere, sevgiler benden sana

19.12.2012 menüm:

Kahvaltı:
2 dl. Çavdarlı Ekmek
36 gr. keçi peyniri
2 zeytin
20 gr. kaymak
domates, maydanoz, nane, dereotu

Ara:
1/2 bardak greyfurt suyu

Öğle:
Düz karın salatası (avakado kalmamış, eklemedim)
100 gr. tavuk ile

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
200 gr. yoğurt

Akşam yemeğimi henüz yemedim. acele etsem iyi olacak. Fakat bu öğle yemeğinde yediğim salata inanılmaz doyuruyor. Akşam canım yemek istemiyor. Salatayı deneyen var mı? Sizdeki sonuç nedir ; paylaşır mısınız ?

Afiyet olsun canımşu meşhur salata merak ettimyarın avokado alıp yapacağım,akşam'da sonuçu yazarımbu arada ıhlamur çayı beni çok acıktırıyor:18:

Verdiğiniz kilolar için sizleri tebrik ediyoruuuumm
Düz karın salatasını hala denemedim ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Umarım beni de bu kadar tok tutar

Afiyet olsun canımşu meşhur salata merak ettimyarın avokado alıp yapacağım,akşam'da sonuçu yazarımbu arada ıhlamur çayı beni çok acıktırıyor:18:

Sağ ol canım. Evet dene lütfen. Dün avakadosuz yedim yine de acıkmadım. Akşam da listeye yazdığım tarhanayı ve yoğurdu yemedim. Gece büyük bir bardak süt içtim. Ihlamuru salatanın üzerine içeyim bakayım, belki beni de acıktırır Şaka bir yana acaba sindirime katkısı mı var ki? Ne zamandır bu durumu gözlemliyorsun?

Verdiğiniz kilolar için sizleri tebrik ediyoruuuumm
Düz karın salatasını hala denemedim ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Umarım beni de bu kadar tok tutar

Teşekkürler şeker Denesene, bakalım ne sonuç verecek...

Ben salatayı tam ölçü yapmıyorum, kajun fıstık da kullanmıyorum. Buna rağmen acıkmıyorum. Düz karın salatasının da içinde bulunduğu diyette akşam da balık+salata ya da ızgara et+salata yiyin diyor. Akşama o yemeği yemek benim için mümkün olamıyor maalesef. Bugün ıhlamur deneyeyim bakayım, belki acıkırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…