İyi akşamlar Serap,ben iyiyim,seninde daha iyi olmanı sevindimÇok geçmiş olsun Eğer menülerimi oturtabildiysem,hep sayende oldu Bıkmadan usanmadan her soruma cevap verdin..Öteki arkadaşlar da uyarıyorlardı,ama her zaman bir kişi daha etkili oluyor yemek yemekten korkuyordum sana ne kadar teşekkür etsem az
Bugün yediklerim:
kahvaltı:1 dilim arpa ekmeği,1 yumurta,1 kk peynir,domates,salata,5 zeytin,3 kuru kayısı
öğlen:1 kepçe çorba,avuç içi kadar tavuk eti,1 tavuk ciğeri,yeşil salata,2 ceviz
ara:booool sütlü türk kahve
akşam:5 ç. kaşığı z.yağlı brokoli,2 ç.kaşığı yoğurt,1/tavuk ciğeri..
evet,pazartesi günü tartı günüm
Bu arada karbonhidrat -hormonlar ilişkisi çok ilginç
Gelişin, yorumlayışın, desteğin öyle önemli ki ablacım benim için...
Eve gelince direk giriyorum internete ve Serap ablam bi şey yazmış mı diye bakıyorum :) Sevgili heyecanı resmen!
Tekrar söylüyorum ki, iyi ki varsın.
evet,pazartesi günü tartı günüm
Bu arada karbonhidrat -hormonlar ilişkisi çok ilginç
Bende bugün birşey okudum:Üzerinize giydiğiniz zaman fermuarını kapanmayan bir pantolon bulun ve her cuma günü onu deneyin.Cuma günü olmasının sebebi hafta sonunu kaçamaklara engel olmak ve diyete daha sıkı sarılmak..
Teşekkürler Serap
Ben inanıyorum o 38 beden elbiseye gireceğine :)
Çok çok eminim bu kez kendimden. Dönmek yok.
Dün babamla konuşurken eğer kilo verirsen daha güzelleşirsin, o zaman akşam dışarı çıkmak yasak sana diye güldü bana :) O zaman daha iyi anladım ailemin de ne kadar çok istediğini...
Umarım hiçbirimizin yüzü kara çıkmaz
İnşaallah canım.. Hep birlikte başaracağız..
Anne babalar evlatları için çok üzülürler. Hatasını da yüzüne vurmak istemezler çünkü üzülmesinden korkarlar. Saçının bir teli bile dünyaya bedeldir. Şimdi bu kadar sevdiği varlığa, sen çok yiyorsun, şişmansın az ye zayıfla demez, diyemez. Mesele O' na nasıl göründüğün değil, mesele sağlığın... Hep birlikte daha sağlıklı olacağınız için senden daha hevesle spor yapıyor canım..
Merhaba Serap
Bende inaniyorum ki o elbise içinde gireceksin
Bugünüm menüsü :
sabah:1 yumurta,1 dilim arpa ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin,1 salata,yeşilik,2 kuru kayısı(atak dan sonra kabızlık'la başım derte)
ara:booool sütlü türk kahve
öğlen:avuç içi kadar tavuk eti,2 kepçe sebze çorbası,yeşil salata,1 ceviz
ara:türk kahve-çok seviyorum :)
akşam:1 kepçe sebze çorbası,brokoli salatası,kefir...
Yarından itibaren sabahları yürüyüşe çıkacağım...
Sonra görüşürüz
Doğru söylüyorsun... Kırmak istemiyorlar, ama iyiliğimi istiyorlar.
Umarım onları da, sizleri de, kendimi de mutlu edebilirim
Ara ara küçük kaçamakların oluyor ve şu sıra çoğaldı ama yazdıklarını okudum güneşin etkisi..
Geçmiş olsun hava değişimi herkesi hasta yapıyor.Eşim çok kararlı inşallah o da fazlalıkları verecek.Bende Saba'nın programında Taylan hanımı izledim..Sirkeyi ballı içtiğimiz zaman etkisi kalmıyormuş ben balsız içmeye korkuyorum reflüm var dokunur diye korkuyorum.İyot olayını araştırdım senin de dediğin gibi sıcakta yok oluyormuş..Daha neler öğreneceğiz bakalım..
Yemeklerimi senin yönteminle yapıyorum kavurma olayını tamamen bıraktım..Sadece etli yapacağım zaman eti kavurup diğer malzemeleri çiğden koyup pişiriyorum..
Sende rahat rahat 38 beden olacaksın..Söylenenlere lütfen inanma..Beynine yanlış komut gönderme canım..Ben de 36 yaşındayım şu an 38 40 arasıyım..36 olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?