günaydın canım
güzel bir hafta diliyorum ve seni gördüğüm için çok mutluyum
çok geçmiş olsun canım tekrardan hoş geldin
selam nasılsınız
Merhaba Serapcığım,günlüğüne döndün:)ben ancak gelebildim,ama eski yerimize kimseyi bulamadımhayırlısı olsun,ne diyelim...sen D vitaminini içiyor musun,yoksa kalçadan vuruluyorsun?karatay hoca kalçadan vurulmasını gerektiğini diyor,ama eczaneci içilecek diyor:)4-5 ay önce bende almıştım,suya karıştırdım,içtim..seni çok öpüyorum,kendine iyi bak
Merhaba Dallidacım. Nasılsın, nerelerdesin? Çok merak ettik seni. Her şey yolundadır inşaallah. Evet canım günlüğüme yazmaya karar verdim. Arkadaşlarımız topiğimize yazmamayı tercih etmişler. Dediğin gibi hayırlısı olsun.
D vitaminini içmemi istedi doktorum. Haftada 1 tane. Aynen senin gibi suya karıştırıp içiyorum. Karatay Hoca enjeksiyonun biyo yararlanımının daha yüksek olduğunu düşündüğünden öyle demiştir. Doktorum bana kıyamadı. 7 hafta boyunca haftada 1 enjeksiyon stresi çekmemi istemedi muhtemelen
Ben de seni çok öpüyorum şeker, görüşmek üzere
Günaydın Serapcığım,çok şükür iyiyim:)uzun süre internete bağlanamadım,bu yüzden giremedim1 hafta önce eşimin dershanesi tatil oldu ve eşim internetimle ilgilenebildi.Evimin yakınlarda da ciddi bir internet kahve yok ki rahat girebileyim:)Sende hiç kilo almadın maşallah,tebrik ederim bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı görmeye gideceğim,ama yarın dan itibaren kaçamaksız diyetime devam edeceğim inşAllah bu arada,mevsimlerden roma diyetinden vazgeçtim,karatay-alkali karışımı kendimce beslenmeye çalışıyorum.Maalesef sporumu çok ihmal ettim Öpüldün:)
Günaydın DallidacımEn rahat yer ev canım boş ver. Önemli olan sen ve ailenin iyi olması.
Teşekkür ederim canım, evet almadım. Aynen senin düşündüğün gibi beslendim çünkü. Karatay+alkali . Bu ara yatılı misafirlerim de oldu. Ya geç uyandık ya da onların uyanmasını beklediğim için günde 2 öğün yiyoruz. Ekmeği arada bir sadece kahvaltıda o da mayasız yufka ekmek olarak tüketiyorum. 2 gece geç saatte tatlı yedik. Onun dışında akşam yemeklerimiz de erken saatte yenildi. Bugün kaçamakları telafi etmeye çalışacağım.
Sabah erken kalkmak için bahane kalmayınca spor aksıyor sanırım. Güneş yükselince de yürünemiyor zaten. Artık evde platesle, akşam yemekten sonra yürüyüşle sporumuzu da ekleriz inşaallah.
Görüşmek üzere şeker
Günaydın, günün güzel olsun
Ben de bugünden itibaren diyetime konsantre olabilirim. Son misafirim olan kız kardeşim de dün gece gitti. Eşim seyahatte, oğlum da bu akşam gidecek. Kaldım bir başıma :) İstediğim saatte yeyip, istediğim gibi yürüyüşe çıkabilirim. 1-2 günlük saltanat süreceğim
Günaydın SerapcığımGüzel bir hafta sonu dilerim
Ramazan'a az kaldıkilo almadan atlatırız inşAllah Tatlı yemeyi pek sevmem,ama Ramazanda saldırıyorum Bugün ,yarın ve pazartesi hafif ve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum:)bir nevi hazırlık anlayacağını Sevgiler
Merhaba Dallidacım
Evet, çok heyecanlıyım. Ramazan ayı herkesin evine bollukla, bereketle ve sevinçle gelsin inşaallah
Kan şekerimiz düşüyor ya, o yüzden saldırıyoruz. Anneannemin ramazanda nasıl yediğini hatırlıyorum. Ya çorba içerdi ya da zeytin, peynir, reçelle küçük bir atıştırma. Sonra akşam namazını kılardı. Tekrar masaya döndüğünde küçük bir tabak yemek yerdi. Büyüklerimizi takip etmemiz iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Ramazan ayında bizim evde de tatlı yeniyor maalesef. Genelde güllaç oluyor ama tatlı tatlıdır. Aynen söylediğin gibi, ramazan ayında da protein ve yanında bol sebze iyi olacaktır.
Sevgiler benden sana, mutlu hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?