Böyle olacağını bilsem numaramı verirmiydim hiç.Pardon ama yas kacti? Bu kafaya sahip olan kadinlar kalmismiydi daha ya?
Ilk hataniz sokakta birine numaranizi vermek, biz boylelerin kafasina genelde canta geciriyoruz.
Ondan sonrasi yikikmis zaten!
Dersimi aldım tabiki bir daha aynı hataya düşmeyeceğim. Ama yaşadığım olayı kafamdan nasıl atacağım onu bilmiyorumEmin misin? Ben cümlelerde hala yoğun bir saflık görüyorum. Ya bizimle kafa yapıyorsun, ya da dersini almamışsın.
Alnında yazmıyor kimin ne olduğuErgen gibisin. Ne onursuz adamlara aşık oluyorsunuz ya. Cahilsin arkadaş!
Bundan 7 ay önce bir aşkam evime dönerken yolda karşıma birisi çıktı ve tanışmak istediğini söyledi . Ben istemiyorum desem de benimle birlikte evime kadar yürüdü . İkna etmeye çalıştı . Ben de numaramı verdim en sonunda. Sonra whatsaptan felan yazıyordu sürekli. Buluşalım senden çok hoşlandım felan diyodu. Bir kaç kere görüştük ben arkadaş gibi devam etmek istiyodum ama o sevgili olalım diye ısrar ediyodu ve tavırları da çok yılışıktı. o yüzden güvenmedim ve kabul etmedim. Sonra ya sevgili oluruz ve ya bir daha konuşmayalım dedi. Ama ben ona alışmaya başlamıştım.o yüzden kaybetmek istemedim.Sonra sevgili olarak ilk buluşmamızda bana dokunmaya çalıştı.Ben de kızdım.Bu yüzden mi istiyodun sevgili olmayı diye . Yanlış anladın felan dedi ama ben sinirle yanından uzaklaştım. Sonra acaba hata mı yaptım diye düşünüp konuştum tekrar. Bir kere daha görüştük. Sonra güvenmeye başladım . Beni öpmesine itiraz etmedim. Aramız çok iyi olmuştu. Bir gün telefonumda eski bir mesaj gördü( bir erkek arkadaşım çok seksisin felan yazmıştı ) sonra bana çok kızdı ben aramızda bişey yok eskide kaldı dediysemde dinlemedi. Ve ayrıldık. Sonra ben hep mücadele ettim onu tekrar kazanmak için numaramı değiştirdim. Birgün seninle görüşürüm ama benimle sevişceksin felan dedi ben de kızdım beni ne sanıyosun diye. O zaman yine uzaklaştı benden çok üzüldüm ve kabul ettim isteğini .Başka çarem yoktu. Sonra birkaç kere görüştük. İstediğini yaptım (sadece seviş..k halen bakireyim) aramız iyiydi. Bir gün sabah seni özledim diye mesaj attım o da ben de seni özledim dedi . Gerçekten mi dedim. Şaka dedi . Çok şakacısın dedim. S***** G** (Defol) dedi bana. Sevgilim var benim seni istemiyorum dedi. Bana 2 yıldır sevgilim yok demişti tanıştığımızda yalanmış. Seni kullandım dedi. Oros.. dedi. Gerçekten yıkılmıştım. İntihara teşebbüs ettim ama başarılı olamadım. Çok zor zamanlar geçirdim toparlanabilmek için. 1 ay önce de sevgilim dediği o kıza ulaştım. Kız bakire değilmiş .İlişkiye giriyolarmış düzenli olarak. Bir ara ayrılmışlar o sıra benim peşime gelmiş. Ve sonra barışmışlar ikimizi de idare etmiş.Bana oros.. dediği gün ikisi yataktalarmış ve o kız istemiş bana oros.. demesini. Ciddiyiz evlencez diyor.Seni kullandı beni seviyor dedi.Seni seçmedi beni seçti diye nispet yaptı bana. Ben o kadar çok ağlamıştım ki onun için çok yazık döktüğüm gözyaşlarına . Ne yapmalıyım sizce?
Böyle olacağını bilsem numaramı verirmiydim hiç.
Bak yukarıdaki mesajını bir daha oku.Dersimi aldım tabiki bir daha aynı hataya düşmeyeceğim. Ama yaşadığım olayı kafamdan nasıl atacağım onu bilmiyorum
Yaşandı bitti, biraz kafani dinle numaranı değiştir, asla görüşme, yeni biri de olmasın, kimseye no da verme, kafani toparla, ağlama da.
Kendime saygımı kaybettimAllah aşkına beni seçti seni seçmedi bu ucuz laflar ne ya , Deseydin tepe tepe kullan. Ayrıca bu kadar seviyesiz birinden kurtulduğuna şükret. Kardeş video alsaydı seni napıcaktın ucuz yırtmışsın git sadaka dağıt . Allah'a yönel tövbe et. Bu olayı unut , bu da bir tecrübe olsun sana kimseye taviz verme . Dikkat edersen taviz versen de vermesen de kalitesiz insanlar elinde sonunda kendine benzeyene gidiyor. Taviz vermezsen en azından kişiliğini kendine olan saygını korumuş olursun . O adamın iyi ki hayatında biri var yakandan düşmezdi midem bulandı heriften yaaa
Haklısınız çok cahilce hareket ettim .Bak yukarıdaki mesajını bir daha oku.
Böyle olacağını bilsem numaramı verir miydim? Ne olmasını umuyordunuz? Sokakta numara isteyen adamın amacı ne olabilir? Amerikan Romantik Komedisinin içinde mi yaşıyorsunuz? Hiç mi 3. sayfa haberi okumuyorsunuz?
Herif sevişicez ayağına yatırıp tecavüz etse, gırtlağınızı kesse ne halt yiyeceksiniz?
Şükredip aynı hatayı tekrarlamayarak. Şöyle adamların nesini seviyorsunuz. Etrafınızda hiç mi şereften nasibini almış erkek yok da şunlara erkek diyorsunuz. Şu adamı görsem sümüğümü atmam.
Bırak bacım, ucuz kurtuluduğuna şükret devam et.
Ne aşklar bitiyor, gidiyor.
Ne halleri varsa görsünler ikiside umrumda değil alsın başına çalsın .rus ruleti oynayin kadinla
Yaptığımın çok yanlış oldugunu biliyorum ama inanki psikolojim çok bozuldu intihara bile teşebbüs ettim kolay değildi yaşadıklarımNe yazacağımı bilemedim ya, bu saflık değil be güzelim bu canına kast edecek türden bi tutulmuşluk, cehalet affedersin de.
Bi de seviştim ama bakireyim notu nedir, neyin ispatıdır anlayamadım? Sizin verilmiş sadakanız varmış bırakın bekareti filan.
Kurban olmaktan keyif mi alıyorsunuz? Ben böyle bir zayıflık görmedim, bir kadına da yakıştıramadım :/
Daha pek çok şey söylenebilir ama sizi hırpalamak istemiyorum.
Siteyi nasıl kullanacağımı çok fazla bilmiyorum. Kusura bakmaMesaj tekrarı.
Siteyi nasıl kullanacağımı çok fazla bilmiyorum. Kusura bakma
Konuyu nerden açacağımı bilmiyordum bir kaç yerde açtım galibaEstağfurullah.
Benim sana yazdığım mesaj iki kere yayınlanmış ondan yazdım mesaj tekrarı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?