ŞEREFSİZ SEVGİLİM

Yaşandı bitti, biraz kafani dinle numaranı değiştir, asla görüşme, yeni biri de olmasın, kimseye no da verme, kafani toparla, ağlama da.

Allah aşkına beni seçti seni seçmedi bu ucuz laflar ne ya , Deseydin tepe tepe kullan. Ayrıca bu kadar seviyesiz birinden kurtulduğuna şükret. Kardeş video alsaydı seni napıcaktın ucuz yırtmışsın git sadaka dağıt . Allah'a yönel tövbe et. Bu olayı unut , bu da bir tecrübe olsun sana kimseye taviz verme . Dikkat edersen taviz versen de vermesen de kalitesiz insanlar elinde sonunda kendine benzeyene gidiyor. Taviz vermezsen en azından kişiliğini kendine olan saygını korumuş olursun . O adamın iyi ki hayatında biri var yakandan düşmezdi midem bulandı heriften yaaa

Böyle olacağını bilsem numaramı verirmiydim hiç.

Dersimi aldım tabiki bir daha aynı hataya düşmeyeceğim. Ama yaşadığım olayı kafamdan nasıl atacağım onu bilmiyorum
Bak yukarıdaki mesajını bir daha oku.
Böyle olacağını bilsem numaramı verir miydim? Ne olmasını umuyordunuz? Sokakta numara isteyen adamın amacı ne olabilir? Amerikan Romantik Komedisinin içinde mi yaşıyorsunuz? Hiç mi 3. sayfa haberi okumuyorsunuz?
Herif sevişicez ayağına yatırıp tecavüz etse, gırtlağınızı kesse ne halt yiyeceksiniz?
Şükredip aynı hatayı tekrarlamayarak. Şöyle adamların nesini seviyorsunuz. Etrafınızda hiç mi şereften nasibini almış erkek yok da şunlara erkek diyorsunuz. Şu adamı görsem sümüğümü atmam.
Bırak bacım, ucuz kurtuluduğuna şükret devam et.
Ne aşklar bitiyor, gidiyor.

Kabul ettim isteğini ne ya, kendi isteğinle sevişmedin, zorla abazanın birini tatmin edicem diye mi seviştin, bu kadar mı düşüksün.

Yazık kadınların geldiği duruma bak.Öbürü de ordan nispet yapıyor beni seçti diye.Zavallılık.Bu adamlar durduk yere bu hale gelmedi.Ben bir çoğunuzdan yaşça büyüğüm.Biz gençken bırak birinin sevgilisi hoşlandığı gence bile kafamızı kaldırıp bakmazdık.Aynen yola devam birbirinizin elinden kapmaca.Adamlar da kaşarlandı.Kimseye bağlanamıyor olan gene kadınlara oluyor

Ayhhh ne sacma konu yaa insan bakkaldan ekmek almya korkuyo millet yokdan gecene numarasini veriyo saka gibi allah ıslah etsin

Yaşandı bitti, biraz kafani dinle numaranı değiştir, asla görüşme, yeni biri de olmasın, kimseye no da verme, kafani toparla, ağlama da.
Kendime saygımı kaybettim
Haklısınız çok cahilce hareket ettim .

Ne yazacağımı bilemedim ya, bu saflık değil be güzelim bu canına kast edecek türden bi tutulmuşluk, cehalet affedersin de.
Bi de seviştim ama bakireyim notu nedir, neyin ispatıdır anlayamadım? Sizin verilmiş sadakanız varmış bırakın bekareti filan.

Kurban olmaktan keyif mi alıyorsunuz? Ben böyle bir zayıflık görmedim, bir kadına da yakıştıramadım :/
Daha pek çok şey söylenebilir ama sizi hırpalamak istemiyorum.

Yaptığımın çok yanlış oldugunu biliyorum ama inanki psikolojim çok bozuldu intihara bile teşebbüs ettim kolay değildi yaşadıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…